Letni horoskop 2021 Strelec Strelec: Letni Horoskop 2021


Uvod v leto 2021


Že dve leti nimate nobene koristi od evforičnih energij Jupitra. Njegov prehod v znamenje vodnarja bo zato letos še kako dobrodošel. Prinesel bo tok dogodkov, ki bo v vaše vsakdanje življenje vnesel nekaj pomladi in vas obogatil z novimi prijateljstvi, izmenjavami, gibanjem in zabavo. Jupiter bo spodbujal vaše ideje, ustvarjalnost in željo po pustolovščini, vseeno pa bo to obdobje glavni Saturn, ki bo postavljal meje. Zgladiti boste morali vse spore in se pozitivno nameniti v prihodnost. Planeti vas bodo navdihovali, da verjamete v svoje sanje in ideje.

Ljubezen in romantika


Na začetku leta vas bo Venera v kozorogu navdihovala z željami in njen prehod v vodnarja v februarju vam bo dal okus po prijetnem in zapeljivem. Spomladi se boste z Venero v ovnu lahko odpravili na osvajanje svoje ljubezni. Vendar bodite previdni, saj vas bo Mars v dvojčkih želel spodbuditi k obljubam, ki jih ne boste mogli izpolniti. Namesto tega si vzemite čas, premislite in ne prehitevajte dogodkov. V poletnem času, ko bo Mars v mogočnem levu, ne boste imuni na ljubezen na prvi pogled. Nekdo vam lahko življenje obrne na glavo. Na začetku jeseni se lahko tako že znajdete v novem odnosu.

Družabno življenje


Jupiter vas bo navdihoval z inovativnimi idejami. V ožjem družbenem krogu boste lahko končno uresničili enega od svojih velikih načrtov. Vendar prisluhnite modrosti Saturna, ki vam bo svetoval, da stvari počnete v določenem zaporedju in s premislekom, kar vas lahko seveda malce zmoti. Predvsem poskrbite, da se ne boste vdali Neptunu, ki vas bo nagovarjal k impulzivnim odločitvam. V 2021 bosta vaše ambicije podpirala Jupiter in Saturn. S tem učinkovitim in srečnim dvojcem vam bodo na voljo vsa sredstva za polepšanje vsakdana.

Počutje


V prvem delu leta boste imeli težave z nadaljevanjem dejavnosti ali hobijem. Ves čas boste iskali motivacijo, a je ne boste našli. Na srečo bo poletno obdobje veliko bolj naklonjeno temu, da poskrbite za svojega duha, dušo in telo. Ob prehodu v jesensko obdobje pa se boste zopet naveličali rutine in se podali na pot iskanja novih stvari.

Nasvet za leto 2021


Jupiter in Saturn vas bosta usmerila nazaj na pravo pot. Vaša naloga bo le, da se ne predate divjim sanjam, ki jih bo napihoval Neptun. Ostanite povezani z resničnostjo.
Preberite letni horoskop 2021 še za ostala znamenja.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2021


Horoskop Strelec ujemanjeTarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »