ljubezenski horoskop

Danes

Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Vezani se boste s partnerjem pogovarjali o skupnih načrtih. Odločila sta se za resno zvezo, ki bo zdaj zahtevala nekaj prilagoditev, če bosta želela narediti korak naprej in napredovati na višjo raven. Najprej ugotovita, kako daleč sta zaenkrat pripravljena iti. Samski pa boste danes v zraku začutili ljubezen. Dobili boste tudi veliko komplimentov, ki vas bodo dvignili, kar bo prineslo dobre rezultate. Obeta se vam prijetna avantura, povezana bo z neko zabavo.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Samski gledate na odnose kot na naložbe. Iščete partnerja, ki bo z vami želel zgraditi nekaj stabilnega, zato je vaš postopek preverjanja temeljit in strog. Čeprav se zavedate, da popolnosti ni, potrpežljivo čakate na nekoga posebnega. A taka oseba ne pride naokoli vsak dan. Morda boste morali spustiti kriterije. Vezani boste v ospredje postavili izkazovanje ljubezni. Posvetite svoji boljši polovici več časa in se res potrudite. Nesoglasje med vama se bo uredilo samo po sebi.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Samski boste spoznali, da je vse odvisno od izbire pravega trenutka in besed. Te osebe ne boste mogli osvojiti kar čez noč. Ker niste ravno na vrhuncu moči, se boste morali soočiti s težavami in vložiti nekaj truda. Dodatne probleme vam bo povzročalo tudi dejstvo, da besed in misli te osebe še niste razvozlali. Vezani boste začeli razčiščevati stare stvari in spoznali, da se vse prevečkrat obremenjujete z nepomembnimi rečmi. Končno boste nekaj pustili v preteklosti.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Rak

Če ste samski, se aktivno srečujte z novimi ljudmi. Samo tako boste lahko našli pravo osebo zase. Bodite pogumni in odprti! Vezani boste s težavo usklajevali razlike s srčnim izbrancem, zato bo imela vajina zveza veliko več kriznih trenutkov kot običajno. Svojega partnerja boste obtoževali in krivili zaradi nekih stvari, ki jih niti ni storil ali zakrivil, a drugega krivca pač ne boste našli. V kolikor bi se res posvetili težavi, bi odkrili, da je del odgovornosti vaše.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Samski, ne glede na to, kaj počnemo, nam življenje pripravlja presenečenja. K vam ga bo prineslo danes. Če iščete idealnega življenjskega partnerja, boste lahko srečali nekoga, ki je zelo poseben. Zdaj, ko imate časovni okvir, se duševno pripravite, da boste sprejeli ljubezen. Bodite samozavestni, saj samozavestna oseba vedno pritegne ljubezen! Vezani se danes osredotočite nase, saj že nekaj dni vso energijo posvečate le partnerju.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Samski se boste znašli na razpotju. Na obeh poteh bo lahko vzcvetela ljubezen, a si bosta med seboj priložnosti tako zelo različni, da ne boste vedeli, katero bi izbrali. Odločiti se boste morali popolnoma sami. Zato se boste morali osredotočiti na svojo intuicijo in slediti glasu srca. Vezani boste potegnili mejo s preteklostjo. Dovolj imate starih težav, zaradi katerih razmerje nikakor ne napreduje. Pripravljeni boste narediti korak naprej.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Samski se boste naposled le odločili izpostaviti. Dobili boste nov zagon in pravo spodbudo pri stvareh, o katerih ste do zdaj le razmišljali. Oseba, ki vam je pri srcu, vam bo prisluhnila, le odgovora še ne pričakujte takoj. Nestrpnost bi jo znala odgnati. Vezani se danes prilagodite partnerju, saj se boste le tako lahko izognili prepirom. Ne dovolite, da bi vas tudi danes spravil s tira. Vedno se razburjate takrat, ko vas ne posluša.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Samski boste danes začutili, da držite vajeti v svojih rokah, zato boste izkoristili priložnost in spregovorili o nečem, kar vam že dolgo leži na duši. Okolico boste presenetili, neko osebo pa naravnost navdušili. V vašem pogledu na svet se bo našla. Vezanim bo primanjkovalo energije, zato se bosta s partnerjem že dopoldan zapletla v prepir. Vsak bo vlekel na svojo stran. Še najbolje jo boste odnesli, če boste popustili prvi.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Tisti, ki ste v resnem razmerju, čim prej odgovorite na povabilo, ki ste ga prejeli pred kratkim, saj vam bo odprlo nova vrata. Kljub temu da bo partner malce zavisten, vam bo od začetka, pa do samega konca, stal ob strani. Samski se vsekakor zavedate, da vas obremenjujejo izkušnje, za katere ne želite, da bi se ponovile. Zato se izogibate novim ljubezenskim stikom. Morali boste pozabiti na pretekle slabe dogodke. Življenje v krču in strahu ni pravo življenje.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

