Letni horoskop 2021 Dvojčka Dvojčka: Letni Horoskop 2021


Uvod v leto 2021


Zaradi povezave Saturna in Jupitra boste našli zagon, ki vas bo zaznamoval. Vaša radovednost bo naravnost vrela iz vas. Na življenje boste začeli gledati skozi rožnata očala. Zaradi Saturna v odločnem vodnarju boste modrejši in bolj potrpežljivi, ne da bi se pri tem stemnil vaš pogled na svet, Jupiter v ribah pa vas bo razveseljeval s svojimi uslugami. Tandem planetov vas bo obdaril s pravimi kartami v rokah, da igrate dobro igro, a pazite, da ne boste podlegli petju siren. Saturn vas bo spodbujal, da privilegirate razum in pozabite utopične ambicije.

Ljubezen in romantika


V začetku leta bo vaše ljubezensko življenje malce zmedeno, a prehod Marsa v znamenje dvojčkov bo poravnal situacijo. Po vstopu Venere v znamenje vodnarja se bodo zabrisali ostri robovi in vaša ljubezen bo prerojena. Venera bo poleti sicer prebudila nekaj jeze in namesto da bi pobegnili stran, raje stopite korak nazaj in se odprite. Odprta komunikacija bo rešila marsikatero zagato. Na začetku jeseni vam bo Mars v tehtnici pomagal najti kompromis, da ohranite svoj osebni prostor.

Družabno življenje


Saturn in Jupiter bosta razširila meje vašega področja delovanja. Vaš družabni krog bodo popestrili nova znanja in novi projekti. Želje drugih bodo navdihovale vaše ideje o spremembah, želja po odkrivanju novih dimenzij pa vas bo dodatno motivirala - želeli se boste obnoviti. Pri tem vas bodo spodbujale vaše izkušnje, dodatno energijo pa vam bo dal občutek, da vas na vsakem koraku spremlja srečna zvezda. Imeli boste vse možnosti, da realizirate svoje ambicije, a le pod pogojem, da jih jasno definirate. Poleti, zlasti junija, se pazite iluzij, obljub in odločitev, ki vas lahko zapeljejo na kriva pota.

Počutje


V začetku leta se ne boste najbolje počutili, a v času prvih spomladanskih dni si boste opomogli. Prebudili boste svoj pogum in smisel za humor ter prevzeli stvari v svoje roke. Mars v znamenju dvojčkov vas bo spodbujal, da ponovno vzpostavite rutino aktivnosti. Vse bo teklo kot po maslu!

Nasvet za leto 2021


Poletno obdobje bo idealen čas, da snamete rožnata očala, ki jih boste nosili. Odstranitev lucidnega videnja vam bo pomagala sprejemati boljše odločitve. Pazite le, da z njimi ne boste ogrozili lastnih ambicij.
Preberite letni horoskop 2021 še za ostala znamenja.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2021


Horoskop Dvojčka ujemanjeTarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »