Letni horoskop 2020 Dvojčka Dvojčka: Letni Horoskop 2020


Začnite leto s trdim delom in poželi boste koristi


Na začetku leta 2020 boste dvojčki našli težko pričakovani duševni mir, kar vas bo navdalo z zadovoljstvom. Zaradi tega boste tudi na splošno veliko bolj zagnani, zbrani in osredotočeni na svoje cilje. Vse se vam bo zdelo lažje dosegljivo in bližje. Ves napor, ki ga boste vložili v delo ob začetka leta, bo na koncu bogato poplačan. In zakaj ne bi bil? Navsezadnje se trud vedno izplača in obrestuje! Okoli 4. aprila bo Venera vstopila v vaše znamenje, kar vam bo prineslo srečo na vseh področjih. Tudi vaše razumevanje konceptov se bo v tem času še okrepilo.


Finančno obetavno leto


Ko se bo Jupiter začel premikati po osmi hiši, ki zaznamuje imetje, bo to pozitivno vplivalo tudi na drugo hišo, ki je povezana z materialnim stanjem. Po horoskopu za leto 2020 lahko dvojčki pričakujete priliv bogastva, na obzorju pa se vam riše obilje. Četudi ste morda finančno dobro preskrbljeni, se vsekakor izogibajte kakršnimkoli posojilom. Ne bi se obneslo. Od sredine maja do sredine septembra, ko bo Jupiter postal retrograden, se izogibajte velikim finančnim načrtom in preložite vse naložbe, takrat svojega denarja nikamor ne vlagajte.


Družina bo vaša moč


Ker bo Jupiter od sredine maja v šibkem položaju, se bodo lahko takrat pojavile družinske težave. Ne nagibajte se k temu, da bi jih jemali izredno lahko. Na takšne situacije se v letu 2020 poskusite odzivati taktično, diplomatsko, z malo pazljivosti in prijaznosti. Vaša družina bo skozi celo leto vaš steber moči in zato pazite, da bosta doma v vsakem trenutku prevladovali toplina ter harmonija. Nikar ne dajajte prednosti delu, največ časa in pozornosti namenite najbližjim.

Vezani boste v letu 2020 uživali v odlični povezanosti z ljubljeno osebo. Vseeno pa vam svetujemo, da daste tudi partnerju potreben prostor in ne silite vanj s svojimi čustvi ter občutki. Zaupanje bo igralo pomembno vlogo v vašem odnosu. Samski boste morda imeli občutek, da vam v ljubezenskem življenju nič ne gre, a bo še vse v redu. V drugi polovici leta 2020 bo verjetno prišlo do sezonskih bolezni in manjših težav v želodcu, vendar boste dovolj hitro okrevali.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »