Dan, ko ste se rodili, ste - glede na položaje in tranzicije planetov v našem sončnem sistemu - sprejeli edinstven nabor osebnostnih lastnosti. Položaj Sonca določa vaše astrološko znamenje – vaše sončno znamenje. To vpliva na vaše delovanje, pogled na svet, koga ljubite in kakšno poslovno pot si izberete.

Vaše astrološko znamenje ste vi! Z razumevanjem astrološkega znamenja lahko poglobite svoje zavedanje o sebi, svoji osebnosti in težnjah. To vam lahko pomaga izpostaviti prednosti in premagati slabosti.

Spodaj si poglejte 12 astroloških znamenj. Poiščite svoje znamenje, nato pa kliknite nanj, da odkrijete, zakaj je tako posebno in edinstveno.

Kaj boste izvedeli iz svojega astrološkega znamenja in astrološkega poročila?

Ko boste kliknili na svoje astrološko znamenje, boste začeli posebno potovanje: spoznali boste več o svoji osebnosti in odkrili, kako vaš astrološki profil vpliva na vse vidike vašega življenja. Vsako poročilo vsebuje zanimive informacije in:

  • Povzetek vašega astrološkega znamenja
  • Vaše vodstvene sposobnosti in težnje
  • Vaše poslovne prednosti in šibkosti
  • Vaša romantična in partnerska nagnjenja
  • Kako vaše znamenje vpliva na vaš spol
  • Kakšne bodo lastnosti otroka, rojenega v tem znamenju

Predlagamo, da si vzamete čas in v miru razmislite o novih informacijah. Morda boste poročilo želeli večkrat prebrati, da boste spoznali vse skrite dragulje v vsebini.

Zapomnite pa si, da se pri pisanju horoskopov upošteva le sončevo znamenje in da je to le en sloj vaše kompleksne osebnosti. Prav tako je vsako astrološko znamenje dom velikemu številu posameznikov, zato vsak del poročila ne odraža nujno vaše osebnosti in življenja. Predlagamo, da poiščete in se osredotočite na dele poročila, ki vam najbolj ustrezajo oziroma menite, da so najbolj resnični. To so informacije, ki vam lahko ponudijo največ modrosti o samem sebi.

V vsakem znamenju se skrivajo resnice, ki vas lahko presenetijo ali šokirajo. Drugi deli poročila pa vam bodo odprli vrata k vidikom vaše osebnosti, ki jih do zdaj niste razumeli. Ko boste brali, bodite odprtega uma!

Razumevanje vašega ujemanja z drugimi astrološkimi znamenji

Imate kdaj občutek, kot da vas skrivnostne sile vodijo k drugim osebam? Hkrati pa se z nekaterimi preprosto ne razumete skoraj takoj, ko jih spoznate?

Vaše astrološko znamenje vam lahko razkrije, zakaj se v določene osebe strastno zaljubite, zakaj med vas in vašega najboljšega prijatelja ne bo nikoli nič prišlo, in zakaj ne prenesete svojega sodelavca?

Odkrijte več o svojih odnosih z drugimi astrološkimi znamenji z našim testom ujemanja. To je lahko izjemno koristna informacija, če iščete nov partnerski odnos, želite ustvariti nova prijateljstva ali se sprašujete, kako se boste razumeli z novim nadrejenim.

Horoskop ujemanje

Osebni dnevni horoskop

Ko boste spoznali svoje astrološko znamenje, boste lahko vsakodnevne smernice o bližnji prihodnosti uporabili tako, da boste bolj pozorni na vse priložnosti in izzive, ki prihajajo naproti.

Na krajši izlet ne bi odšli, če ne bi prej preverili vremenske napovedi, kajne? Potem ne zapustite svojega doma, ne da bi prej prebrali dnevnega horoskopa. Prijavite se tudi na e-novice, da v svoj nabiralnik vsak dan prejmete svoj dnevni horoskop in druge astrološke dobrote od nas (in vesolja).

Dnevni horoskop

Značilnosti astroloških znamenj