Letni horoskop 2020 Strelec Strelec: Letni Horoskop 2020


Čas za nov začetek!


Jupiter vas bo v letu 2020 naravnost blagoslovil! Kot vemo, bo imel Jupiter boljši del leta oko čez deseto in šesto hišo znamenja. Deseta hiša govori o poklicu, šesta hiša pa o zaposlitvi in preživljanju. In Jupitrove vibracije vas bodo vsekakor podpirale.

Vaše počutje bo boljše in že od začetka februarja naprej boste priča produktivnim ter naprednim silam okoli vas. Kar zadeva bogastvo in premoženje, bo obdobje od sredine februarja do maja v korist imetnikov. Ta časovni okvir bo še posebej odličen za tiste, ki boste želeli kupiti ali prodati nepremičnino.

Sredi aprila lahko zaradi Merkurjevega gibanja v znamenju ovna strelci pričakujete začetek nečesa novega. To bi lahko bil nov podvig, nov odnos, boljše počutje ali kaj drugega. Ne izgubite upanja, bodite motivirani in delajte pošteno. Glavo držite pokonci in se pogumno spopadajte z izzivi, ki bodo sekali vašo pot. Potrpežljivost je skoraj vedno ključ do uspeha in v tej fazi boste morali biti zelo vztrajni ter disciplinirani. Dobre stvari pridejo k tistim, ki trdo delajo. Še naprej si prizadevajte za svoje cilje, dokler ne boste dosegli uspeha.


Posvečajte pozornost družini


Astrološka napoved za leto 2020 pravi, da boste morali skrbno paziti na svojo družino. Posvečanje časa in pozornosti odnosom se bo izkazalo za koristno. Čeprav se boste občasno soočali z neugodnimi situacijami, ohranite hladno glavo v prepirih in v vsakem položaju ravnajte z največjo skrbnostjo, energičnostjo in inteligenco.


Srečno zaljubljene duše


V začetku leta 2020 morda ne boste opazili bistvenih sprememb v ljubezenskem življenju. Vendar pa boste po 4. aprilu, ko bo Venera vstopila v znamenje dvojčkov, zaznali občuten premik kar se tiče odnosov. Ne bojite se biti kreativni s svojimi predlogi in nikar se ne bojte velikih gest. Prav nič ne bo moglo iti narobe, če bo ljubljena oseba videla, da se trudite. Če že kaj, bo vaš trud še povečal možnosti za pozitiven izid. Samski se pripravite na nov začetek, vezani lahko pričakujete popolno podporo s strani partnerja, na splošno pa bo na romantičnem področju v letu 2020 prevladovala velika strast.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »