ljubezenski horoskop

Danes

Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Samski lahko pričakujete srečen preobrat. Zanimiv dan se bo končal z lepim večerom, ki ga boste preživeli v družbi posebne osebe. Zadeve, povezane s srcem, boste morali začeti obravnavati bolj praktično. Vezanim pa se na ljubezenskem področju obetajo prepiri. S težavo boste izražali svoja čustva, zato bo prišlo do zapletov. Ljubljena oseba se bo lahko kar naenkrat obnašala kot vaš sovražnik. Ohranite mirno kri, saj bo tako vse skupaj prej mimo.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Vezani danes najprej upoštevajte razum, šele potem se za nekaj odločite. Ne sklepajte prehitro in pazite, da izbranca ne boste prizadeli. Konec koncev imate krasnega in ljubečega partnerja, morda potrebuje vaše razmerje le malo osvežitve. Samski ste se po naključju zapletli v popolnoma neprimeren odnos in zdaj iščete izhod iz situacije. Čim prej ukrepajte in zaključite nesrečno poglavje, da se ne boste še bolj zapletli.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Samski boste lahko nocoj osamljeni. Zdelo se vam bo, da ste popolnoma pozabljeni in prepuščeni sami sebi. Hrepeneli boste po dotiku in bližini, naklonjenosti ter razumevanju. Že jutri bo bolje. Vezani priznajte življenjskemu sopotniku, da ste ravnali narobe. Ko je prišlo v odnosu do težav, se niste najbolje odzvali. V kolikor boste sprejeli odgovornost in se boste opravičili, bo zagata lahko minila brez dodatne škode.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Rak

Preden se boste vezani odločili za razhod s partnerjem, poskušajte rešiti težave. Na začetku vsakega odnosa se vse zdi popolno, sčasoma pa se začnejo pojavljati ovire. Iskanje popolnega ravnovesja samo še oteži vse skupaj. Toda v kolikor se ljubita, bosta premostila težke čase. Samski, zaradi pretirane naklonjenosti bo neka oseba dobila čisto napačno predstavo o vaših čustvih do nje. Bodite iskreni in je ne zavajajte.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Samski ste na zasebnem področju doživeli nekaj, kar je na vas pustilo globok pečat. Dokler ne boste te izkušnje predelali, ne boste mogli nadaljevati. Zaupajte se bližnji osebi, ki vam je že večkrat priskočila na pomoč. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste začutili potrebo po svobodi, želeli boste uživati v trenutku. To bo za vas pravi preizkus zvestobe, saj boste za užitek pripravljeni storiti marsikaj. Seveda partner vaših občutkov ne bo razumel, zato pričakujte nekaj slabe volje.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Samskim bo dan prinesel novo poznanstvo, ki se bo razvilo v adrenalinsko romanco. Ta avantura bo močno zaznamovala vaše življenje. Toda prava ljubezen terja čas. Ugotoviti boste morali, ali gre zgolj za zagledanost ali resnično zaljubljenost. Vezani boste uživali v popolni pozornosti vašega partnerja. Vaša samozavest ne bo vprašljiva, oboževali boste njegove komplimente. Na vas bo prenašal dobro voljo, v vas bo prebujal prijetne občutke. Razpoloženje bo odlično na obeh straneh.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Samski se boste podali na novo pot. Zastavili si boste nove cilje in odločeni boste, da jih boste tudi dosegli. Pri tem pazite, da ne boste šli preko trupel, saj bi prav vi na koncu to najbolj obžalovali. Ravnajte preudarno in premišljeno. Vezani boste partnerja s svojo divjo naravo prav gotovo pripravili do tega, da se vam bo z veseljem popolnoma prepustil in predal. Ne pozabite na njegova čustva. Bodite obzirni tudi do njegovih želja in potreb, prisluhnite mu.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Samski se boste trudili narediti vtis, da ste močni, pogumni in samozavestni. Nekdo ne bo navdušen nad vašim postavljanjem, kar vam bo tudi jasno in glasno povedal. Namesto da bi naredili dober vtis, boste zaradi pretvarjanja zapravili priložnost. Vezani si boste zaželeli nekaj več razburjenja v ljubezni. Previdno s partnerjem, ki bo hitro uganil, da se po vaših mislih mota tretja oseba. Ljubosumje vajinemu razmerju trenutno ne bo koristilo.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Samskim neko povabilo zveni zelo mikavno, a vas je strah narediti korak naprej. Všeč vam je, ker druga stran ne pritiska preveč. To vas bo lahko prepričalo, da se boste opogumili. Ne oklevajte, spustite se v neznano! Če se boste vezani odzivali na podlagi prvega občutka, danes ne boste zgrešili, saj vas še nikoli ni pustil na cedilu. Dobro veste, kaj je prav in tega se tudi držite. Ne popustite, četudi bo na vas pritiskal partner.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

Samski boste večer preživeli v zelo interesantni družbi. Bodite odprti za nova poznanstva, saj se vam obeta srečanje s privlačnim neznancem, ki bo z lahkoto popolnoma spremenil vaše načrte. Izmenjava vizij bo razburljiv in vznemirljiv dogodek. Luna pa jo bo zagodla vezanim. Zaslužite si resnico, zato se pogovorite s partnerjem. Ugotovite, kje se nahajata, da boste vedeli, kaj lahko od zveze pričakujete v prihodnje.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Samski boste danes spoznali, da ste z nekom izgubili pristen stik. S to osebo se ne razumete več tako dobro kot nekoč. Vajini pogledi na svet se ne ujemajo in tudi zaupate ji ne tako kot včasih. Prenehajte se zanašati na nekaj, kar ne obstaja več. Vezani pa nikar ne zapletajte stvari še bolj, saj že zdaj ne vidite izhoda. Prisluhnite tudi partnerju in njegovim idejam, morda vam bo pomagal poiskati rešitev. Poskusite biti malo manj sebični.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

Vezani se boste danes precej trudili okoli ljubljene osebe in jo podpirali pri njenih odločitvah. Skupno življenje bo napolnjeno z zadovoljstvom in prijetnimi trenutki. Samski pa boste v dilemi, komu nakloniti več pozornosti. Okoli vas bo preveč kandidatov, zato jih boste morali umiriti. Vseeno pa se čim prej odločite za enega, da se ne bo njihov interes izgubil. Dlje časa, ko boste čakali, večje bodo možnosti, da ostanete praznih rok.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Poglejte ostale horoskope:

Več o dnevnem ljubezenskem horoskopu

Življenje je nadvse zapleten labirint, zato zdaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi iščemo vodstvo pri zvezdah. Iščemo zvezdna znamenja, ki bi nam pokazala pravo smer oziroma najboljšo pot v vseh vidikih našega življenja. Zakaj ne bi potemtakem poiskali nasveta tudi za odnose in čustva? Dovolite, da vaš današnji ljubezenski horoskop osvetli vaše romantično življenje!
Preberite svoj ljubezenski horoskop, če želite izvedeti več o romantiki, odnosih in združljivosti med znaki zodiaka. Točne in natančne napovedi razkrivajo vse. Odnosi igrajo pomembno vlogo in imajo moč, da spremenijo življenje. Od tega, da naredijo vsakodnevno življenje enostavno in polno ljubezni, dajejo samozavest, da se lahko soočimo s kakršnimi koli težavami v življenju, dajejo nam vero, prepotrebno upanje in podporo. Pravi partner vam lahko pomaga obrniti stvari na bolje, dolgočasen dan lahko spremeni v veselega.

Torej, kako zanetiti nov ogenj in iskrice ali ohraniti strast ter privlačnost v zvezi? Odgovore skriva vaš ljubezenski horoskop. Zgrabite vodnik po astrologiji ljubezni, seksa in ujemanja ter odkrijte svoj kozmični načrt do trajne, prave povezave. Ljubezenski horoskop je čudovit način za napovedovanje občutka energije, ki je prisotna na kateri koli dan - daje nam načrt, ki nam pokaže, kaj lahko doživimo in koga bomo verjetno srečali.
Želite vedeti, kaj vas danes čaka glede ljubezni? Ne glede na to, ali ste zaljubljeni, iščete nežnost ali uživate kot samski, vas lahko ljubezenski horoskop vodi do tega, kako izboljšati odnose ali kako najti »pravo osebo« glede na vaše horoskopsko znamenje. Te napovedi vam pomagajo razumeti, ali boste s trenutnim partnerjem zadovoljni ali ne. Osvetlijo, kakšno je ali bo stanje v zvezi. Sporočijo, kdaj je pravi čas, da se pokažete ali izpostavite. Vodijo vas pri soočanju z ljubezenskimi težavami. Lahko vam pomagajo razumeti, kaj ljubljena oseba trenutno potrebuje ali po čem hrepenite vi sami, da bo odnos harmoničen. Gre za iskanje in vzpostavljanje ravnovesja.

Iz leta v leto gredo odnosi skozi številne vzpone in padce. Kaj pa, če lahko vstopite v nov dan s predznanjem, kaj vas ta dan čaka? Ljubezenski horoskop vam bo pomagal pri opremljanju za izzive, ki vas čakajo, hkrati pa vas bo pripravil na presenečenja, ki jih dan skriva v svojih rokah. Ljubezenski horoskop predlaga različne načine, kako se izogniti nezgodam ali nepredvidljivim situacijam, da bo dan bolj zanimiv in brez stresa.
Astrologija je znanost - razkrijte globoko simboliko zvezd in planetov ter njihove vplive. Ljubezenski horoskop vam predstavi priložnosti, izboljša vaše možnosti in vam razširi obzorja, da vidite, če sta kompatibilna ali ne. Načrtujte svoje ljubezensko življenje in ustvarite razmerje, ki si ga želite. Ljubezenski horoskop nudi poglobljeno analizo - spoznajte prednosti ter ovire na ljubezenskem področju ter kako krmariti med njimi.

Ljubezen je kot čarovnija, ki lahko vaše dolgočasno življenje naredi razburljivo in polno smeha. Ima urok, zaradi katerega se boste spraševali, kako lepo je življenje.

Ljubezenske napovedi ponujajo bralcem podroben vpogled in so na voljo za vseh 12 znamenj. Pridobite svoje še danes! Pokukajte v svoj osebni dnevni ljubezenski horoskop zdaj in spoznajte vse prihajajoče dogodke v ljubezenskem življenju.