Letni horoskop 2019 Oven Oven: Letni Horoskop 2019


Leto 2019 bo polno mešanih občutkov

Leto 2019 bo polno vzponov in padcev, zaradi česar boste imeli mešane občutke. V prvih mesecih vas bosta spremljali zaskrbljenost in tesnoba, zaradi česar vas bodo razburile že najmanjše stvari v vsakdanjem življenju. Opazili boste, da se med vami in družinskimi člani, zlasti z moškimi osebami, ustvarja nekakšna pregrada, ki bo pustila negativne posledice. Za vse to pa bo glavni krivec Mars.

Pomembno bo, da boste pozorni na dogajanje okrog sebe, saj se boste hitro razburili ali občutili nelagodje. Prav tako bo prisoten občutek, da ste se ujeli na mrtvi točki, saj se bodo povečale tudi možnosti finančnih težav. Lahko, da vas bo nekdo zavedel oziroma boste imeli napačne informacije.


Duhovni preobrat


Za vsakim dežjem posije sonce, zato lahko pričakujete pozitivne preobrate v letu 2019, zaradi katerih se boste počutili bolj samozavestno in zadovoljno. Priča boste pozitivnim rezultatom in izidom na poslovnem področju. Lažje boste pridobili nove stranke ali sklenili dobičkonosne posle, s čimer boste napredovali. Zaposleni ovni lahko pričakujete pozitivne rezultate tudi pri delu, saj bo manj napak in površnosti. Prejeli boste spoštovanje okolice, zaradi česar se boste počutili odlično in sposobno.

V tem obdobju lahko pričakujete izboljšanje počutja, zaradi česar boste zaživeli boljše in srečnejše življenje. Ponudila se bo tudi priložnost, da vložite svoj denar ali pa kupite novo nepremičnino, s čimer boste bolj zavarovali svoje finance oziroma imeli boljši nadzor nad porabo.

A ne samo to, srečali se boste z velikimi možnostmi, da uresničite svoje želje in hrepenenja, zaradi česar boste občutili olajšanje in razbremenitev. Pripravite pa se, da boste v letu 2019 nekaj več denarja porabili za svoje ljubljene osebe – a vse v mejah normale. V sebi boste začutili pozitivno spremembo, zaradi katere boste prijaznejši in duhovno naravnani.


Poglobili boste odnose s svojimi bližnjimi


Vaše življenje bo v letu 2019 dobilo potrditev. Pravzaprav bo zelo ugodno za vas, saj se bo komunikacija z ljubljenimi osebami in prijatelji poglobila. Vsa negativnost in vsi zapleti ter razlike v odnosih bodo stvar preteklosti. Lahko, da se boste odločili za krajše ali daljše potovanje z njimi, zato pričakujte večje spremembe. Morda se boste odločili za selitev v drugo mesto v želji po večjem zaslužku in novih izkušnjah, morda pa boste sprejeli le odločitev za potovanje v tujino. Ne glede na vse bo imelo leto 2019 velik potencial, da bo izredno to eno izmed najbolj pozitivnih obdobij.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2019
Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »