Letni horoskop 2019 Strelec Strelec: Letni Horoskop 2019


Rast in razvoj

V letu 2019 boste priča nihanju različnih priložnosti in okoliščin. Srečali se boste z raznimi možnostmi, s katerimi boste lahko bolje razumeli stvari, se učili, rasli in delovali v skladu s svojimi željami. Vse to vas bo vodilo k uspehu – ne glede na to, kaj boste počeli. Zaradi Jupitrovega prehoda obstaja velika verjetnost, da se boste podali na nekakšno osebno »romanje«. Interes po duhovnem in bolj filozofskem aspektu življenja se bo povečal. Navkljub temu pa bodite pozorni nase in dogajanje okrog sebe od sredine aprila do sredine avgusta. Poskrbite, da z glavo ne boste preveč v oblakih.


Možnost denarne koristi


Leto 2019 bo dokaj dobičkonosno, kljub temu pa bo to obdobje, v katerem boste šele gradili na svojem finančnem stanju. Vrhunec in stabilnost lahko pričakujete šele leto kasneje. Na splošno bo leto ugodno, saj boste več podpore in pomoči prejeli tudi s strani ljubljenih oseb – tudi otrok, kar bo okrepilo medsebojne vezi in zaupanje. Sreča vas bo nedvomno spremljala kamorkoli boste šli. Vse svoje naloge boste opravili z lahkoto in brez večjih težav, prav tako pa boste uspešno dokončali tudi vse naloge, s katerimi že dlje časa odlašate.

Navkljub dobri napovedi boste morali več pozornosti vseeno posvetiti sebi. Odnosi z bližnjimi bodo nihali, kar bo vplivalo tudi na vaše počutje. Če bo mogoče, se jim izognite, da stres ne bo preveč vplival na vas.


Pazite se preobčutljivosti


V letu 2019 boste morali biti previdni pri sprejemanju nekaterih odločitev, zlasti tistih, povezanih z nepremičnimi. Torej, če se boste srečali s takšnimi situacijami, bodite zelo preudarni in modri. Oprite se na svoje znanje in izkušnje ter bodite sočutni, saj boste tako sprejeli prave odločitve zase.

Nikar pa se ne zapletajte preveč z nepomembnimi vprašanji in zadevami, saj bodo imele te dokaj negativne posledice za vaš ugled. To vas lahko zelo prizadene, saj ste strelci bolj čustveni in občutljivi predstavniki zodiaka. Priporočljivo je, da se ne zapletate v ljubezenske trikotnike ali druge moralno sporne zadeve (zveze), saj bodo negativno vplivale na že obstoječe odnose. Namesto da bi se zapletali v nekaj, kar vam na dolgi rok ne bo prineslo želenega, svojo pozornost usmerite k sebi in svojemu počutju. Začnite se pravilno prehranjevati in telovaditi. Dobra novica je, da boste vse težave lahko rešili do konca leta – zlasti s svojimi bližnjimi.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop
Tarot karta dneva
Morda vas zanima tudi