Letni horoskop 2020 Škorpijon Škorpijon: Letni Horoskop 2020


Spoznali boste, kaj je sreča


Leto 2020 boste škorpijoni začeli izjemno dobro. Povsem nepričakovano se vam bo nasmehnila sreča, sreča na vseh področjih. In zakaj se vam ne bi? Dolgo ste čakali na to in se tudi trudili. Sreča se vedno nasmehne tistim, ki trdo delajo - sčasoma. Še posebej časovni okvir od začetka leta do konca februarja se kaže kot izjemno produktiven in napredujoč. Nadaljujte zagnano, z močjo in neusmiljenim prizadevanjem, saj boste zagotovo nagrajeni. Neprekinjeno delo bo prineslo želene rezultate!

Vladajoči planet vašega znamenja Mars bo namreč v takšnem položaju, da vam bo prinesel postopno poklicno in finančno rast. Zaradi finančne rasti boste lahko podprli prihajajoče življenjske izzive in končno se boste znebili določenih skrbi.


Počutje bo dobro


V letu 2020 posvečajte škorpijoni več pozornosti dobremu počutju in družini, saj ti dve področji predstavljata velik del vašega življenja. Brez ljubezni, veselja in pozitivne energije bi bilo vaše življenje prazno.

Planetarni položaji kažejo, da se bo vaš imunski sistem v letu 2020 izboljšal. Tudi če boste slučajno kaj zboleli, si boste kaj hitro opomogli. Torej ne skrbite, z močjo boste na samem vrhuncu. Kljub temu pa ne bi bilo slabo, če bi začeli z meditacijo, da bi se umirili, da bi našli fokus v svojem življenju. Tudi joga je priporočljiva, saj večino težav odpravi z lahkoto. Če joga ni najbolj ustrezna vrsta vadbe za vas, poskrbite, da se boste vsaj petinštirideset minut na dan gibali, kot vam najbolj ugaja.


Vaše življenje bo blagoslovljeno z darilom ljubezni


Leto 2020 se bo začelo z optimistično postavitvijo planetov, ki bo vodila v tople in harmonične odnose s tistimi okoli vas. Vezani, ohranjanje miru bo najpomembnejši dejavnik za srečo. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste lahko še poglobili vez, morda se boste celo obvezali. Samski lahko pričakujete nekaj novega, v vaše življenje bo vstopila neka nadvse zanimiva oseba, ki vas bo popolnoma očarala. V obdobju med 23. marcem in 11. majem boste lahko razvili smiselno razmerje. Vaš nasmeh bo v tem letu večino časa širok!


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »