ljubezenski horoskop

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Samski boste kljub slabemu začetku današnji večer preživeli izredno dobro. Obeta se vam namreč srečanje z nekdanjim partnerjem! Najprej boste malce razburjeni, nato pa bosta obujala lepe spomine. Vezani boste spoznali, da sta ključni stvari v odnosu spoštovanje in prijateljstvo, ki ju gojita drug do drugega. Pazita, da tudi nocoj tega ne bosta ogrozila. Nikar se ne igrajta z ognjem, saj bi lahko majhen prepir hitro prerasel v velikega.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Vaš partner bo danes zelo ljubeč. Pripravljen bo na to, da bosta skupaj preživela več časa, vendar se bo hitro naveličal čakanja, v kolikor boste še pozno popoldne na telefonu zaradi posla. Vezani se boste morali naučiti ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem, nekje boste morali potegniti črto in to čim prej. Samski pa boste nenadoma opazili, da ste se v neko razmerje zapletli globlje, kot ste nameravali. Naj vas to ne skrbi, očitno ste se ob tej osebi popolnoma sprostili.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Samski si boste spet zaželeli ljubezenskih avantur, zato nocoj ne boste izgubljali časa. Poskrbeli boste, da se boste z neko posebno osebo, ki vam je že dolgo pri srcu, začeli družiti pogosteje. Vezani boste končno premagali krizo in pred vami se kaže vesel večer, poln romantike ter ljubezni. Največ bodo štele majhne pozornosti, torej namenite življenjskemu sopotniku nasmeh, objemite ga in ga poljubite. Povejte mu, da ga ljubite!


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Rak

Samski boste danes nostalgični, saj boste spoznali, da se preteklost vpleta v sedanjost. Razmislite, ali želite ponovno začeti neko zgodbo, ki ji je rok trajanja že davno potekel. Vezani se osredotočite na partnerjeve besede. Velikokrat namreč samo poslušate, a ne dojamete bistva in zato spregledate, kaj življenjski sopotnik pravzaprav želi od vas ali potrebuje. Najbolj pomembno bo, da mu boste res prisluhnili.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Samske čaka faza razčiščevanja. Na dan utegnejo priti stvari, ki ste jih dolgo, predolgo skrivali. Pogumno se soočite z njimi. Ne osredotočajte se na negativno in ne razmišljajte o nesrečni preteklosti. Da boste okrevali, boste potrebovali čas, toda nikar ne izgubite vere vase in vztrajajte. Vezani, partnerski odnos vam resnično veliko pomeni, zato boste naredili vse, kar bo v vaši moči, da ga boste danes zaščitili. Če bo treba, boste tudi pretiravali.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Tisti, ki ste v resni zvezi, se boste morali danes večkrat pošteno zadržati. Partner, ki vam sicer veliko pomeni, bo načel vaše živce. Želel bo imeti glavno besedo in popolnoma samoumevno se mu bo zdelo, da mora dobiti vse, kar si želi. To vas bo razjezilo. Pazljivo! Samski se boste zakopali v delo, da bo vsem popolnoma jasno, da želite biti prvi in najboljši. Temu cilju boste pripravljeni podrediti vse, celo svoje zasebno življenje.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Vezani pogrešate nekaj več časa zase, saj se vam ne ljubi ukvarjati z ustaljenimi praksami, ki bi jih najraje pustili za seboj. Dobro premislite, čemu je tako. Če boste zapustili partnerja, se bo nezadovoljstvo le povečalo, saj ni on kriv. Samski boste želeli imeti več miru. Sami najbolje veste, kako bi se lahko spopadli s samoto, a za zdaj z rešitvijo še odlašate. Potrebovali boste več počitka kot običajno, zato ne dovolite, da bi vas drugi motili.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Vezani ne ostanite z nekom, ki vas omalovažuje in podcenjuje. To pomeni, da vas ne ceni dovolj, da zanj niste dovolj pomembni ali vredni. Zakaj bi ostali s tako osebo? Ne sprijaznite se z nekom, ki ne spoštuje vaših občutkov ali želja samo zato, ker sta že dolgo skupaj. Vsekakor si zaslužite več! Samski boste danes izžarevali privlačnost. Ljubezen vas bo lahko doletela kjerkoli, zato imejte oči na pecljih, da ne boste spregledali priložnosti.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Vezani se boste s sopotnikom naposled le bolje razumeli in to bo vajino razmerje popeljalo na višjo raven. S pogovorom bosta namreč razrešila stare zamere iz preteklosti. Dogovorita se, da bosta v prihodnje vzdrževala redno komunikacijo. V kolikor bosta odprta drug do drugega, se vama s podobnimi težavami ne bo treba več soočati. Samski se preveč naglo spuščate v odnose, a tako zagotovo ne boste našli takega partnerja, ob katerem bi bili v celoti izpolnjeni.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

