Vedeževanje


Ljudje se že od nekdaj zatekajo k vedeževanju po odgovore, po vpogledu v prihodnost in razlagi, zakaj se določene stvari dogajajo. Vodi jih želja, da bi se izognili neprijetnim dogodkom in dosegli kar se da najboljši razvoj situacije. Vedeževanje oziroma napovedovanje prihodnosti je prisotno skoraj v vsaki svetovni kulturi, razlikuje pa se po metodah in tehnikah podajanja napovedi.

Se počutite izgubljeno? Ne najdete pravih odgovorov? Se sprašujete, kaj vam prinaša prihodnost? Svetovalci in vedeževalci imajo odgovora na vsa vaša vprašanja. Z vpogledom v prihodnost vam bodo razkrili, kje se napovedujejo ovire, na kaj morate biti pozorni in vam ponudili tudi »aha« trenutek. Spoznali boste, kaj je pred vami in na katere osebnostne lastnosti morate biti pozorni, da ne boste česa zapravili oziroma da boste dosegli želeno. S svojim znanjem in modrostjo vas bodo usmerili na pot, na kateri boste osebnostno zrasli in začeli prepoznavati priložnosti za uspeh.

Pri napovedovanju prihodnosti si bodo pomagali s Tarot in ciganskimi kartami, z jasnovidnostjo in jasnočutnostjo ter s povezovanjem z višjimi energijami.

Pokličite na 016007700 ali pošljite SMS s ključno besedo NAPOVED in svojim vprašanjem na številko 4242 in ugotovite, kaj vas v ljubezni čaka.

Vsak NOVI uporabnik prejme prva dva (2) SMS odgovora oziroma prvih pet (5) minut pogovora v živo BREZPLAČNO.Kaj lahko vprašam?

• Kaj me čaka v prihodnosti?

• Ali bom uspešno opravila vse izpite?

• Ali nama bo s partnerjem uspelo premagati vse težave?

• Ali se bova naslednji teden videla?

• Kdaj bova kupila stanovanje?
Tarot karta dneva

Morda vas zanima tudi