SMS vedeževanje Karma


Naši svetovalci bodo odgovorili na vsa vprašanja in razkrili, kako pretekla življenja vplivajo na vaše odločitve in dejanja ter kako povzročajo občutek, da nekaj manjka. Pomagali vam bodo bolje spoznati sedanjost in modrosti preteklih življenj, ki se skrivajo v vas.


Na podlagi dolgoletnih izkušenj in intuicije vam bo svetovalec pomagal spoznati vpliv preteklosti na sedanje življenje. Razkril bo karmična bremena, ki jih nosite s seboj, in usmeril k lekcijam, ki jih morate osvojiti, da boste predelali vse karmične dolgove.


SMS vedeževanje

V današnjem času veliko ljudi sprejema idejo o preteklih življenjih oziroma idejo reinkarnacije. Živimo več življenj, v vsakem pa smo druga oseba – na ta način se naša duša uči vedno novih lekcij. Pogosto se lahko zgodi, da se spomnimo kraja, četudi ga nikoli nismo obiskali, ali pa da nas neki kraj preprosto privlači. Enako je lahko z osebami, ki jih poznamo, in s katerimi smo si blizu. To je zato, ker smo bili z njimi v preteklosti že povezani in se moramo od drug drugega še marsikaj naučiti.


Karma: naše neskončno potovanje

Beseda »karma« izhaja iz sanskrta in pomeni »akcija« ali »dejanje«. Zaobjema vse, kar smo počeli, kar počnemo in kar še bomo. Gre za princip univerzalne vzročnosti, po katerem dejanja iz preteklosti vplivajo na sedanjost, ta pa na dejanja v prihodnosti. Vse, kar dobrega ali slabega se nam dogaja, je posledica preteklih odločitev. Lahko se zgodi, da spoznamo osebo, ob kateri dobimo občutek, da jo poznamo že dlje časa. Poleg tega pa se nam tudi v sanjah prikazujejo podobe prejšnjih življenj in oseb, ki so bile del našega življenja.


SMS vedeževanje

Kaj lahko vprašam?


  • • Kako karma vpliva na moje življenje?
  • • Ali me karmične blokade ustavljajo v življenju?
  • • Kako preteklo življenje vpliva na prihodnost?

Nasvet: osredotočite se nase in vprašanje. Bodite odprti za vse informacije in usmeritve, s katerimi boste lažje naredili korak stran od preteklih vezi.

Odkrij področja vedeževanja

sms vedeževanje prihodnost

SMS vedeževanje Prihodnost

Se sprašujete, kaj vas čaka v življenju? Kakšna pot je pred vami? Poznavanje prihodnosti vam lahko odpre številna vrata. Več »

sms vedeževanje ljubezen

SMS vedeževanje Ljubezen

Ljubezen, po kateri hrepenite, vas čaka! Odkrijte pravi recept za ljubezen in ustvarite svojo nepozabno ljubezensko zgodbo. Več »

sms vedeževanje ujemanje

SMS vedeževanje Ujemanje

Se nasprotja privlačijo? Seveda se! Odkrijte, kako se vi in vaš ljubezenski interes ujemata: sta na poti prave ljubezni ali je to recept za katastrofo?Več »

sms vedeževanje karma

SMS vedeževanje Karma

Spoznajte vsa karmična bremena, ki jih nosite s seboj, in se usmerite k lekcijam, ki jih morate osvojiti, da boste predelali vse karmične dolgove. Več »

sms vedeževanje čakre

SMS vedeževanje Čakre

Izboljšajte pretok energij skozi telo in v svoje življenje privabite ljubezen, obilje in srečo. Ponovno vzpostavite notranje ravnovesje in občutite mir.Več »

sms vedeževanje 3040

SMS vedeževanje 3040

Učinkovito svetovanje za različna življenjska področja. Prejmite odgovore na vsa vprašanja in odklenite svoje skrite potenciale. Več »

Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2022

Letni horoskop 2022

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »

O nas
Astrolife je storitev, ki vztrajno raste in se razvija. Stremimo k ekipi najboljših svetovalcev na področju ezoterike. Vsak od njih ima večletne izkušnje na svojem izbranem področju in svoje, izvirne zgodbe. Izbirate lahko med številnimi duhovnimi svetovalci, kot so astrologi, numerologi, jasnovidci in vedeževalci.
Ponujamo vam osebno storitev, individualni pogovor, v katerem boste našli odgovore na vsa življenjska vprašanja. Poleg tega nas odlikuje raznolikost znanj in metod, s katerimi se ukvarjamo. Z nami boste prejeli vpogled v katerokoli situacijo, ki vas zanima. Spoznajte nas – naj vam pomagamo vzeti vajeti življenja v svoje roke.
Postanite ustvarjalec svojega življenja, nam pa dovolite, da vam pri tem olajšamo delo. Pogovor s svetovalcem o osebnem razvoju vam lahko nudi prednost in ostrino v življenju, ki jo potrebujete. Spoznajte svojo situacijo anonimno in prejmite zaupanja vreden nasvet.
Naše poslanstvo je zagotavljati duhovno pomoč in usmeritev tistim, ki to najbolj potrebujejo. Pomagali vam bomo v trenutkih sreče in upanja ter žalosti in izgube.