tedenski horoskop

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Tedenski horoskop Oven

V tem tednu vzpostavite strog nadzor nad svojimi financami, saj bi lahko impulzivna in nepremišljena energija čisto prevzela vaše čute, zaradi česar bi vas lahko zaneslo v brezglavo zapravljanje. Bodite še posebej previdni, ko gre za stanje v vrsti v trgovini z živili, in se ne pustite premamiti skrbno izbranim artiklom, ki so postavljeni blizu vsake blagajne. Vzemite si nekaj časa za razmišljanje o svoji poti, to vam lahko pomaga na zelo globoki ravni.


Tedenski horoskop Bik

Vaša komunikacija bo okrepljena, razpoloženi boste za klepetanje. Vaše misli bodo hitre. Medtem ko vam lahko ta kozmična klima pomaga zagovarjati sebe ali poglobiti pomembne odnose, bo v igro prišel tudi destruktivni element. Izogibajte se govorjenju brez razmišljanja, sicer bi se lahko zgodilo, da bi nehote požigali mostove. Pozitivna stran pa je, da če boste modri s svojim sporočilom, si boste lahko izborili nekaj novih priložnosti.


Tedenski horoskop Dvojčka

Na mizi bo dokaj čustveno vzdušje, kar vam ne bo najbolj po godu. Vaši prijatelji ali sodelavci bodo bolj muhasti kot običajno in obstaja nevarnost, da se bodo obračali na vas kot na vir tolažbe, medtem ko bodo razkrivali svoje zamere. Poskusite se omehčati vsakič, ko vam bo nekdo razkrival svojo ranljivo stran, vendar se ne čutite dolžni podleči jokajočim zgodbam, če vam ne bodo odmevale kot resnične težave.


Tedenski horoskop Rak

Si želite doseči optimalno zdravje? Če je tako, bodo v tem tednu vaša prizadevanja lahko obrodila sadove. Morali bi se počutiti še posebej fit in močne, čeprav boste morda še malce omotični od vsega truda. Zaradi dobrih rezultatov boste želeli še povečati svojo vadbo, a za to bo potrebne dovolj discipline. Izkoristite to vožnjo, dokler lahko. Premikajte meje kolikor lahko, pazite samo, da se ne bi preveč obremenjevali.


Tedenski horoskop Lev

Ljubezensko razmerje bo lahko končno doseglo točko popolne predanosti. S strani ljubljene osebe bodo nenadoma prišla intenzivna čustva in močne, romantične besede, ki vas bodo sicer presenetile, a zato ne bodo nič manj dobrodošle. Prišlo bo tudi do pogovorov o skupni prihodnosti, vendar ne bodo sprejete še nobene konkretne odločitve. Pa tudi ne bi smele biti. Ne pritiskajte. Uživaj v siju obljube trajne ljubezni.


Tedenski horoskop Devica

"Komunikacija bo v tem tednu tekla svobodno in dogovori bodo zlahka doseženi. Vaša prodornost bo še posebej močna, vaše izražanje jasno in razumljivo, vaš besedni zaklad pa še posebej izostren. Pričakujte sestanek, verjetno bo povezan s financami. Večinoma bo srečanje dobro potekalo in lahko boste izrazili svoje želje ter dosegli svoje. Upoštevajte pa, da bo lahko nekdo imel svoj načrt, ki morda ne bo ustrezal interesom drugih. Zato se izogibajte razpravljanju o vsem, kar bi moralo ostati zaupno. "


Tedenski horoskop Tehtnica

Vaš um bo še posebej oster in vaša koncentracija močna, zato je manj verjetno, da bi vas upali v tem tednu motiti ali da bi vi sami delali napake. To vam bo dalo tudi posebno prednost pri sprejemanju odločitev o vsem, zato situacijo kar najbolje izkoristite. Pogovori s prijatelji bodo dobili resnejšo noto. Lahko se bodo pojavile duhovne teme ali pa bodo na tnalu vaša prepričanja, pa tudi bolj pereče vsakdanje podrobnosti življenja boste obravnavali.


Tedenski horoskop Škorpijon

Nestalna energija bo obudila stare spomine ali vas pahnila v stanje negotovosti. Ta bo izjemno izčrpavajoče za vas, zato se ne počutite krive, če boste zdrsnili v osamo. Pozitivna stran tega je, da se boste končno lahko odklopili od vrveža in se posvetili sami sebi. Vendar morate paziti, da ta čas uporabite res pametno, saj vam lahko sile, ki bodo v igri, pomagajo narediti pomembne korake pri doseganju vaših osebnih ciljev.


Tedenski horoskop Strelec

Na področju ljubezni bodite bolj domiselni in začnite uporabljati svojo intuicijo, da spremenite tisto, kar vam trenutno ni všeč. Ta teden boste imeli veliko energije, ki jo boste porabljali brez zadržkov, tako v zasebnem kot poklicnem življenju. Vse lepo in prav, če boste le spremljali sami sebe in svoje počutje, da si boste vzeli odmore, ko jih boste potrebovali. Pričakujete lahko, da bodo odprte stvari lepo napredovale, kar vam bo v zadovoljstvo.


Tedenski horoskop Kozorog

Vaša komunikacija z ljudmi okoli naj bo odločna, med pogovori pa boste zlahka izražali svoja čustva. To naj bi vam omogočilo, da naredite svoje ljubezensko življenje bolj harmonično, tako da končate vse manjše, a neprijetne konflikte, v katere ste bili morda vpleteni pred kratkim. Pri finančnih zadevah bodite zelo previdni in poslušajte, kaj vam drugi govorijo. Niste imuni na poskuse nekoga zlonamernega in hinavskega.


Tedenski horoskop Vodnar

V tem obdobju bi lahko bili izjemno zadovoljni – finančno gledano – pod pogojem, da boste razumni in da boste svoj denar porabljali pametno. Določite, kaj so vaše prednostne naloge glede financ in se osredotočite na najnujnejše situacije. Vaši ideali vas bodo podpirali in spodbujali, da čim bolj napredujete in celo presežete svoje omejitve. To bo dobro, a nikar ne pozabite, da si morate od časa do časa vzeti odmor.


Tedenski horoskop Ribi

Prisotnost Venere vas bo spodbudila, da boste v tem obdobju izjemno romantični. Imeli boste bujno domišljijo. Omogočila vam bo presenetiti ljudi, zaradi nje boste tudi bolj privlačni. Lahko boste doživeli čudovit čas s svojo ljubeznijo. Dobili boste tudi priložnost, da izboljšate svojo poklicno kariero. Dovolj motivirani in odločni boste, da boste lahko dosegli svoje cilje, če boste le hoteli, in ne glede na ovire, ki vam bodo stale na poti.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski Tarot horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2023 Kitajski horoskop 2023