Letni horoskop 2020 Ribi Ribi: Letni Horoskop 2020


Planetarni premiki kažejo na uspeh


Glede na horoskop za ribe bo v letu 2020 vaš uspeh odvisen od gibanja planetov. Po napovedih bo gibanje Merkurja in kozoroga v začetku leta pomenilo, da boste letos prejeli večji denarni dobiček. Glejte, da se boste takoj odzvali na priložnosti, ki se vam bodo ponudile glede financ ali poklica, da jih ne boste zamudili. Predvideva se, da boste letos lahko razvili nov odnos. Zaradi vstopa v to novo razmerje boste verjetno povečali svoje zanimanje za finance ali razvoj kariere.

V letu 2020 ne boste imeli nobenih večjih izdatkov. Svoje stroške načrtujete vnaprej, da se boste izognili kakršnemukoli pretiranemu odhodku. Ne porabljajte svojih prihrankov in si prizadevajte prihraniti več. Verjetno boste celo prihranili denar za prihodnost.


Cilj naj bo mir


Venera bo 4. julija vstopila v dvojčke skozi četrto hišo. Zaradi tega giba boste morali od tega datuma naprej strogo preverjati svoje osebne zadeve, kažejo se namreč nihanja. Morda se boste v tem času soočali s težavami, ki bodo posledica prepirov z najbližjimi. Priporočamo, da se lotite vsake situacije z največ potrpljenja. Vaš cilj naj bo ohraniti mir in harmonijo v družini. V tej fazi bo mogoče razmisliti o nakupu nepremičnine za mirno življenje.

Kar zadeva vaše počutje, boste večino leta uživali, saj bo to dobro. Mučili vas bodo lahko le navadni prehladi in kašelj. Sprejmite ustrezne ukrepe, da boste stvari nadzirali. Planetarni položaji kažejo, da boste morali okrepiti imunski sistem. Zdrava prehrana se lahko izkaže za koristno, zato se za napotke posvetujte s svojim nutricionistom ali zdravnikom. Izogibajte se vnosu odvečnih sladkih in maščobnih izdelkov.


Na ljubezenskem področju se bodo pojavljale preizkušnje


Samskim se obetajo vznemirljivi časi! Obstaja možnost, da bo neko naključno srečanje pripeljalo do zmenka in globlje vezi. Ljubezen bo zagotovo v zraku, torej uživajte! Vezani, preizkušnje in pretresi bodo del ljubezenskega življenja. Obdobje do 29. junija bo verjetno povzročalo motnje pri komunikaciji. Pazite, da z vzkipljivostjo odnosa ne boste še dodatno zapletli, izogibajte se prepirom. Po omenjenem datumu boste lažje zadihali.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020



Tarot karta dneva



Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »