Letni horoskop 2020 Lev Lev: Letni Horoskop 2020


Pred vami je leto polno izzivov


Leto 2020 bo za leve polno novosti in premikov naprej. To pomeni, da je mogoče pričakovati večje spremembe. Toda poleg sprememb bodo prišli tudi novi izzivi. Izzivi se bodo lahko pojavili bodisi na finančnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da veste, da se boste ničesar izgubili. Zato ostanite mirni! Nikar ne stresajte svoje jeze nad stvarmi in naokoli po nepotrebnem. V tej fazi vam bo pomagal le umirjen um. Toda za to se boste morali sprijazniti s svojimi omejitvami. Glede na analizo horoskopa za leve se zdi, da bo leto 2020 za vas na splošno dobro in sploh ne bo vključevalo ničesar takega, za kar bi morali resnično skrbeti. Torej se ne obremenjujte z malenkostmi, ohranjajte hladno glavo in ostanite osredotočeni na tisto pravo. Nenehno pa se boste morali truditi za boljše oziroma dobro počutje.


Izognite se nakupu ali prodaji nepremičnine


Od 5. marca dalje se boste lahko srečali z nekaterimi težavami v zvezi s posestjo, ki oziroma če jo imate v lasti. V tej fazi zanemarite vse posege v zvezi z nepremičninami. Izognite se tudi nakupu ali prodaji nepremičnine. Nikar ne sprejemajte prenagljenih odločitev, vzemite si dovolj časa in o vsem dobro razmislite. Od sredine aprila naprej se bodo zadeve začele umirjati. V tej fazi boste lahko zaključili vse preostale posle z nepremičninami in rešili vsa odprta vprašanja v zvezi s tem.

Po 29. juniju, ko bo Mars vstopil v znamenje ovna in bo potoval skozi deveto hišo, sreča ne bo več naključna. Takrat bo večinoma vse potekalo gladko. Napredujoče sile bodo delovale v vašo korist in življenje bo postalo manj težavno.


Za ljubezen se boste morali potruditi


V letu 2020 se boste morali levi bolj truditi za ljubljeno osebo. Večkrat ji boste morali pokazati in povedati, koliko vam pomeni, drugače bi jo znali izgubili. Pokažite navdušenje nad odnosom. Poskusite narediti nekaj velikega, vendar preprostega. Samski pazite, da boste izbrali prave besede, ko boste hoteli osvojili osebo, s katero boste želeli preživljati svoj čas. Medtem ko bo Venera v dvojčkih, torej od 4. aprila do 13. junija, naj bi bil to precej ugoden čas za vas. Verjetno boste v tej fazi našli sorodno dušo!


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »