Vedeževanje: Sreča


Simbole sreče najdemo skoraj v vsaki svetovni kulturi. Nekateri vanje verjamejo, drugi menijo, da gre za praznoverje. Lahko, da delujejo zaradi vere oziroma prepričanja posameznika in njegovega odnosa do sprememb, ki se dogajajo okoli njega. Zaradi svojih misli in dejanj lahko začnemo verjeti, da se to dogaja, ker smo rojeni pod srečno zvezdo ali ker nismo.

Svetovalci in vedeževalci Astrolife vam bodo s pomočjo kart in ostalih pripomočkov napovedali, kaj se napoveduje in zakaj se dogajajo stvari, ki se. Stvari ne boste prepuščali naključju, ampak boste življenje vzeli svoje roke.

Sreča je lahko otipljiva, a najprej jo morate najti v sebi. S pomočjo svetovalcev in energetskih terapevtov boste lažje v sebi odkrili srečo in jo začeli deliti z drugimi. Osebne sreče ne smete povezovati z drugimi ali z materialnimi stvarmi, ampak najprej s samim seboj. Tako vas bo občutek sreče spremljal na vsakem koraki in vam risal nasmeh na obraz.

Pokličite na 016007700 ali pošljite SMS s ključno besedo SRECA in svojim vprašanjem na številko 4242 in ugotovite, kaj vas v ljubezni čaka.

Vsak NOVI uporabnik prejme prva dva (2) SMS odgovora oziroma prvih pet (5) minut pogovora v živo BREZPLAČNO.Kaj lahko vprašam?

• Kdaj bom srečna?

• Ali bom srečna na novem delovnem mestu?

• Nesrečna sem. Kdaj bo bolje?

• Ali bom sploh še kdaj srečen?

• Katere so moje srečne številke?


Tarot karta dneva

Morda vas zanima tudi