Letni horoskop 2021 Bik Bik: Letni Horoskop 2021


Uvod v leto 2021


Uran v biku in Pluton v kozorogu vas bosta še naprej spremljala na poti ponovnega zagona in obnove. Nagradila vas bosta s svojo nezmotljivo in trajno podporo, da boste lahko uresničili svoje globoke želje. Neptun v ribah vas bo povezal z ljudmi, ki vas razumejo in podpirajo. Vendar pa bo vaš napredek ovirala disonanca Saturna v povezavi z Jupitrom, kar vas bo ločilo od nekaterih vaših prepričanj, zato bo v 2021 uspeh vaših načrtov podrejen pripravljenosti za odklon od preteklosti in odpiranju misli za nove ideje.

Ljubezen in romantika


V začetku leta bo tempo narekoval Mars v biku – vašem znamenju. Motiviral vas bo, da ljubezen povežete s svojimi pričakovanji. V nadaljevanju bo Venera v kozorogu in februarja v vodnarju stvari spremenila v resničnost; ljubezen, nežnost in čutnost, vsega boste občutili po malo. Poleti pa boste morali svojo posesivnost postaviti na stran in se raje odločiti za sprostitev ter spontanost. Tako boste preprečili, da bi bila vaša ljubezen pomešana s slabimi občutki.

Družabno življenje


Dvojec Pluton in Neptun vedno manevrirata tako, da vas povezujeta z ljudmi, ki imajo enake vrednote kot vi. Vaši odnosi bodo v 2021 izbrani in vam nudili osebno obogatitev, ki vas bo navduševala. Poleti se lahko projekt, ki je bil dolgo na čakanju, dvigne na površje in uresniči. Takoj, ko se boste vrnili z dopusta, bodo vaše sposobnosti za povezovanje ljudi naredile čudeže. Proti koncu leta boste dobili krila in z Marsom v prvi bojni liniji poleteli novim uspehom naproti. Bodite pa previdni in modri, saj vas ta planet rad potisne nazaj v vaš oklep in prebudi trmoglavost.

Počutje


Saturn vam bo preprečeval, da bi našli svoje ravnovesje. S svojimi idejami in pogledi bo vznemirjal vašo moralo. Tudi vaš odnos z Merkurjem ne bo najboljši in boste zaradi tega malce godrnjavi. Že januarja vas bodo planeti, ki želijo dobro, potisnili k hobiju, ki vas bo sprostil. Namesto da bi se prepričevali, da nimate časa, raje začnite z delom!

Nasvet za leto 2021


Nihče vas ne bo silil, da razvijate ideje, ki se zdijo namišljene ali utopične. Lotite se jih na svoj način, saj boste z njihovim uresničevanjem dosegli nepričakovane rezultate.
Preberite letni horoskop 2021 še za ostala znamenja.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2021


Horoskop Bik ujemanjeTarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »