ljubezenski horoskop

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Vezani se boste po svojih najboljših močeh trudili razumeti ljubezenskega izbranca, želeli se mu boste približati. Odločili se boste namreč, da boste okrepili vajino vez. A ker boste preveč zmedeni in mu boste vsiljevali svoje misli, boste situacijo samo še poslabšali. Samski boste današnji dan izkoristili za razmislek o tem, kaj vam v življenju več pomeni. Je to kariera ali ljubezen? Morda do odgovora še ne boste prišli.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Okoli poldneva se bodo strasti razplamtele, a se bodo tudi hitro umirile. Samski ne hitite v razmerje iz napačnih razlogov. Bolje, da ste sami, kot pa nezadovoljni v zvezi. Dokler ne boste našli, kar iščete, spoznavajte sebe, rastite in se zabavajte. Zapomnite si, da vse napačne poti vodijo do prave osebe. Vezani pred partnerjem ne skrivajte pričakovanj. Prav posebne ljubezenske sreče danes ne boste občutili, a vam bo morda že jutrišnji dan prinesel pozitivne spremembe.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Danes bo čudovit ljubezenski dan za vse vezane; tudi tisti samski, ki najbolj pogrešate družbo nasprotnega spola, boste nenavadno brez skrbi. Uživajte v sproščenem dnevu in se ne ubadajte z željami za prihodnost. Vsake toliko je treba popustiti vajeti in se prepustiti toku. Vsaj za en dan prenehajte z načrtovanjem vsakega delčka življenja. Ne morete nenehno živeti samo po planu in smernicah, ki si jih zastavljate.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Rak

Samski ste začutili, da vas neka oseba dopolnjuje, da ste zaradi nje zadovoljni in srečnejši. Odlično! Nikar je ne izpustite iz rok. Potrudite se zanjo in ji z romantično gesto pokažite, da ste resnično zaljubljeni. Tisti, ki ste že v razmerju, pa boste končno pripravljeni, da rešita težave, ki vaju ovirajo na poti do harmonije. Partner bo opazil vašo zagretost in vam bo hvaležen. Tudi on hrepeni po mirnem in stabilnem odnosu.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Samski se boste znašli pred prav posebno priložnostjo, ne izpustite je iz rok. Čeprav se vam je do danes nekaj zdelo nemogoče, se bo to zdaj spremenilo. Našli boste notranjo moč in prave besede. Planeti bodo naklonjeni napredku na čustvenem področju. Vezani razmislite, kaj vas osrečuje. Je to odnos, v katerem ste? Vas partner razveseljuje? Ugotovili boste, da se doma in v družbi življenjskega sopotnika odlično počutite! Povejte mu to.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Pri tistih, ki ste samski, se želja po ljubečem ter strastnem odnosu krepi in je iz dneva v dan močnejša. Nadaljujte iskanje, partnerja svojih sanj boste kmalu našli. Vezani pa boste izzvali spor, saj boste na vsak način želeli nekaj izvleči iz izbranca. Najprej boste jezni, potem pa zaradi občutka krivde nadvse ljubeči. Ustavite se in razmislite, ali so vaši očitki sploh utemeljeni. Skušajte najti ravnovesje, drugače se ne bo dobro končalo.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Danes vezani prisluhnite ljubljeni osebi. Tako se boste povezali z njo, lahko boste bolje razumeli njeno osebnost, želje in potrebe. Planeti vam bodo prinesli več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva. Odnos se bo razvijal naprej v pozitivni smeri. Samski, presenetili vas bodo kozmični preobrati, ki bodo pomembno vplivali na vaše ljubezensko življenje. Pred vami je razplet, ki ga niste pričakovali niti v sanjah.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Na ljubezenskem področju boste vezani delovali zelo energično. Ljubljeni osebi boste posvečali veliko pozornosti, prav tako njenim čustvom in željam. Partner vam bo naklonjenost hvaležno vračal, pričakujete lahko nekaj strastnih trenutkov. Samski boste dobili idealno priložnost, lahko boste slišali pozitivne komentarje na obnašanje, videz ali celo na dejanja. Osredotočite se na zastavljene cilje in zaupajte intuiciji, pa rezultati ne bodo izostali. Potrudite se!


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Na ljubezenskem področju boste vezani delovali zelo energično. Ljubljeni osebi boste posvečali veliko pozornosti, prav tako njenim čustvom in željam. Partner vam bo naklonjenost hvaležno vračal, pričakujete lahko nekaj strastnih trenutkov. Samski boste dobili idealno priložnost, lahko boste slišali pozitivne komentarje na obnašanje, videz ali celo na dejanja. Osredotočite se na zastavljene cilje in zaupajte intuiciji, pa rezultati ne bodo izostali. Potrudite se!


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

Če bodo vaši načrti v zadnjem trenutku propadli, se samski ne vznemirjajte. V kolikor nečesa ne morete nadzirati ali spremeniti, se umaknite. Raje jo mahnite na neko zabavo, ki vam sprva ni dišala. Na koncu boste še presenečeni, kako pestro in razburljivo bo. Vezani boste spoznali, da ste se motili glede negativnih lastnosti življenjskega sopotnika, zato se bodo vaša čustva ojačala. Partnerju se opravičite, preden mu boste skočili v objem.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Samski ste se na delovnem mestu čustveno zapletli in danes boste to osebo zelo pogrešali. Dobro premislite, ali lahko službena romanca res preraste v nekaj večjega, da ne boste po nepotrebnem izgubljali energije s to simpatijo. Tisti, ki ste vezani, imate pred seboj povsem običajen dan. Tudi večer ne bo prinesel nobenih posebnih sprememb. Zato boste imeli dovolj časa za razmislek, kako povečati možnosti za blaginjo v ljubezenskem odnosu.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

Tisti, ki niste vezani, boste čutili posledice sinočnjega veseljačenja, zato boste nekoliko leni. Dopovedovali si boste, da vas bridkosti v zasebnem življenju ne morejo streti, obenem pa boste zelo težko nadzirali svoja čustva. Vezani boste spoznali, da razmerje, v katerem ste, le ni tako idealno, kot ste mislili. Po druženju s prijatelji boste videli, da je sosedova trava bolj zelena. Sprejeli boste odločitev, da boste v zvezo vložili več energije.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tedenski horoskop Tedenski Tarot horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2024 Letni ljubezenski horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Več o dnevnem ljubezenskem horoskopu

Življenje je nadvse zapleten labirint, zato zdaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi iščemo vodstvo pri zvezdah. Iščemo zvezdna znamenja, ki bi nam pokazala pravo smer oziroma najboljšo pot v vseh vidikih našega življenja. Zakaj ne bi potemtakem poiskali nasveta tudi za odnose in čustva? Dovolite, da vaš današnji ljubezenski horoskop osvetli vaše romantično življenje!
Preberite svoj ljubezenski horoskop, če želite izvedeti več o romantiki, odnosih in združljivosti med znaki zodiaka. Točne in natančne napovedi razkrivajo vse. Odnosi igrajo pomembno vlogo in imajo moč, da spremenijo življenje. Od tega, da naredijo vsakodnevno življenje enostavno in polno ljubezni, dajejo samozavest, da se lahko soočimo s kakršnimi koli težavami v življenju, dajejo nam vero, prepotrebno upanje in podporo. Pravi partner vam lahko pomaga obrniti stvari na bolje, dolgočasen dan lahko spremeni v veselega.

Torej, kako zanetiti nov ogenj in iskrice ali ohraniti strast ter privlačnost v zvezi? Odgovore skriva vaš ljubezenski horoskop. Zgrabite vodnik po astrologiji ljubezni, seksa in ujemanja ter odkrijte svoj kozmični načrt do trajne, prave povezave. Ljubezenski horoskop je čudovit način za napovedovanje občutka energije, ki je prisotna na kateri koli dan - daje nam načrt, ki nam pokaže, kaj lahko doživimo in koga bomo verjetno srečali.
Želite vedeti, kaj vas danes čaka glede ljubezni? Ne glede na to, ali ste zaljubljeni, iščete nežnost ali uživate kot samski, vas lahko ljubezenski horoskop vodi do tega, kako izboljšati odnose ali kako najti »pravo osebo« glede na vaše horoskopsko znamenje. Te napovedi vam pomagajo razumeti, ali boste s trenutnim partnerjem zadovoljni ali ne. Osvetlijo, kakšno je ali bo stanje v zvezi. Sporočijo, kdaj je pravi čas, da se pokažete ali izpostavite. Vodijo vas pri soočanju z ljubezenskimi težavami. Lahko vam pomagajo razumeti, kaj ljubljena oseba trenutno potrebuje ali po čem hrepenite vi sami, da bo odnos harmoničen. Gre za iskanje in vzpostavljanje ravnovesja.

Iz leta v leto gredo odnosi skozi številne vzpone in padce. Kaj pa, če lahko vstopite v nov dan s predznanjem, kaj vas ta dan čaka? Ljubezenski horoskop vam bo pomagal pri opremljanju za izzive, ki vas čakajo, hkrati pa vas bo pripravil na presenečenja, ki jih dan skriva v svojih rokah. Ljubezenski horoskop predlaga različne načine, kako se izogniti nezgodam ali nepredvidljivim situacijam, da bo dan bolj zanimiv in brez stresa.
Astrologija je znanost - razkrijte globoko simboliko zvezd in planetov ter njihove vplive. Ljubezenski horoskop vam predstavi priložnosti, izboljša vaše možnosti in vam razširi obzorja, da vidite, če sta kompatibilna ali ne. Načrtujte svoje ljubezensko življenje in ustvarite razmerje, ki si ga želite. Ljubezenski horoskop nudi poglobljeno analizo - spoznajte prednosti ter ovire na ljubezenskem področju ter kako krmariti med njimi.

Ljubezen je kot čarovnija, ki lahko vaše dolgočasno življenje naredi razburljivo in polno smeha. Ima urok, zaradi katerega se boste spraševali, kako lepo je življenje.

Ljubezenske napovedi ponujajo bralcem podroben vpogled in so na voljo za vseh 12 znamenj. Pridobite svoje še danes! Pokukajte v svoj osebni dnevni ljubezenski horoskop zdaj in spoznajte vse prihajajoče dogodke v ljubezenskem življenju.