Vezani se danes pripravite na morebitne zaplete s partnerjem. Mogoče ne bo šlo vse po načrtih. Če boste želeli doseči zastavljeni cilj, se boste morali pošteno potruditi. Samski pa vsaj kar se ljubezni tiče, počakajte na boljše čase, ko boste imeli na voljo veliko več in boljših priložnosti. Ne rinite z glavo skozi zid in ne prehitevajte dogodkov, saj z naglico in silo ne boste ničesar dosegli. Ljubezen boste našli, ko bo za to pravi čas.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Samski, vsaka velika sprememba v življenju terja svoj čas. To velja tudi za iskanje pravega partnerja in vstop v zvezo. Poleg tega pa mora biti prisotna tudi močna želja, da smo pripravljeni narediti nekaj, da bomo bolj srečni in zadovoljni. Na določene stvari je treba počakati, saj se jih ne da pospešiti. Vezani boste danes izkoristili priložnost in s partnerjem načeli pogovor, ki se bo dotikal neke zelo občutljive teme. Ker bo pogovor konstruktiven, se boste izognili prepiru.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Ljubezenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

Vezani, konflikti se pojavljajo v vseh zvezah. Preprosto neizogibni so in na koncu je vedno kdo prizadet. Zato je ključno, da spoznata, kako pomembna je odprta komunikacija. Na ta način se bosta lažje soočala s težavami v odnosu. Edina stvar, ki vaju bo rešila, je vzajemno spoštovanje. Cenita drug drugega. Samski odprite oči in napnite ušesa, saj je v bližini oseba, ki bo zanetila iskrico v vašem srcu in prebudila vašo dušo.

Če želite prebrati svoj tedenski horoskop, kliknite na Horoskop tedenski.


Poglejte ostale horoskope:

Več o dnevnem ljubezenskem horoskopu

Življenje je nadvse zapleten labirint, zato zdaj, bolj kot kdaj koli prej, vsi iščemo vodstvo pri zvezdah. Iščemo zvezdna znamenja, ki bi nam pokazala pravo smer oziroma najboljšo pot v vseh vidikih našega življenja. Zakaj ne bi potemtakem poiskali nasveta tudi za odnose in čustva? Dovolite, da vaš današnji ljubezenski horoskop osvetli vaše romantično življenje!
Preberite svoj ljubezenski horoskop, če želite izvedeti več o romantiki, odnosih in združljivosti med znaki zodiaka. Točne in natančne napovedi razkrivajo vse. Odnosi igrajo pomembno vlogo in imajo moč, da spremenijo življenje. Od tega, da naredijo vsakodnevno življenje enostavno in polno ljubezni, dajejo samozavest, da se lahko soočimo s kakršnimi koli težavami v življenju, dajejo nam vero, prepotrebno upanje in podporo. Pravi partner vam lahko pomaga obrniti stvari na bolje, dolgočasen dan lahko spremeni v veselega.

Torej, kako zanetiti nov ogenj in iskrice ali ohraniti strast ter privlačnost v zvezi? Odgovore skriva vaš ljubezenski horoskop. Zgrabite vodnik po astrologiji ljubezni, seksa in ujemanja ter odkrijte svoj kozmični načrt do trajne, prave povezave. Ljubezenski horoskop je čudovit način za napovedovanje občutka energije, ki je prisotna na kateri koli dan - daje nam načrt, ki nam pokaže, kaj lahko doživimo in koga bomo verjetno srečali.
Želite vedeti, kaj vas danes čaka glede ljubezni? Ne glede na to, ali ste zaljubljeni, iščete nežnost ali uživate kot samski, vas lahko ljubezenski horoskop vodi do tega, kako izboljšati odnose ali kako najti »pravo osebo« glede na vaše horoskopsko znamenje. Te napovedi vam pomagajo razumeti, ali boste s trenutnim partnerjem zadovoljni ali ne. Osvetlijo, kakšno je ali bo stanje v zvezi. Sporočijo, kdaj je pravi čas, da se pokažete ali izpostavite. Vodijo vas pri soočanju z ljubezenskimi težavami. Lahko vam pomagajo razumeti, kaj ljubljena oseba trenutno potrebuje ali po čem hrepenite vi sami, da bo odnos harmoničen. Gre za iskanje in vzpostavljanje ravnovesja.

Iz leta v leto gredo odnosi skozi številne vzpone in padce. Kaj pa, če lahko vstopite v nov dan s predznanjem, kaj vas ta dan čaka? Ljubezenski horoskop vam bo pomagal pri opremljanju za izzive, ki vas čakajo, hkrati pa vas bo pripravil na presenečenja, ki jih dan skriva v svojih rokah. Ljubezenski horoskop predlaga različne načine, kako se izogniti nezgodam ali nepredvidljivim situacijam, da bo dan bolj zanimiv in brez stresa.
Astrologija je znanost - razkrijte globoko simboliko zvezd in planetov ter njihove vplive. Ljubezenski horoskop vam predstavi priložnosti, izboljša vaše možnosti in vam razširi obzorja, da vidite, če sta kompatibilna ali ne. Načrtujte svoje ljubezensko življenje in ustvarite razmerje, ki si ga želite. Ljubezenski horoskop nudi poglobljeno analizo - spoznajte prednosti ter ovire na ljubezenskem področju ter kako krmariti med njimi.

Ljubezen je kot čarovnija, ki lahko vaše dolgočasno življenje naredi razburljivo in polno smeha. Ima urok, zaradi katerega se boste spraševali, kako lepo je življenje.

Ljubezenske napovedi ponujajo bralcem podroben vpogled in so na voljo za vseh 12 znamenj. Pridobite svoje še danes! Pokukajte v svoj osebni dnevni ljubezenski horoskop zdaj in spoznajte vse prihajajoče dogodke v ljubezenskem življenju.