Samski imate pred seboj naporen dan, saj boste brez energije in zato utrujeni. Že dalj časa vas muči nespečnost, zdaj pa je dosegla svoj vrhunec. Delno so za vaše težave krive tudi razmere na ljubezenskem področju. Dokler ne boste razrešili velikih vprašanj, ki vas mučijo, ne boste mogli normalno funkcionirati. Poskusite se s kom pogovoriti. Dan vezanih bo minil brez večjih posebnosti, partnerski odnos pa se bo po nekaj napornih dnevih končno malo umiril.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Samski boste ugotovili, da je čas za konkretno čiščenje na romantičnem področju. Morda boste nenadoma opazili, da ste se v neko razmerje zapletli globlje, kot ste nameravali. Na hitro se boste želeli izviti iz primeža. Vezani boste lahko prišli do spoznanja, da je vaš partner za vas preveč resen in tog, vi pa še niste pripravljeni na pravo družinsko življenje. Še vedno vas bolj zanima kariera, vleče vas k zabavi, zato se čim prej odkrito pogovorita.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

Samski se boste imeli na potovanju ali izletu presenetljivo lepo, vznemirljivo bo. Do srečanja bo prišlo takrat, ko boste nekoliko nepripravljeni. Ničesar ne počnite na hitro ali na silo, da ne boste na koncu nezadovoljni in ujeti v razmerje na daljavo. Vezani se ne pritožujte, če bo današnji dan za vaju dolg in dolgočasen. Tudi to je del življenja v dvoje, tudi v paru ni vedno vse rožnato. Pomembno je le, da se to stanje ne ponavlja prepogosto.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tedenski horoskop Tedenski Tarot horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2024 Letni ljubezenski horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Več o dnevnem ljubezenskem horoskopu

Življenje je nadvse zapleten labirint, zato zdaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi iščemo vodstvo pri zvezdah. Iščemo zvezdna znamenja, ki bi nam pokazala pravo smer oziroma najboljšo pot v vseh vidikih našega življenja. Zakaj ne bi potemtakem poiskali nasveta tudi za odnose in čustva? Dovolite, da vaš današnji ljubezenski horoskop osvetli vaše romantično življenje!
Preberite svoj ljubezenski horoskop, če želite izvedeti več o romantiki, odnosih in združljivosti med znaki zodiaka. Točne in natančne napovedi razkrivajo vse. Odnosi igrajo pomembno vlogo in imajo moč, da spremenijo življenje. Od tega, da naredijo vsakodnevno življenje enostavno in polno ljubezni, dajejo samozavest, da se lahko soočimo s kakršnimi koli težavami v življenju, dajejo nam vero, prepotrebno upanje in podporo. Pravi partner vam lahko pomaga obrniti stvari na bolje, dolgočasen dan lahko spremeni v veselega.

Torej, kako zanetiti nov ogenj in iskrice ali ohraniti strast ter privlačnost v zvezi? Odgovore skriva vaš ljubezenski horoskop. Zgrabite vodnik po astrologiji ljubezni, seksa in ujemanja ter odkrijte svoj kozmični načrt do trajne, prave povezave. Ljubezenski horoskop je čudovit način za napovedovanje občutka energije, ki je prisotna na kateri koli dan - daje nam načrt, ki nam pokaže, kaj lahko doživimo in koga bomo verjetno srečali.
Želite vedeti, kaj vas danes čaka glede ljubezni? Ne glede na to, ali ste zaljubljeni, iščete nežnost ali uživate kot samski, vas lahko ljubezenski horoskop vodi do tega, kako izboljšati odnose ali kako najti »pravo osebo« glede na vaše horoskopsko znamenje. Te napovedi vam pomagajo razumeti, ali boste s trenutnim partnerjem zadovoljni ali ne. Osvetlijo, kakšno je ali bo stanje v zvezi. Sporočijo, kdaj je pravi čas, da se pokažete ali izpostavite. Vodijo vas pri soočanju z ljubezenskimi težavami. Lahko vam pomagajo razumeti, kaj ljubljena oseba trenutno potrebuje ali po čem hrepenite vi sami, da bo odnos harmoničen. Gre za iskanje in vzpostavljanje ravnovesja.

Iz leta v leto gredo odnosi skozi številne vzpone in padce. Kaj pa, če lahko vstopite v nov dan s predznanjem, kaj vas ta dan čaka? Ljubezenski horoskop vam bo pomagal pri opremljanju za izzive, ki vas čakajo, hkrati pa vas bo pripravil na presenečenja, ki jih dan skriva v svojih rokah. Ljubezenski horoskop predlaga različne načine, kako se izogniti nezgodam ali nepredvidljivim situacijam, da bo dan bolj zanimiv in brez stresa.
Astrologija je znanost - razkrijte globoko simboliko zvezd in planetov ter njihove vplive. Ljubezenski horoskop vam predstavi priložnosti, izboljša vaše možnosti in vam razširi obzorja, da vidite, če sta kompatibilna ali ne. Načrtujte svoje ljubezensko življenje in ustvarite razmerje, ki si ga želite. Ljubezenski horoskop nudi poglobljeno analizo - spoznajte prednosti ter ovire na ljubezenskem področju ter kako krmariti med njimi.

Ljubezen je kot čarovnija, ki lahko vaše dolgočasno življenje naredi razburljivo in polno smeha. Ima urok, zaradi katerega se boste spraševali, kako lepo je življenje.

Ljubezenske napovedi ponujajo bralcem podroben vpogled in so na voljo za vseh 12 znamenj. Pridobite svoje še danes! Pokukajte v svoj osebni dnevni ljubezenski horoskop zdaj in spoznajte vse prihajajoče dogodke v ljubezenskem življenju.