tedenski horoskop

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Tedenski horoskop Oven

Finančno področje se bo izboljšalo. Kočno si boste lahko privoščili nekaj sprostitve in to delili s svojo ljubljeno osebo. Ta bo povabila vesela, saj že nekaj časa čaka na premik v odnosu. Pozitivne spremembe bodo tudi v poslu. Če imate lastno podjetje, lahko pričakujete večji uspeh. Ne pozabite pa se kdaj tudi ustaviti, saj bo telo potrebovalo počitek. Poskrbite, da boste spili veliko vode, da se ne pojavita slabost in vrtoglavica.


Tedenski horoskop Bik

Neka nova zveza, poslovna ali ljubezenska, bi se lahko izkazala za zelo netradicionalno za vas. Morda ste čutili močno željo po povezovanju s to osebo, preden ste jo spoznali, toda zdaj, ko vam je razkrila več o sebi, doživljate željo, da bi stekli proti vratom. Tudi če se zdi, da je ta potencialni prijatelj vaše popolno nasprotje, ga spoštujte in ga malo bolje spoznajte, preden ga popolnoma obsodite ali odslovite. Nihče ni popoln!


Tedenski horoskop Dvojčka

Več pozornosti namenite informacijam, ki jih boste dobili v povezavi z denarjem. Okoli vas bodo neiskrene osebe, zato premislite, preden boste upoštevali njihov nasvet in skrbno preberite mali tisk, preden boste karkoli podpisali ali se v karkoli spustili. Ne pozabite pa na svoje počutje, še posebej, če se srečujete s ponavljajočimi ali kroničnimi težavami. Prisluhnite telesu.


Tedenski horoskop Rak

Analizirali boste svoje življenje in do kam ste prišli, tehtali boste svoje želje in secirali zadane cilje. Sprejeli boste veliko odločitev, ki bodo obrnile vašo pot na glavo. Odprti bodite za nasvete in usmeritve s strani okolice, od bližnjih in tudi strokovnjakov. Ne upirajte se spremembam, saj so te edina stalnica življenja. Naj vas ne bo strah. Če nekaj ne deluje, je treba to izboljšati.


Tedenski horoskop Lev

Čaka vas teden zaključevanja. Ljubezensko življenje se bo začelo rušiti. Vse, kar se vam je zdelo trdno, se bo spremenilo. Zaradi tega boste občutili žalost in grenkobo. A ne pozabite, nekaj se mora končati, da se naredi prostor nečemu novemu in boljšemu. Ne izgubite upanja. Boljše dogajanje pa bo zato na poslovnem področju, kjer se boste veselili izzivov in tekmovalnosti. Cenili boste intelektualne „boje“ in sveže zamisli.


Tedenski horoskop Devica

Na delovnem mestu boste morali poprijeti za delo. Lenoba in površnosti bi vas lahko drago stali. Že zdaj je nekdo, ki o vas nima dobrega mnenja in čaka, da naredite napako. Ne jemljite svojega položaja samoumevno, ampak pokažite, da ste si ga zaslužili. Še je čas, zato ukrepajte. Ne bodite pasivni. Naredite pa tudi nekaj samo zase. Sprostite se, z nekom delite vse, kar tlačite v sebi. Zlasti zamere, saj bodo te slabo vplivale na splošno počutje. Izogibajte se stresu.


Tedenski horoskop Tehtnica

V tem tednu bo morda potrebne nekaj dodatne mentalne discipline. Tudi če ste v preteklosti vztrajali, da boste bolj organizirani, ste še vedno v isti situaciji, v kateri ste bili takrat. Obtičali ste! Spremembo je lahko težko izvesti, še posebej, če se morate samomotivirati, vendar se ne bojte! Zapisovanje vaših namenov in ciljev vam bo pomagalo, da se boste bolj osredotočili nanje, zaradi česar boste sčasoma postali bolj disciplinirani. Zadajte si osebno domačo nalogo in se ne izneverite.


Tedenski horoskop Škorpijon

Ego obdržite na trdnih tleh. Tudi v ljubezni naj vas čustva ne zanesejo, da ne boste preveč pričakovali, vseeno pa se prepustite toku dogajanja. Samskim bo nekdo ukradel srce, vezani pa boste ponovno zanetili iskrico ljubezni. Na poslovnem področju se bo pretekli trud obrestoval, prejeli boste pohvale in nagrade. To naj vas ne zanese, saj se stvari lahko hitro spremenijo, zlasti na finančnem področju – izogibajte se igram na srečo.


Tedenski horoskop Strelec

V vas tli močna želja po napredovanju, vendar jo vedno znova potlačite. Stopite na oder in vsem pokažite, česa ste sposobni. Ste na poti uspeha in osebne rasti. Na poslovnem področju se bo ves pretekli trud obrestoval, prejeli boste pohvale in nagrade, samo izpostavite se. Poskusite spremeniti vaš pogled na svet. Če boste še naprej tako črnogledi, sramežljivi in pohlevni, se ne boste nikoli premaknili naprej. To se lahko pozna tudi na vašem počutju.


Tedenski horoskop Kozorog

Občutek, da imate življenje pod kontrolo, se bo izgubil. Nehote boste vajeti prepustili drugi osebi, kar bo vplivalo na samopodobo in podobo, ki jo drugi vidijo v vas. Morali boste pokazati veliko poguma in vztrajnosti, da boste nazaj dobili svoj status, ugled. Osebe v okolici vas bodo preizkušale. Tudi v ljubezni, kjer boste morali zaupati svoji intuiciji, da ne boste izpustili odlične priložnosti za razvoj nečesa lepega.


Tedenski horoskop Vodnar

Na poslovnem področju vas čakajo konflikti, saj boste prelomili dogovor, ki ste ga sklenili. Ne bodo razumeli vaših razlogov, zakaj ste se tako odločili. Zaradi tega se bo vzdušje na delovnem mestu poostrilo, soočeni boste s hudo tekmovalnostjo. Vaše dejanje ne bo ostalo neopaženo, zato se pripravite na zagovor pri nadrejenih. Boste pa v ljubezni imeli zato več sreče. Vezani boste poglobili partnerski odnos, samski pa spoznali osebo, zaradi katere se bodo ponovno prebudili metuljčki v trebuhu.


Tedenski horoskop Ribi

Bodite previdni z denarjem in ne podlezite pritiskom okolice ter sladkim skušnjavam. Zanesti se boste morali le nase, saj vam bodo ljubljeni težje priskočili na pomoč, če jo boste potrebovali. Z vami ne delijo iste vizije, zato ne pričakujte preveč. Zaradi tega bodo odnosi napeti, komunikacija pa oslabljena. To naj ne bo izgovor, da se ne bi sami lotili reševanja težav, v katere ste se zapletli. Bodite odločni in potrpežljivi, saj vam bo uspelo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski Tarot horoskop Mesečni horoskop Ljubezenski horoskop 2024 Letni horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024