SMS vedeževanje Čakre


V hinduizmu, jainizmu in budizmu čakro razumejo kot energijsko točko oziroma vozlišče. Skozi čakro sprejemamo energijo iz vesolja, katera oskrbuje naše telo – fizično, čustveno, mentalno in spiritualno telo. Po sredini telesa teče osrednji kanal, ob katerem so razporejeni ti energetski centri.


Za lažjo vizualizacijo čakre si predstavljajte vrtinčasto kolo energije, kjer se srečata snov in zavest. Ta nevidna življenjska energija se imenuje prana in nas ohranja vitalne, zdrave in žive. Hitreje, ko se ta kolo energije vrti, bolj je čakra zdrava. V kolikor pa je njihovo vrtinčenje upočasnjeno, to že nakazuje na blokade in težave, ki jih je treba odpraviti.


Osebe, ki se ukvarjajo z meditacijo in jogo ali katerim drugim načinom duhovne rasti, to energijo vidijo kot žarečo in sijočo.


Katarinini terapevti bodo preverili vaše čakre in odstranili vse blokade in negativne vzorce, ki vas v življenju ustavljajo. S čistimi čakrami boste v svoje življenje privabili pozitivne energije – izboljšali se bodo odnosi doma in z okolico, k sebi boste začeli privabljati uspeh in denar.


SMS vedeževanje

Nepravilno delujoče čakre


Če čakra nepravilno ali premalo deluje, se lahko pojavijo blokade, ki zmanjšajo pretok energij skozi telo. To se lahko izrazi v obliki bolezni, bolečine, negativnih misli ali občutku, da ste se v življenju ustavili oziroma ujeli v ponavljajoče se vzorce.


To se lahko kaže v pomanjkanju energije in samozavesti, ponavljanju starih napak, slabih financah ali ujetosti na eni točki. Če ne odpravimo blokad, se lahko pojavijo resnejše in trajnejše težave. Priporočljivo je, da se čakre čistijo na par tednov ali vsaj enkrat mesečno. Na ta način smo vedno pretočni za čiste energije, s katerimi si izboljšamo in oplemenitimo življenje.


Nenehno razmišljate, kakšen bo naslednji delovni dan? Se ne morete distancirati od službe?

Vam primanjkuje samozavesti? Ponavljate stare napake in imate občutek, da ste se ujela na eni točki?

Si želite izboljšati in oplemenititi svoje življenje? Se otresti strahu in finančnih težav? Zdaj je pravi čas, da naredite konec starim napakam in vzorcem mišljenja.


Pošljite SMS s ključno besedo PRIHODNOST CAKRE na 3040 in si dvignite nivo energije.

Sedem glavnih čaker

SMS vedeževanje

Ljudje imamo sedem glavnih čaker, ki so locirane v telesu; prva ali korenska čakra je locirana na začetku hrbetenice. Skozi njo priteka v naše telo življenjska energija. Na vrhu glave pa se nahaja kronska čakra, ki nam pomaga pri razumevanju in sprejemanju samega sebe. Skozi njo v naš energijski sistem vstopa univerzalna kozmična energija. Pomembno je, da imamo vseh sedem čaker odprtih, da smo tako resnično v ravnovesju s samim seboj.


Pošlji SMS s ključno besedo PRIHODNOST CAKRE na 3040 in se otresi omejujočih prepričanj, slabih čustvenih vzorcev in navad.

Pri čiščenju čaker je pomembno, da ste sproščeni in v prostoru brez motenj. Tako se boste s svetovalcem lažje energetsko povezali, sam postopek pa bo učinkovitejši. Vredno si je zapomniti nasvete, ki jih boste prejeli. Vsaki čakri pripadajo svoje vaje, barve, kristali in afirmacije. Samo čiščenje ni dovolj – pomembno je, da se čakra ohranja čista, sicer se blokada ponovno pojavi, z njo pa vse, kar ste želeli odstraniti iz našega življenja. Preko dihalnih in podobnih vaj boste izboljšali tudi notranjega duha – manj bo stresa, nenehnega obremenjevanja z nečim in manj utrujenosti ter malodušja. Napolnjeni boste z življenjsko energijo, s katero boste lažje izboljšali vsa področja na katerih se udejstvujete.


Pomembno je, da začnete pri sebi, v notranjosti. Dokler ne boste notranje srečni in zadovoljni, tudi zunanje okolje ne bo takšno.

SMS vedeževanje

Odkrij področja vedeževanja

sms vedeževanje prihodnost

SMS vedeževanje Prihodnost

Se sprašujete, kaj vas čaka v življenju? Kakšna pot je pred vami? Poznavanje prihodnosti vam lahko odpre številna vrata. Več »

sms vedeževanje ljubezen

SMS vedeževanje Ljubezen

Ljubezen, po kateri hrepenite, vas čaka! Odkrijte pravi recept za ljubezen in ustvarite svojo nepozabno ljubezensko zgodbo. Več »

sms vedeževanje ujemanje

SMS vedeževanje Ujemanje

Se nasprotja privlačijo? Seveda se! Odkrijte, kako se vi in vaš ljubezenski interes ujemata: sta na poti prave ljubezni ali je to recept za katastrofo?Več »

sms vedeževanje karma

SMS vedeževanje Karma

Spoznajte vsa karmična bremena, ki jih nosite s seboj, in se usmerite k lekcijam, ki jih morate osvojiti, da boste predelali vse karmične dolgove. Več »

sms vedeževanje čakre

SMS vedeževanje Čakre

Izboljšajte pretok energij skozi telo in v svoje življenje privabite ljubezen, obilje in srečo. Ponovno vzpostavite notranje ravnovesje in občutite mir.Več »

sms vedeževanje 3040

SMS vedeževanje 3040

Učinkovito svetovanje za različna življenjska področja. Prejmite odgovore na vsa vprašanja in odklenite svoje skrite potenciale. Več »

Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2020

Letni horoskop 2020

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje ovire v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »

O nas
Astrolife je storitev, ki vztrajno raste in se razvija. Stremimo k ekipi najboljših svetovalcev na področju ezoterike. Vsak od njih ima večletne izkušnje na svojem izbranem področju in svoje, izvirne zgodbe. Izbirate lahko med številnimi duhovnimi svetovalci, kot so astrologi, numerologi, jasnovidci in vedeževalci.
Ponujamo vam osebno storitev, individualni pogovor, v katerem boste našli odgovore na vsa življenjska vprašanja. Poleg tega nas odlikuje raznolikost znanj in metod, s katerimi se ukvarjamo. Z nami boste prejeli vpogled v katerokoli situacijo, ki vas zanima. Spoznajte nas – naj vam pomagamo vzeti vajeti življenja v svoje roke.
Postanite ustvarjalec svojega življenja, nam pa dovolite, da vam pri tem olajšamo delo. Pogovor s svetovalcem o osebnem razvoju vam lahko nudi prednost in ostrino v življenju, ki jo potrebujete. Spoznajte svojo situacijo anonimno in prejmite zaupanja vreden nasvet.
Naše poslanstvo je zagotavljati duhovno pomoč in usmeritev tistim, ki to najbolj potrebujejo. Pomagali vam bomo v trenutkih sreče in upanja ter žalosti in izgube.