Odgovor,   ki ga iščete, vas že čaka.

Povežite se z enim od naših vedeževalcev za jasnost in vodstvo.

Prejmite svojih
5 minut
brezplačnega vedeževanja.

Priljubljene kategorije vedeževanja

Ljubezen

Tarot

Astrologija

Kariera

Kako vam lahko na Astrolife pomagamo?

Naši vedeževalci so že mnogim pomagali priti do bistva pomembnih zadev, najti ljubezen, popraviti
odnose in sprejeti zapletene karierne odločitve – in svetujejo lahko tudi vam.

Preverite, kaj pravijo naši uporabniki o nas

Svetovalka Iris mi je pomagala, da sva s partnerjem spet vzpostavila pristen stik. Pogovor je bil zelo čustven (veliko sem jokala), bilo je pronicljivo. Sedaj sem veliko bolj sproščena, polna energije in v ljubezni spet srečna.

Tanja

Ves čas me je skrbelo, ali sem v tem norem času na pravi poti. Napoved je bila polna upanja in spodbude. Vzpostavila sem odličen stik s vedeževalko Ano in počutil sem se, kot da se pogovarjam s prijateljico, ki me pozna.

Ema

Kako do svojih 5 brezplačnih minut?

Novi uporabniki prejmete 5 minut gratis telefonskega vedeževanja. Pokličite zdaj na 059 179 140. Oglasil se bo prijazen operater, ki vas bo povezal z želenim vedeževalcem.

Pokličite 01 600 77 00 Pokličite 01 600 77 00

Ste pripravljeni na pogovor?

Naši operaterji za pomoč uporabnikom vas bodo povezali z izbranim vedeževalcem.

100% Garancija zadovoljstva

100% Anonimno & Diskretno vedeževanje

Na voljo vsak dan med 8. in 22. uro, 365 dni

Več kot 7 let vodilno vedeževanje v Sloveniji

Preko 12000 uspešnih napovedi letno

Pogosta vprašanja

Zakaj izbrati Astrolife vedeževalca?

Pri Astrolife je naš moto, da vam zagotovimo »najbolj natančen vpogled v vašo prihodnost«. Kako nam to uspeva? Naši svetovalci so najbolj kvalificirani in nadarjeni vedeževalci v Sloveniji. Zagotavljamo, da so vsi skrbni in sočutni, z močno željo, da vam pomagajo. Nenehno spremljamo povratne informacije uporabnikov in njhove ocene. Imamo tudi prvovrstno ekipo za pomoč uporabnikom, ki vam je na voljo od 9. do 22. ure, kar nas postavlja nad vse druge storitve. Po 22. uri pustite svoje podatke in poklicali vas bodo nazaj.

Ali lahko operater priporoči vedeževalca?

Naši operaterji, ki sprejmejo vaš klic, imajo dostop do podrobnih informacij o vedeževalcih. Lahko vas vprašajo, kaj iščete, in podajo priporočila na podlagi svojih izkušenj in najnovejših razpoložljivih informacij.

Kako naj izberem pravega vedeževalca zase?

Vsi naši svetovalci imajo različne stile napovedovanja, uporabljajo razna orodja in so specializirani vsak za svoje področje. Spodbujamo vas, da preberete opise vedeževalcev in mnenja uporabnikov, da vidite, s kom bi se najbolje povezali. Lahko tudi pokličete našo ekipo za pomoč in jih prosite za priporočila.

Kako začeti pogovor z vedeževalcem?

Čisto preprosto! Pokličite 01 600 77 00, povejte svoje ime, datum rojstva ter zastavite svoje vprašanje. Naši svetovalci so preverjeni in izkušeni, imajo večletne izkušnje na področju prerokovanja iz kart, numerologije, astrologije, ljubezenskih in osebnih odnosov, razlage sanj in povezovanja z energijami. Dolgo so izpolnjevali svoje sposobnosti, da bi pomagali vsem, ki iščejo odgovore na skrivnosti življenja. Svetovalci uporabljajo orodja, kot so Ciganske, Tarot in Angelske karte, kristalna krogla, nihalo ... Prepričani smo, da boste zadovoljni s pogovorom.

Vedeževalke in vedeževalci:

Astrolife vedeževalke in vedeževalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije, numerologije, osebnih odnosov, razlage sanj in povezovanja z višjimi energijami. Več let so izpolnjevali svoje sposobnosti in darove v želji, da bi pomagali ljudem, ki iščejo odgovore na skrivnosti življenja.