Letni horoskop 2020 Tehtnica Tehtnica: Letni Horoskop 2020


V letu 2020 možen napredek


Prisotnost glavnih planetov, kot so Jupiter, Merkur in Saturn, v četrti hiši, ki je povezana z zasebnim življenjem, pomeni, da bo prišlo v letu 2020 do velikih sprememb. Toda smo, če boste zagreti, zagnani, pogumni in si boste premikov resnično želeli.

Po horoskopu se bo v letu 2020 lahko uresničilo vse, o čemer ste kdaj sanjali. Pripravite se torej, da se boste vozili z vlakom uspeha! Trdo delo se vam bo obrestovalo. V finančnem smislu bodo stvari videti dobro. Tudi glede kariere je že vse pripravljeno za vaš korak naprej. Vsi ciljno usmerjeni posamezniki boste stalno napredovali! Kljub temu si boste morali, da boste dosegli želene rezultate, še naprej močno prizadevati, saj boste lahko le s stalnim trudom in vztrajnostjo dosegli odlične stvari v življenju.


Naprej z optimizmom


Soočiti se boste morali s kar nekaj izzivi. Te situacije bodo samo še okrepile vašo osebnost in vas pripravile na boljše življenje. Potrudite se in si prizadevajte za blaginjo, harmonijo in obilje. Bodite pozitivni, to bo odlična stvar tudi za vašo kariero in druge stvari v življenju.

Vladar vašega znaka, Venera, se bo ugodno premikala vse do prvega februarskega tedna. To gibanje Venere bo zagotovo izboljšalo vaše prihodnje možnosti. Približno ob istem času bo voljni Saturn vstopil v vodnarja. To bo močno spodbudilo vaše možnosti za rast. Na splošno je pred vami odlično leto. Ne samo z vidika dobička, ampak tudi glede celotnega poslovanja. Predstavila se bo tudi priložnost za vlaganje, dobro jo izkoristite. Vendar pa samo zato, ker bodo stvari videti čudovito, ne pozabite načrtovati.


Na ljubezenskem področju se pripravite na delo!


Ljubezen bo našla pot do vašega srca, vendar se boste morali z njo spoprijeti. V letu 2020 boste primorani delati na svoji samozavesti. Le tako boste lahko ostali hladni tudi v najtežjih časih. Samski boste morda prisiljeni malce skreniti s svoje poti, da boste pritegnili pozornost simpatije, zato se le potrudite in naredite nekaj posebnega. Medtem bo pri tistih, ki ste v razmerju, lahko večkrat prišlo do pritiska, da se bo kmalu potrebno zavezati. Kakorkoli že, skozi vse leto jasno izražajte svoje namene in sproti obveščajte ljubljeno osebo, kaj čutite, da ne bo prihajalo do nepotrebnih nesporazumov. Druga polovica leta bo precej povprečna.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »