Letni horoskop 2020 Vodnar Vodnar: Letni Horoskop 2020


Svoje odločitve sprejemajte pametno!


Horoskop za vodnarje za leto 2020 napoveduje, da bo leto napolnjeno z dogodivščinami in izzivi. Vladar vašega znaka, Saturn, bo vladal kozorogu skupaj z Jupitrom in Merkurjem v dvanajsti hiši vašega znamenja. Zato se predvideva, da bo leto za vaš znak težavno. Lahko vam bo prineslo izjemno srečo ali skrajne napore. Na poklicni ali finančni fronti boste čutili pritisk in vaš napredek bo morda počasnejši od pričakovanega. Redno preverjajte svoje stroške in poskrbite, da boste nekaj tudi privarčevali. Morda ne bo šlo vse po vaših izračunih, kot je razvidno iz astroloških ugotovitev, vendar naj vas to ne vrže iz tira, svoje odločitve sprejemajte pametno in preudarno. Od 23. marca, ko bo Saturn vstopil v znamenje vodnarja, se kaže, da se bo lahko neprijetno stanje končno končalo.

V letu 2020 boste morda prevzeli tvegane naložbe. Povečan denarni priliv bo lahko spodbudil vaše instinkte. Glede na analizo vaše astrologije za leto 2020 bo Venera 4. aprila vstopila v dvojčke skozi peto hišo. Peta hiša je neposredno povezana s finančnimi dobički in napredkom na poklicnem področju. Zaradi takšne pozicije in planetarnega gibanja se bo še povečala vaša moč. Progresivne sile bodo delovale učinkovito, kar vam bo lahko pomagalo pri napredku v življenju.


Novih težav pri počutju ne bo


Planetarni položaji na začetku leta kažejo, da bosta vaše razpoloženje in počutje še naprej nihala. Večkrat se bo lahko pojavil kašelj ali prehlad, kakšnih večjih problemov pa ne bo. Manjše težave bodo pogoste, a jih boste zmožni upravljati, drugače pa vas ne bo doletelo nobeno večje presenečenje. Kljub vsemu ostanite previdni, redno preverjajte svoje stanje, skrbite za svoje telo in spremljajte morebitna nihanja. In zapomnite si, takojšnje ukrepanje pomaga preprečiti številne zaplete.


V odnosih več navdušenosti


Časoven okvir od 29. junija do 10. septembra bo ugoden za vaše ljubezensko življenje, takrat boste namreč vodnarji na vrhuncu strasti. Samski lahko pričakujete začetek nečesa novega, vezani pa, da bo konec prepiranja z ljubljeno osebo. Lahko, da se boste morali čez leto na romantičnem področju večkrat soočiti tudi s kakšno neugodno situacijo, vendar bodite hladni in vsakič ravnajte z največjo skrbnostjo, energičnostjo in inteligenco. Tisti, ki se želite poročiti, boste končno dobili prepotrebno podporo.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2020Tarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »