ljubezenski horoskop

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Samski, nova simpatija vas privlači tako z atraktivno podobo kot tudi z intelektom in razigranostjo, zaradi česar vam z njo nikoli ni dolgčas. Pred vami so pozitivni ljubezenski preobrati, tako da ni izključeno, da se boste zaljubili naravnost do ušes. Romantična pot, na kateri ste vezani že kar nekaj časa, se je spremenila, zato boste začeli gledati nase. Glede na trenutno nestabilen položaj v partnerski zvezi boste pričeli delati na osebni moči.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Samski ne dovolite, da bi vam strah pred napako preprečil tveganje, saj bi lahko nekoč obžalovali, da nekaterih stvari niste izkusili, ko se vam je ponudila možnost zanje. Pojdite in poiščite ljubezen! Vezane bo danes presenetila partnerjeva neodločnost, še bolj pa brezbrižnost pri vprašanju o skupni prihodnosti. Že dolgo slutite, da bi bilo dobro nekaj spremeniti. Morda vaš partner potrebuje ultimat, da bo spoznal, da vaša ljubezen ni samoumevna.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Dan bo ugoden predvsem za tiste v zvezi. Pokličite stare prijatelje in se dogovorite za nocojšnje srečanje. Partner bo navdušen nad vašo pobudo in idejo. Popoldne bodite nekoliko bolj romantični. Samski boste lahko izbirali, zato nikar ne bodite zaletavi. Ne odločite se takoj za prvo stvar, ki se vam bo ponudila, raje malo pretehtajte in premislite, kaj bi vam najbolj ugajalo. Če boste neposredno planili po prvi možnosti, boste prav kmalu ugotovili, da ni preveč idealna.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Rak

Vezani rešite težave v partnerskem odnosu takoj, ko se bodo pojavile. Prej, ko se boste soočili z njimi, prej bodo za vami. Najslabše, kar bi lahko naredili, bi bilo neupoštevanje opozorilnih znakov samo zato, da se stanje v zvezi ne bi spremenilo oziroma poslabšalo. Toda še slabše bo, če se ne boste zavzeli za izboljšanje. Samskim bo pot prekrižala neka posebna oseba, ki vas bo popolnoma prevzela. Skupaj z njo boste lahko zakorakali v novo, bolj veselo obdobje.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Vezani se zdaj počutite varno v partnerskem odnosu, zasidrali ste se, a to še ne pomeni, da morata romantika in spontanost v zvezi zamreti. Partnerja bi lahko občasno razveselili s svežo idejo, to bo izboljšalo kakovost vajinega razmerja. Samski boste našli osebo, ki ji boste všeč, ki bo všeč vam, le sprostiti se morate. Preveč ste napeti, ambiciozni in zagnani, zato pričakujete preveč. Vaša pričakovanja so trenutno previsoka.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Samski ste zaljubljeni do ušes, očaral pa vas je zapeljiv nasmeh. Pred vami je obdobje, ko boste lahko doživeli izredno lepo ljubezensko zgodbo. Bodite odprti za spremembe in nove stvari. Vezani preverite, ali partner podpira vaše interese, želje in nagnjenja. Prepričajte se, da vam omogoča, da nadaljujete tudi lastno družabno življenje. Če počne vse to, je to dober znak. Razvijati se morata namreč kot par in kot posameznika.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Samskim bo dan prinesel novo poznanstvo, ki se bo razvilo v adrenalinsko romanco. Ta avantura bo močno zaznamovala vaše življenje. Toda prava ljubezen terja čas. Ugotoviti boste morali, ali gre zgolj za zagledanost ali resnično zaljubljenost. Vezani boste uživali v popolni pozornosti vašega partnerja. Vaša samozavest ne bo vprašljiva, oboževali boste njegove komplimente. Na vas bo prenašal dobro voljo, v vas bo prebujal prijetne občutke. Razpoloženje bo odlično na obeh straneh.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Te dni bo ljubezen polepšala življenje samskim. Pričakujte, da boste kmalu spoznali svojo sorodno dušo, obetajo se vam namreč izjemne priložnosti za vstop v dolgotrajno razmerje. Ne zapravite jih! Sicer bo današnji dan povsem običajen, vam bo pa dal dobro iztočnico za prihajajoče dni. Vezane bo partner lepo presenetil, saj bo s tem želel zgladiti napetost, ki je prisotna v odnosu. Dajte mu možnost, da popravi napake.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Samski boste pri spoznavanju novih ljudi na začetku zelo plašni in nadvse zadržani. Čakali boste, da bo kdo drug naredil prvi korak. Ne ostanite v ozadju, kajti lahko bi zamudili lepo priložnost. Bodite pogumni! Vezani se premalo poglabljate v partnerski odnos, ne posvečate mu dovolj pozornosti. Poskusite to spremeniti in dopustite, da vas čustva odnesejo. V kolikor se ne boste odprli, utegnete kasneje to obžalovati in drago plačati.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

