Letni horoskop 2020 Bik Bik: Letni Horoskop 2020


Z malo truda boste lahko dosegli veliko


Položaj planetov, Saturna, Jupitra in Merkurja, vam bo naklonjen, saj boste lahko skokovito napredovali, če boste le hoteli. V kolikor boste vložili svoje srce in si boste močno prizadevali za doseganje ciljev, boste v letu 2020 prišli do resnih sprememb.

Zdi se, da vas bodo v letu 2020 privlačila tudi potovanja, morda se boste odločili celo za obisk kakšnega verskega kraja. To bi vam znalo pomagalo, saj bi imeli na takem mirnem kraju čas premisliti o veliko stvareh, ki vas dnevno pestijo in to bi vam lahko dalo novo perspektivo. Ker se zdi, da ste nenehno obremenjeni s svojimi mislimi, bi vam lahko potepanje po svetu pomagalo, da bi se sprostili. Pri vašem poklicu je sicer tako velika predanost morda prednost, vendar ne pozabite, da je počitek enako pomemben kot delo. Pustolovščina bi vam pomagala razširiti obzorje, usmerila bi vas k novim idejam, hkrati pa bi se znebili še stresa. Zmagovalna kombinacija! Odločite se za obisk zelenega in čistega mesta, saj vam bo svež zrak vsekakor dobro del.


Po 29. juniju 2020 bodite bolj previdni


Biki, v vašem horoskopu za leto 2020, okrog 29. junija, ko bo Mars vstopil v ovna, je videti, da vam bodo stvari začele počasi drseti iz rok. Zato je priporočljivo, da takrat za nekaj časa odložite sprejemanje večjih odločitev glede financ ali celo poklica. Postanite bolj previdni in pazljivi, vaša sposobnost odločanja se bo namreč znašla na preizkušnji. Zaradi tega se ne lotite ničesar novega. Držite se poznanega in udobnega, saj bi se vam vse ostalo lahko negativno maščevalo. Kljub temu da boste morda želeli začeti varčevati denar za prihodnost, vam bo to obdobje povzročilo neupravičene stroške. Zavestno si zapisujte, kam gre vaš denar, da ne boste izgubljeni, zmedeni in razočarani. Ko boste šli po nakupih, poskusite narediti seznam, da boste kupili samo tisto, kar resnično potrebujete. Ko bo prevladovala trmasta stran bika, boste namreč želeli stvari kupovati impulzivno, kar bi vam kasneje zagotovo hodilo narobe, vašemu finančnemu stanju pa bi škodilo. Zato bodite pripravljeni in vsakič dobro premislite, preden boste v karkoli investirali.


Mir v družini


V letu 2020 si boste biki zelo prizadevali za ohranjanje miru in tišine v hiši. Vaše komunikacijske veščine bodo pomagale razrešiti spore v družini, prav tako bo k harmoniji pripomogla vaša razumevajoča narava. Kot nekdo, ki je bil vedno spreten pri ravnanju v zategnjenih situacijah, boste lahko vzdrževali mirno okolje. Vaša družina bo z veseljem preživela več časa z vami. Glede na to, kar je omenjeno v vaši ljubezenski astrologiji, si boste želeli samski omisliti pravo pravcato ljubezensko zgodbo. Želeli boste vstopiti v smiseln odnos. Verjetno boste izbrali nekoga nasprotnega spola, ki ga že poznate, morda prijatelja ali znanca, ki vas že dolgo privlači. Leta 2020 bo ljubezen v zraku, zato pojdite naprej in dovolite, da vas oplazi.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »