Letni horoskop 2022 Kozorog Kozorog: Letni Horoskop 2022


Splošno


Pred vami so pomembne življenjske preizkušnje. Marsikaj boste primorani narediti drugače, kot ste to delali do sedaj, saj se s trenutnimi ukrepi samo oddaljujete od svojega cilja in želja. Na dolgi rok vsekakor ne boste uspeli, če se boste oklepali starih in preživetih prepričanj. Z novim letom bo čas za novo, čisti, pozitivno energijo, ki jo izkoristite. Sprejmite vsako prepreko kot izziv in se soočite z njo. Poskrbite, da se boste soočili tudi s svojimi strahovi, saj boste samo tako napredovali, drugače vas bodo še naprej zadrževali in omejevali. Vzrok vseh vaših dvomov je samo vaš strah. Premagajte ga! Vsekakor v letu 2022 delujte v tej smeri. Leto 2022 bo pokazatelj, kje se skrivajo šibke točke glede sprejemanja pomembnih odločitev. Pomembno bo, da se boste osredotočali tudi na vprašanja, ki bodo delovala preprosto in se vam ne bodo zdela pomembna, kasneje pa se bo izkazalo, kako veliko vlogo igrajo. Zato bodite bolj razumski in objektivni ter manj čustveni, saj se bodo tako zadeve lažje odvijale vam v prid.

Ljubezen in romantika


Odnos vezanih bo v letu 2022 lahko doživel preobrat, a le če se boste znali postaviti zase in boste izhajali iz svoje notranjosti, srca in čustev. Pomembno bo, da boste razjasnili in objasnili svoje občutke, to vam bo odprlo vrata v lepšo prihodnost na romantičnem področju. Pri reševanju sporov ali konfliktov zaupajte svoji intuiciji. Pri tem se ne bojte izraziti svojih misli, a dovolite tudi ljubljeni osebi, da naredi enako. Samski boste našli dovolj poguma, da boste dali priložnost novi čustveni izkušnji, ki se bo pojavila na vaši poti in to bo ena od vaših boljših odločitev v zadnjem času. Zavedajte pa se, da nepotrpežljivost ali iskanje napak ne bi prineslo ničesar dobrega, zato takšna nagnjenja ohranite pod nadzorom.

Družabno življenje


Ker ne želite, da bi drugi ljudje brskali po vaši intimi, zasebnosti, imate raje nepomembne, površinske odnose. Ljudi ne spustite k sebi, držite jih na varni razdalji, distanci. Vse pogosteje z drugimi komunicirate na zelo zaprt način in to se bo moralo spremeniti. Če boste želeli nekaj več, tudi pomoč in podporo, se boste morali odpreti in pokazati svojo čustveno ranljivost. To bo za vas v tem letu vsekakor zelo velik zalogaj. Leto 2022 vas bo preizkušal na čustveni ravni. Spodbujalo vas bo, da se odprete in sprejmete svoja čustva.

Počutje


Leto vam bo izjemno naklonjeno, saj vam bo ponudilo številne priložnosti, da okrepite svoje počutje. Vsakič, ko boste imeli nekaj prostih minut, si privoščite sprostitev, da boste dvignili nivo energije in duha. Ves čas ostanite aktivni in se zdravo prehranjujte. Več pozornosti pa namenite tudi dogajanju okoli sebe, saj bo stres terjal veliko vaših živcev. Pazljivo, na dolgi rok lahko stres pusti resne posledice. Pozitivno razmišljanje in vzpostavljanje zdravega ravnovesja vas bo lahko rešilo pred tem.

Nasvet za leto 2022


Da bi prišlo do premikov, boste morali nekaj v svojem življenju spremeniti. Spremembe se dejansko začnejo s preobratom v mišljenju, tega nikar ne pozabite. Če boste izhajali iz pozitivnega vira, potem se bo vse poravnalo v vašo korist. Ko boste uspeli osredotočiti svojo energijo, se boste izkazali za precej izjemne.
Preberite letni horoskop 2022 še za ostala znamenja.


Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2022


Horoskop Kozorog ujemanjeTarot karta dnevaDnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2022

Letni horoskop 2022

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »