Letni horoskop 2020 Rak Rak: Letni Horoskop 2020


Pričakujte izzive in premike


Ko se bosta Saturn in šibak Jupiter skupaj z Merkurjem nahajala v sedmi hiši, bo prišlo do velikih sprememb v vašem življenju. Ker se bodo trije glavni planeti gibali skupaj, bodo poskrbeli za veliko izzivov. Neprestano vas bodo opozarjali na resničnost, stvarnost, torej le glejte, da boste ostali prizemljeni. Čeprav je vaše življenje večinoma vpeto v neko rutino in niste vajeni večjih pretresov, izzive, ki vam bodo prišli naproti, sprejmite z odprtimi rokami in se jih naučite premagovati. Ne glede na to, kako težko se vam bo zdelo vse skupaj, se prepričajte, da zmorete. Moč in odločnost bosta namreč nujni, če boste želeli izstopiti iz te faze, napoveduje horoskop za leto 2020.


Začnite delati na samospoštovanju in samozavesti


Glede na astrologijo leta 2020, boste morali začeti raki krepiti svojo samozavest, drugače ne boste mogli napredovati. Ta samorefleksija se bo za vas morda izkazala za zelo zahtevno, vendar nikar ne obupajte prehitro. Naj postanejo vaše vrednote bolj pomembne, postavite jih na prvo mesto. Upoštevajte tisto, v kar verjamete, in vedno držite glavo visoko oziroma pokonci. Le tako boste rasli in se razvijali. V službi boste obremenjeni z obilico dela in pritisk bo velik, vendar boste z malo potrpljenja in trudom tudi to rešili.


Na ljubezenskem področju bo ključna komunikacija


Na romantičnem področju bo leto 2020 dobro leto, kar se tiče ljubezni in odnosov boste uživali. Tudi prijateljske vezi bodo odlične in močne, pravzaprav boste morda lahko celo razširili svoj družbeni krog, v kolikor boste hrepeneli po tem. Kakorkoli že, pa boste zagotovo temeljito uživali v vsej pozornosti, ki jo boste dobili.

Leta 2020 se bo lahko velikokrat zgodilo, da se bodo mnenja partnerjev razlikovala. Vendar pa bosta lahko vsakič premagala svoje težave. Komunikacija bo v vsakem odnosu bistvenega pomena. Bilo bi pametno, da bi probleme vedno reševali s hladnim temperamentom. Če bo volja, da rešita dileme in ostaneta skupaj, dovolj močna, nobeno vprašanje ne bo preveliko. S skupnimi močmi bosta lahko premagala vsak problem. Tisti, ki pa se boste znašli v povsem novem odnosu, boste morda težko sledili zahtevam ljubljene osebe.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »