Letni horoskop 2021 Vodnar Vodnar: Letni Horoskop 2021


Uvod v leto 2021


Jupiter v ribah vas bo nagovarjal k velikim spremembam, izkušeni Saturn v vodnarju pa bo sprožil eksistencialna vprašanja. Poleg tega vas bo čudno jezil tudi Uran, a se nikar ne prepustite negativizmu. Leto 2021 bo leto kontrastov, zato boste morali obvladati svojo nestrpnost in zgladiti nekaj sporov. Prisluhniti boste morali sporočilu Saturna, ki vas bo spodbujal, da se v napetih situacijah sprostite. Vzemite si čas za razmislek in realističen pogled na situacije, ki vas osrečujejo. Prav tako pa strukturirajte svoje projekte.

Ljubezen in romantika


Januarja se bo Mars znašel v disonanci z Uranom, kar bo resno oviralo vašo svobodo. Omejitve bodo dušile različne radosti in užitke. Zaradi občutka omejenosti se boste lahko počutili nelagodno. Ko bo Venera prešla v vaše znamenje, se bo situacija izboljšala in pozicija bo delovala kot balzam za vašo dušo. A to vam ne bo dovolj, saj vas bo Venera, ko bo marca prešla v ovna, silila, da na mizo položite vse svoje karte. Saturn vam bo svetoval, da počakate, zato ne sprejemajte impulzivnih odločitev. Zopet lahko pričakuješ, da se znajdeš v precepu, Mars v tehtnici ti bo namenil zapeljivo energijo.

Družabno življenje


Dvojec Jupitra in Saturna vas bo silil, da več pozornosti namenite organizaciji, potrpežljivosti in vztrajnosti. Če boste želeli doseči svoje sanje, bo treba poprijeti za delo. Uran v znamenju bika ne bo popuščal, ampak bo želel, da pokažete svojo spretnost. V 2021 bo vaš uspeh podrejen sposobnostim premagovanja ovir. Dati boste morali vse od sebe, zato bo ključno, da se boste znali prepustiti ustvarjalnosti. V spomladanskih mesecih vam bo Mars v dvojčkih odprl številna nova vrata, ko bo vstopil v škorpijona, pa bo v vas prebudil strogost in natančnost.

Počutje


V 2021 boste morali paziti, da se stres ne bo nakopičil v presežkih. Ne omejujte se, saj boste potrebovali gibanje. Sami boste ustvarjali izzive, odločiti se boste morali le, katerim boste dali prednost. Vzemite si odmor za vsako ceno in poskrbite najprej zase.

Nasvet za leto 2021


Poskrbite, da boste znali uživati v retrospektivi in dogodkih, ki vas bodo silili, da ponovno preletite svoje življenje. Pozabite na preteklost in se predajte novim, svežim energijam.
Preberite letni horoskop 2021 še za ostala znamenja.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2021


Horoskop Vodnar ujemanjeTarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2021

Letni horoskop 2021

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »