SMS vedeževanje Ljubezen

Ti je partner zvest? Te partnerica ljubi? Izkušeni svetovalci imajo vse odgovore na tvoja vprašanja.

SMS vedeževanje

Vse kar potrebujemo, je ljubezen. Da ljubezen dajemo in jo sprejemamo. Da s svojimi ljubljenimi živimo v harmoniji, v miru in sreči. Zakaj je torej tako težko doseči srečno in ljubezensko življenje?


Na začetku smo živimo sami s seboj, imamo svoje navade in vzorce. Potrebujemo čas, da spoznamo, kdo smo. Sčasoma pa se razvije pripravljenost in želja po ljubezni, po odnosu. Običajno, ko spoznamo novo osebo, čutimo izjemno privlačnost, vse poteka kot po načrtu. Nato pa se začnejo pojavljati dvomi.


Mnogi od nas se znajdemo v težkem ljubezenskem položaju enkrat v življenju. Včasih imamo stabilna obdobja ljubezni, drugič pa situacije, ki nas iztirijo in povzročijo burna nerazumevanja, za katere niti ne vemo, od kod so prišla. Prisotna je slaba komunikacija, čudno obnašanje, neprijetna tišina, sumljivo oddaljevanje in celo spanje na kavču. Skoraj vsaka zveza se sreča z omenjenimi problemi – in tedaj smo tu za vas MI!SMS vedeževanje

Te zanima, kdaj v tvoje življenje prihaja nova oseba? Si želiš izvedeti, kaj si simpatija misli o tebi in kdaj se bo razvila ljubezen?


Vprašaš nas lahko karkoli! Ne glede na to, ali si v odnosu ali ne, zastavi vsa vprašanja, ki jih imaš o ljubezni. Če imaš pomisleke, ali bo odnos trajal ali bosta zmogla premagati vse ovire, pošlji SMS s ključno besedo LJUBEZEN na 3040. Prejmi nasvete in usmeritve, s katerimi boš odnos popeljal/a na pravo pot.

Primer:


»LJUBEZEN Ana 8.11.1974 Kaj me čaka v ljubezni? Kdaj bom spoznala sorodno dušo? «

»LJUBEZEN Ime mi je Sara (5.10.1999). Zanima me, če bova z bivšim partnerjem ponovno skupaj?«


Včasih se lahko ti problemi tako zaostrijo, da se ne vidi rešitve. Zveza se začne vrteti v krogu in na koncu se zgodi neizogiben konec ljubezni. V drugih primerih pa se lahko zgodi, da tretja oseba povzroči razpda zveze. V takih primerih lahko občutimo jezo, sovraštvo in ljubosumje. Znajdemo se v težki situaciji, kjer je močen občutek poraza v ljubezni. Izkusimo neštete neprespane noči, premetavanje v spanju in nenehno razmišljanje o življenju in točki, na kateri smo se znašli. Želimo si le, da bi se vrnili nazaj, ko smo ob sebi imeli ljubečo in pravo osebo.


• Kaj me čaka v ljubezni?
• Zakaj sva se razšla?
• Se bo partner vrnil?
• Je vredno vztrajati?
• Se škoda lahko popravi?

Odkrij področja vedeževanja

sms vedeževanje prihodnost

SMS vedeževanje Prihodnost

Se sprašujete, kaj vas čaka v življenju? Kakšna pot je pred vami? Poznavanje prihodnosti vam lahko odpre številna vrata. Več »

sms vedeževanje ljubezen

SMS vedeževanje Ljubezen

Ljubezen, po kateri hrepenite, vas čaka! Odkrijte pravi recept za ljubezen in ustvarite svojo nepozabno ljubezensko zgodbo. Več »

sms vedeževanje ujemanje

SMS vedeževanje Ujemanje

Se nasprotja privlačijo? Seveda se! Odkrijte, kako se vi in vaš ljubezenski interes ujemata: sta na poti prave ljubezni ali je to recept za katastrofo?Več »

sms vedeževanje karma

SMS vedeževanje Karma

Spoznajte vsa karmična bremena, ki jih nosite s seboj, in se usmerite k lekcijam, ki jih morate osvojiti, da boste predelali vse karmične dolgove. Več »

sms vedeževanje čakre

SMS vedeževanje Čakre

Izboljšajte pretok energij skozi telo in v svoje življenje privabite ljubezen, obilje in srečo. Ponovno vzpostavite notranje ravnovesje in občutite mir.Več »

sms vedeževanje 3040

SMS vedeževanje 3040

Učinkovito svetovanje za različna življenjska področja. Prejmite odgovore na vsa vprašanja in odklenite svoje skrite potenciale. Več »

Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2022

Letni horoskop 2022

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »

O nas
Astrolife je storitev, ki vztrajno raste in se razvija. Stremimo k ekipi najboljših svetovalcev na področju ezoterike. Vsak od njih ima večletne izkušnje na svojem izbranem področju in svoje, izvirne zgodbe. Izbirate lahko med številnimi duhovnimi svetovalci, kot so astrologi, numerologi, jasnovidci in vedeževalci.
Ponujamo vam osebno storitev, individualni pogovor, v katerem boste našli odgovore na vsa življenjska vprašanja. Poleg tega nas odlikuje raznolikost znanj in metod, s katerimi se ukvarjamo. Z nami boste prejeli vpogled v katerokoli situacijo, ki vas zanima. Spoznajte nas – naj vam pomagamo vzeti vajeti življenja v svoje roke.
Postanite ustvarjalec svojega življenja, nam pa dovolite, da vam pri tem olajšamo delo. Pogovor s svetovalcem o osebnem razvoju vam lahko nudi prednost in ostrino v življenju, ki jo potrebujete. Spoznajte svojo situacijo anonimno in prejmite zaupanja vreden nasvet.
Naše poslanstvo je zagotavljati duhovno pomoč in usmeritev tistim, ki to najbolj potrebujejo. Pomagali vam bomo v trenutkih sreče in upanja ter žalosti in izgube.