Letni horoskop 2019 Ribi Ribi: Letni Horoskop 2019


Okolica vas bo občudovala

Pokazali boste mentalno ostrino in sposobnost objektivnega razmišljanja, zato boste na okolico naredili velik vtis. V letu 2019 vas bo vodil razum, vseeno pa pazite, da ne boste postali preveč egoistični. Za vsako težavo boste zlahka našli rešitev, prav tako pa boste blesteli v pogovorih o verskih in intelektualnih temah. Na neki način boste pravi Sokrat v svoji okolici. Drugi se bodo zgledovali po vas in vas občudovali, zato imejte svoje oči in srce ves čas odprte, saj se vam bodo ponudile priložnosti brez primere.


Boljše samozavedanje


Cenite svetlobo na koncu tunela. Semena vaših sanj, ciljev in ambicij bodo začela rasti. Videli boste prve poganjke trdega dela in vztrajnosti, zato v letu 2019 ne pustite, da bi vas karkoli ustavilo - tudi dvomi ali negativne misli ne. Če vas nekaj časa spremlja občutek izgubljenosti, ali pa ignorirate globlja osebna vprašanja, potem se pripravite, da boste dobili odgovore nanje. Podali se boste na pot raziskovanja resničnega jaza. Otresli se boste zavlačevanja in omahovanja, saj boste prepoznali svoje resnične potrebe. Pred vami je pozitivno leto, a vse ne bo potekalo kot po maslu. Srečali se boste z vzponi in padci, a boste na mnogih področjih vseeno dosegli znaten napredek. Samo zapomnite si: trdo delo se vedno poplača! Pri nekaterih pomembnih odločitvah boste morda začutili dvom in negotovost, a ne dovolite, da bi vas to prevzelo. Vzemite si čas in se po nasvet obrnite k ljubljenim osebam, saj vam bodo te ves čas stale ob strani.


Ugoden čas za posel


Vsi, ki še vedno študirate, boste morali več pozornosti nameniti učenju. Če pri predavanjih ne boste pozorni, če izpitom ne boste posvečali preveč pozornosti ali boste ignorirali svoje obveznosti, potem vas čaka zelo naporno leto. Spoznati boste morali, da ni bližnjic do uspeha, in da tisto, kar boste posejali, tisto boste želi. Nekatere bodo težave v odnosih močno iztirile, vseeno pa pazite, da ne boste izgubili cilja pred očmi. Na splošno boste v letu 2019 uživali v vseh vrstah ugodnosti, preplavilo vas bo zadovoljstvo. Zlasti zaposleni lahko računate na največje uspehe.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop
Tarot karta dneva
Morda vas zanima tudi