Samski gojite do neke posebne osebe romantična čustva, vendar vas je strah o njih spregovoriti na glas, ker ne veste, kako se bo simpatija odzvala. Ne podredite se strahu, saj tako ne boste napredovali. Dokler ne boste izrazili svojih občutkov, ne boste vedeli, pri čem ste. Opogumite se in se zaupajte tej osebi! Vezani boste v naslednjih dneh doživeli nekaj zares lepega, kar vam bo povrnilo vero v ljubezen in partnerski odnos.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Tisti, ki niste v razmerju, izkoristite današnji dan za dobra dela. Poklonite nekaj spodbudnih in lepih besed, nasmehnite se in ponudite pomoč. Kar boste danes sejali, boste namreč tudi želi! Dobro bi bilo, da bi se malo sprostili. Če ste dobre volje, ste tudi veliko bolj zapeljivi. Vezani poslušajte notranji glas in upoštevajte intuicijo, predvsem pa pazite, da ne boste storili napačne poteze. Raziščite, kaj vam sporočajo občutki in razbremenite svoje srce.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

V ljubezenskem odnosu bo končno zavladal težko pričakovani mir. S partnerjem bosta dosegla soglasje, čeprav ste že izgubili upanje, da bo do tega kdaj prišlo. Samski nikar ne nasedite lepim besedam, saj bodo na žalost le prazne puhlice. Ne glede na to, kako zelo hrepenite po bližini in toplini, raje ne podlezite, saj bi bili na koncu samo prizadeti in razočarani, kar pa bi vaše stanje na ljubezenskem področju še poslabšalo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tedenski horoskop Tedenski Tarot horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2023 Kitajski horoskop 2023
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Več o dnevnem ljubezenskem horoskopu

Življenje je nadvse zapleten labirint, zato zdaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi iščemo vodstvo pri zvezdah. Iščemo zvezdna znamenja, ki bi nam pokazala pravo smer oziroma najboljšo pot v vseh vidikih našega življenja. Zakaj ne bi potemtakem poiskali nasveta tudi za odnose in čustva? Dovolite, da vaš današnji ljubezenski horoskop osvetli vaše romantično življenje!
Preberite svoj ljubezenski horoskop, če želite izvedeti več o romantiki, odnosih in združljivosti med znaki zodiaka. Točne in natančne napovedi razkrivajo vse. Odnosi igrajo pomembno vlogo in imajo moč, da spremenijo življenje. Od tega, da naredijo vsakodnevno življenje enostavno in polno ljubezni, dajejo samozavest, da se lahko soočimo s kakršnimi koli težavami v življenju, dajejo nam vero, prepotrebno upanje in podporo. Pravi partner vam lahko pomaga obrniti stvari na bolje, dolgočasen dan lahko spremeni v veselega.

Torej, kako zanetiti nov ogenj in iskrice ali ohraniti strast ter privlačnost v zvezi? Odgovore skriva vaš ljubezenski horoskop. Zgrabite vodnik po astrologiji ljubezni, seksa in ujemanja ter odkrijte svoj kozmični načrt do trajne, prave povezave. Ljubezenski horoskop je čudovit način za napovedovanje občutka energije, ki je prisotna na kateri koli dan - daje nam načrt, ki nam pokaže, kaj lahko doživimo in koga bomo verjetno srečali.
Želite vedeti, kaj vas danes čaka glede ljubezni? Ne glede na to, ali ste zaljubljeni, iščete nežnost ali uživate kot samski, vas lahko ljubezenski horoskop vodi do tega, kako izboljšati odnose ali kako najti »pravo osebo« glede na vaše horoskopsko znamenje. Te napovedi vam pomagajo razumeti, ali boste s trenutnim partnerjem zadovoljni ali ne. Osvetlijo, kakšno je ali bo stanje v zvezi. Sporočijo, kdaj je pravi čas, da se pokažete ali izpostavite. Vodijo vas pri soočanju z ljubezenskimi težavami. Lahko vam pomagajo razumeti, kaj ljubljena oseba trenutno potrebuje ali po čem hrepenite vi sami, da bo odnos harmoničen. Gre za iskanje in vzpostavljanje ravnovesja.

Iz leta v leto gredo odnosi skozi številne vzpone in padce. Kaj pa, če lahko vstopite v nov dan s predznanjem, kaj vas ta dan čaka? Ljubezenski horoskop vam bo pomagal pri opremljanju za izzive, ki vas čakajo, hkrati pa vas bo pripravil na presenečenja, ki jih dan skriva v svojih rokah. Ljubezenski horoskop predlaga različne načine, kako se izogniti nezgodam ali nepredvidljivim situacijam, da bo dan bolj zanimiv in brez stresa.
Astrologija je znanost - razkrijte globoko simboliko zvezd in planetov ter njihove vplive. Ljubezenski horoskop vam predstavi priložnosti, izboljša vaše možnosti in vam razširi obzorja, da vidite, če sta kompatibilna ali ne. Načrtujte svoje ljubezensko življenje in ustvarite razmerje, ki si ga želite. Ljubezenski horoskop nudi poglobljeno analizo - spoznajte prednosti ter ovire na ljubezenskem področju ter kako krmariti med njimi.

Ljubezen je kot čarovnija, ki lahko vaše dolgočasno življenje naredi razburljivo in polno smeha. Ima urok, zaradi katerega se boste spraševali, kako lepo je življenje.

Ljubezenske napovedi ponujajo bralcem podroben vpogled in so na voljo za vseh 12 znamenj. Pridobite svoje še danes! Pokukajte v svoj osebni dnevni ljubezenski horoskop zdaj in spoznajte vse prihajajoče dogodke v ljubezenskem življenju.