Tedenski horoskop za vsa astrološka znamenja

tedenski horoskop

Horoskop za 39 .teden

Kaj lahko pričakujete v tem tednu? Ali v tem tednu načrtujete pomemben dogodek? Preberite svoj horoskop tedenski za svoje zodiakalno znamenje in takoj odkrijte, na kaj morate biti pozorni, kje se v tem tednu za vas skrivajo morebitne prepreke ali skušnjave, hkrati pa tudi, na kakšne možnosti velja računati. Astrološki horoskopi so lahko koristen vodnik za krmarjenje po prihodnosti. Vaš osebni tedenski horoskop je odvisen od tega, kako bodo pomembna planetarna gibanja (imenovana aspekti in tranziti) vplivala na vas cel teden. Čeprav ne morete vedno nadzorovati, kako se bo odvijal vaš dan, lahko ostanete pred energijami, ki prihajajo na vašo pot. Branje vašega tedenskega horoskopa vam omogoča, da kar najbolje izkoristite svoje kozmične blagoslove, hkrati pa vam pomaga, da se izognete morebitnim pastem ter oviram. Preberite svoj horoskop tedenski in ugotovite, kaj se vam bo dogajalo! Na ta način boste dobili najbolj uporabne informacije. Horoskop tedenski vam omogoča, da boste lahko uživali v dobrem tednu, brez nepredvidljivih težav.

Tedenski horoskop za astrološko znamenje Oven

Iz službe se boste v tem tednu vračali rahlo razdraženi. Od vas spet zahtevajo veliko preveč. Nič ni narobe, če ste naredili napako ali dve. Vsi smo samo ljudje in kdor dela, tudi greši. Pazite samo, da ne boste jeze po nepotrebnem stesali na bližnje, na ljudi, ki vas imajo radi in vas podpirajo. Naredite pa tudi nekaj za svoje telo. Telovadite in si naberite novih moči. Če še vedno iščete ljubezen, vas lahko Kupidova puščica zadene med športno dejavnostjo.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Bik

Sprostite se, pred vami so nove priložnosti za uspeh. Zastavite si nove cilje in jim sledite, a si postavite meje. Če jim boste slepo sledili, bi se lahko hitro opekli in preobremenili. Bodite pozorni na okolico in pazite na besede, ki si jih boste izmenjali. Marsikdo ne bo deloval vam v prid, kar pa še ne pomeni, da zato ne boste mogli doseči zastavljenega. Vztrajajte in se trudite. To vas bo finančno nagradilo.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Dvojčka

Postavljeni boste pred preizkušnjo. V karieri lahko pričakujete tako vzpone, kot tudi padce. Čaka vas veliko trdega dela. Truditi se boste morali še bolj kot do sedaj, vendar se vam bo splačalo.Morali boste pokazati svojo držo ter trdno stati za svojimi prepričanji in vrednotami. Ne obupajte, saj se bo vaša vztrajnost poplačala. To vam nenazadnje lahko prinese občutek finančne varnosti. Ste na pravi poti, le ne pustite, da bi vas kdo ali kaj iztiril.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Rak

V tem tednu boste nekoliko potrti. Stare finančne odločitve se bodo izkazale za napačne, zato se pripravite na posledice. Če vam bo denarja zmanjkalo ob nepravem času, premislite, kakšne možnosti so vam na voljo. Drugače pa se potrudite in sprejmite odgovornost za svoje odločitve. Razmislite, kaj potrebujete in česa ne. Za seboj pustite slabe navade in razvade, saj se to že kaže na vašem počutju.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Lev

Zdelo se vam bo, da ste ujeti na eni točki v življenju. Na poslovnem področju morate slediti pravilom, za vaše lastne ideje ni prostora in mesta, a boste kljub temu lahko dosegli želeno, če se ne boste vdali. Enoličnost vam ne bo prišla do živega. Vsake toliko si privoščite sprostitev v savni, razvajanje v spa-ju ali masažo. Čeprav do sedaj niste dali veliko na to, boste videli, da vam bo dobro delo. Tako boste na novo motivirani, pripravljeni na vse izzive, vaše misli bodo resetirane.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Devica

Večje spremembe pričakujte v srcu, v ljubezni se napovedujejo preobrati. Nekateri bodo pozitivni, drugi negativni, noben pa ne bo vplival na pot, ki ste si jo zastavili. Ljubljena oseba morda ne bo vedela, kje stojite, ker se bodo vaše želje tako hitro spreminjale. Od težav ste se že naučili distancirati, tudi tokrat ne bo drugače, vendar poskusite komunicirati. Stres vas ne bo spremljal, zato bo tudi splošno počutje odlično. Doslednost in pridnost pri telesni dejavnosti vas bosta nagradili.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Tehtnica

Pokazali boste svoje vodstvene sposobnosti. Znotraj ekipnega dela boste zasijali in odkrili novo poslanstvo. Ne glede na trud, ki ga boste morali vložiti, vam delo ne bo predstavljalo stresa. Ravno obratno: začutili boste veselje in zagon. Po končanem projektu pa si vzemite čas zase. Privoščite si razvajanje. Naredite nekaj za svojo dušo in telo. Znebite se slabih navad. Poglejte, kakšne sledi te puščajo. Še je čas, da ukrepate, a ne pričakujte hitrih rezultatov.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Škorpijon

Na plano bodo privrela stara, že pozabljena čustva. V vaše življenje bo vstopila oseba, ki vam je nekoč veliko pomenila. Sprejmite jo z odprtimi rokami, saj se lahko razvije nekaj več. Če boste čakali, boste ostali „le prijatelj“. Tisti, ki ste že dalj časa na eni točki v odnosu in si želite sprememb, pa izkoristite čas za akcijo. Ne zapletajte se v prepire, da ne boste obžalovali izrečenih besed. Posvetite se tudi finančnemu področju, kjer se vam ponujajo nove priložnosti. Te skrbno pretehtajte.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Strelec

Na poslovnem področju vas čaka veliko obveznosti. Če se ne boste ustrašili odgovornosti in dela, vas bo pogum finančno nagradil. Poskrbite le, da ne boste izgoreli, da si boste znali vzeti čas za premor. Pravilno in zdravo se prehranjujte, ne pozabite pa na telesno aktivnost. Najdite čas zanjo, ne iščite izgovorov. Pri tem lahko računate na podporo ljubljene osebe. Ta bo vedela, kdaj vam dati prostor in kdaj ponuditi pomoč. Lahko ste srečni, da imate ob sebi takšno osebo. Če ste med tistimi, ki ljubezen še iščete, se pripravite, da jo boste še nekaj časa iskali.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Kozorog

V ospredju bosta ljubezen in nova energija. Z njuno pomočjo boste naredili pomemben korak naprej, s katerim boste presenetili sebe in druge. Večji vtis boste naredili na ljubljeno osebo, ki že dalj časa hrepeni po spremembah. Ostanite na tej poti, saj bo to vodilo k poglobitvi odnosa in k skupni harmoniji. Imeli boste občutek, da v ljubezni vse gladko teče. To pa ne bo veljalo za finančno področje, saj vas tu čakajo težave. Dobra novica je, da se boste lahko po pomoč obrnili k bližnjim, k družini in prijateljem. Ne zanašajte pa se samo nanje, tudi sami začnite varčevati. Načinov, kako prihraniti evro ali dva, vam ne bo zmanjkalo.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Vodnar

Pokazati boste morali veliko poguma in potrpežljivosti. V poslu vas čakajo ovire, zaradi katerih boste izgubili trdna tla pod nogami. Ne obupajte, ampak analizirajte položaj. Zapomnite si: „več glav več ve“, zato naj vam ekipno sodelovanje ne bo odveč. Problemi se bodo hitreje rešili, če ne boste delovali na lastno pest. Pozorni bodite tudi na finance. Pazite, komu zaupate, saj bo okoli vas veliko neiskrenih oseb, ki pa na prvi pogled ne bodo tako delovale. Izogibajte se naglim odločitvam, da ne boste česa obžalovali in se začeli vznemirjati. To bo vplivalo na vaše stabilno počutje in celo ljubezenske odnose.


Tedenski horoskop za astrološko znamenje Ribi

Pojavili se bodo strahovi iz preteklosti. Zaradi slabih poslovnih odločitev boste težje sprejeli nove priložnosti, četudi si jih boste močno želeli. Ne omahujte in ne zavlačujte. Čim prej naredite korak naprej in si upajte. Stvari se bodo obrnile na bolje, le nekaj storite. Enako z denarjem. Ne iščite zunanje pomoči, ampak začnite pri sebi. Ne bojte se resnice, saj bi vam zatiskanje oči prineslo dodatne finančne težave. Novosti pričakujte tudi v ljubezni, kjer se obeta nova oseba.


Izberite svoje astrološko znamenje
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2023

Letni horoskop 2023

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje izzive v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »