Letni horoskop 2020 Oven Oven: Letni Horoskop 2020


Prizadevali si boste za nekaj velikega!


Glede na astrološko napoved se boste v letu 2020 ovni usmerili proti nečemu velikemu. Tako bo zaradi Jupitra, skupaj s Saturnom in Merkurjem. Ravno zaradi te uskladitve in pozicije boste lahko dosegli nekaj izjemnega, zlasti na poklicnem področju. Toda to pomeni tudi, da bosta nenehno trdo delo in vztrajnost nujno potrebna, da boste prišli do takega mesta, kjer boste imeli koristi od vseh teh planetov in njihovih umestitev.

Še en dejavnik, ki bo imel pomembno, če ne celo glavno vlogo, da boste dosegli želeno, bo potrpežljivost. Obvezen bo nadzor nad temperamentom, kar bo lahko v vašem primeru pripeljalo do čudežev. Močna želja vam bo zagotovo pomagala doseči tisto nekaj, po čemer boste hrepeneli, seveda skupaj z nekaj zbranosti. Poleg tega imejte v mislih tudi to, da ne smete uporabljati zvijač ali koga prelisičiti, da bi zaslužili več denarja in imeli več dobička. Svoje naloge opravljajte etično in moralno, pa boste v življenju bolj uspešni. Saj se zavedate, da uspeh ne pomeni samo služiti in biti bogat. Sicer boste postali bolj samozavestni in pozitivni, a kljub temu boste morali ostati prijazni do pogledov in dobronamernih predlogov drugih. Nasvet: ne sprejemajte večjih odločitev, povezanih s poklicem, ko bo Mars retrograden – torej od 10. septembra do 14. novembra 2020.


Bodite odgovorni in skrbite za svoje počutje


Horoskop za ovne za leto 2020 pravi, da bi moralo biti v središču pozornosti počutje in da bo treba na telo skrbno paziti. Kar pomeni, da se morate vzdržati kakršnihkoli neupravičenih tveganj. Poskrbeti boste morali, da boste ustvarjalni, da se boste lotili kakšnega hobija ali športa, ki vam je všeč, da boste ostali aktivni, sveži in vitalni. Odločite se tudi za redne preglede, da boste zmanjšali kakršnokoli negotovost glede svojega počutja.


Ljubezen bo svetila na vas


Kot napoveduje astrološka napoved, se bo leto 2020 lahko izkazalo za zelo plodno v smislu ljubezni in odnosov. Glede na pozicijo planetov boste želeli samski razviti odnos z nekom, ki bo za vas resnično navdihujoč. Morda vas bo očaral nekdo, ki vas že zdaj iskreno ceni. Venera, ki vlada sedmi hiši odnosov, bo 4. aprila vstopila v zračni znak dvojčkov. To bo dobro za vse samske tam zunaj, toda Saturn, ki je nameščen v deseti hiši, lahko vidi sedmo hišo. Gibanje Venere in Saturna bi znalo sprožiti negativen vpliv in povzročiti nekaj težav v odnosih, za katere bo verjetno potrebno poskrbeti v zadnjem delu leta. V kolikor boste vezani preživeli dovolj kakovostnega časa s partnerjem, vam bo to lahko pomagalo zmanjšati stres in olajšati napetost v odnosu.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »