dnevni horoskop

Splošni dnevni horoskop

od Astrolife.si Astrologov

Veliko bomo premišljevali in tehtali, zelo bomo neodločni. Danes bomo počasni in leni, nikamor se nam ne bo mudilo. Le s težavo bomo sprejemali odločitve, zato se zna zgoditi, da se bomo znašli na dveh stolih hkrati. Pojavile se bodo ovire, ki bodo preizkušale našo potrpežljivost. Samo z veliko truda in luno v vztrajnem kozorogu se nam bo uspelo spet povzpeti na zeleno vejo. Pri zbistritvi misli nam bo pomagal lahkoten sprehod, bolj športno naravnanim tudi resnejši trening.


Izberite svoje astrološko znamenjeKaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Kliknite na svoje znamenje in si preberite svoj dnevni horoskop. Prav tako si lahko preberete mesečni in letni horoskop za svoje astrološko znamenje. Vsak ponuja navdihe, nasvete, opozorila in vpoglede v to, kako lahko resnično izkoristite današnji in jutrišnji dan!

Kako se ustvari vaš horoskop?
Se sprašujete, kako nastane dnevni horoskop in zakaj je tako točen? Da astrolog lahko napiše vaš horoskop, preuči položaj Sonca, lune in planetov glede na obdobje vašega astrološkega znamenja. Astrolog nato uporabi tabelo, s katero ustvari karto, ki razkrije teme in energije, ki so trenutno na vesoljnem prizorišču. In vse to mu pomaga pri pisanju dnevnega horoskopa.
Astrolog se s pomočjo astrološke karte osredotoči tudi na določene teme, kot sta ljubezen in kariera.

Za vsakim horoskopom se skriva starodavna modrost, ki razkriva usklajenost planetov in zvezd v vesolju. Precej neverjetno, kajne?

Poskrbite, da ne boste zamudili sporočila zvezd. Upamo, da se boste vsak dan vrnili po svoj odmerek dnevnega horoskopa. Še bolje, prijavite se na naše e-novice in prejmite vsak dan svoj dnevni horoskop neposredno v svoj nabiralnik.


Tarot karta dneva
Morda vas zanima tudi