Letni horoskop 2019 Rak Rak: Letni Horoskop 2019


Pozitivna rast v letu 2019

Raki ste običajno zelo sentimentalni, občutljivi in intuitivni po naravi. To je lahko zelo produktivno, saj bodo zadeve, povezane finančnim in poslovnim področjem, pozitivno narasle. Zaposleni lahko zaradi tega pričakujete več spoštovanja in napredovanja, saj vas bosta trdo delo in znanje vodila k uspehu. Vsi poslovneži pa se boste srečali z dobrimi možnostmi, da pridobite nove stranke ali začnete z nečim novim, kar bo naklonjeno predvsem vašemu finančnemu stanju.

Prav tako boste dobili priložnost, da povečate in razvijete svoj posel ter dosežete stanje blaginje. Edina stvar, na katero boste morali paziti, pa bo načrtovanje. Vsako svojo potezo boste morali načrtovati v naprej, saj vam bo to prineslo zagotovo zmago. Kar se tiče ljubezni pa lahko v obdobju od januarja do marca in od oktobra do decembra pričakujete najboljši čas, da stopite v nov odnos ali poglobite obstoječega. Tisti, ki se nameravate poročiti, bo to najprimernejši čas za ta velik korak.


Predvideni so boljši odnosi z družinskimi člani


Obstaja zelo velika verjetnost, da boste v letu 2019 kupili nov avtomobil ali hišo. Če načrtujete prodajo svoje nepremičnine oziroma jo že nekaj časa prodajate, bo to izjemno ugoden čas, da dokončate prodajo. Prav tako boste lahko zaključili vsa obnovitvena dela in tako v domu ustvarili prijetno, harmonično vzdušje za bivanje. V odnosih z družinskimi člani pa boste opazili, da se z ljubljenimi osebami ustvarja močno vez, zaradi česar boste zadovoljni in veseli. Energija v vašem domu bo energična, optimistična in vesela, zato se boste počutili še bolj blagoslovljeno in srečno.

Poleg tega se lahko poveča vaš družinski krog, saj boste za to ustvarili popolno razpoloženje. Na žalost pa morda ne boste mogli toliko časa preživeti s svojimi ljubljenimi, kot boste želeli, saj vas bodo obveznosti zadrževale v službi.


Spoznali boste pomen trdega dela


Vsi, ki se boste v letu 2019 osredotočili na študij, poskrbite, da boste izkoristili vse vire in dali vse od sebe. Stalno in resno prizadevanje vam bo pomagalo doseči želene rezultate. Pomembno bo, da boste ves čas pripravljeni pokazati veliko truda in predanosti. Sprejmite, da vas bo to vodilo k uspehu. Vse se bo poplačalo, zato v svoja prizadevanja vložite srce in dušo. Ne bo vam žal.

Tiste rake, ki čakajo pomembni izpiti (kakršnekoli vrste), pa boste imeli največ koristi po mesecu juliju. Tistim, ki nameravati nadaljevati s svojim študijem (tudi v tujini), bo druga polovica leta izjemno naklonjena. S trdim delom in vztrajnostjo se vaše sanje lahko uresničijo.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2019
Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2020

Letni horoskop 2020

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje ovire v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »