dnevni horoskop

Dnevni splošni horoskopDnevni horoskop Oven

Danes se pustite presenetiti, saj boste hitro ugotovili, da se bo potrpežljivost obrestovala. Pri vseh pomembnih dogovorih bodite previdni in preudarni. Poskusite biti to, kar ste, in uživajte v preprostejših trenutkih.


Dnevni horoskop Bik

Čaka vas zelo ploden dan. Dopoldanski čas posvetite razmisleku, kaj si želite doseči in kaj lahko sami naredite za to. Večerne ure pa namenite počitku in zabavi z ljubljenimi osebami.


Dnevni horoskop Dvojčka

Končno boste začeli razmišljati bolj pozitivno in prisluhnili svojemu notranjemu glasu, da gre življenje v pravo smer. Danes boste še posebej uživali v družbi nekoga, ki življenje jemlje dosti bolj lahkotno kot vi. Na začetku vas bo malo živciral, a boste na koncu ugotovili, da je krasen pripovedovalec zgodb.


Dnevni horoskop Rak

Za navideznim sočutjem se bo skrivala privoščljivost, kar boste takoj zaznali. To vas bo vrglo iz tira, zato vam tudi vljudnostno kramljanje ne bo šlo najbolje od rok.


Dnevni horoskop Lev

Vse bolj boste nejeverni, kar vam povzročilo veliko težav na področju partnerstva. Če je zaupanje do ljubljene osebe močno skrhano, ga boste v tem trenutku težko pridobili nazaj. Pogovorita se in skušajta najti rešitev. Z iskreno in odprto komunikacijo, v kateri si bosta priznala skrite želje, bosta odkrila marsikaj novega o drug drugem.


Dnevni horoskop Devica

V službi boste med sodelavci še naprej tako priljubljeni kot doslej, saj s svežim pristopom do dela in nalog ter dobro voljo vedno poskrbite za sproščeno in prijetno vzdušje.


Dnevni horoskop Tehtnica

Potrebovali boste veliko časa za sanjarjenje. Stvarnost bo postala suhoparna ali celo neznosna, vendar vseeno ne povsem zapostavite dejstev. Trenutki prizemljitve bodo odločali o sadovih sanjskih in domišljijskih iskanj. Globoko v sebi poiščete vez med obema svetovoma.


Dnevni horoskop Škorpijon

Zaradi olajšanja v financah vas bo mikalo zapravljanje. Boljša odločitev bo, če boste denar prihranili in se po nakupih odpravili šele, ko boste kaj resnično potrebovali.


Dnevni horoskop Strelec

Pri delu boste reševali težave sodelavcev, a vseeno jim ne dajajte potuhe. Pri usklajevanju zasebnega in poslovnega življenja boste še vedno šibki. Bodisi preveč delate ali pa se neutrudno ukvarjate s svojimi ljubezenskimi prigodami. Na finančnem področju vas bo spremljala sreča.


Dnevni horoskop Kozorog

Še vedno vas bo razganjalo od viška energije, pripravljeni boste tudi na določene poteze, zaradi katerih vam je običajno nerodno. Zadovoljni boste s seboj, to pa boste pokazali tudi drugim. Ker pa ima vsaka stvar svojo mejo tokrat pazite, da ne boste šli predaleč. Vse je v vaših rokah.


Dnevni horoskop Vodnar

Zaradi novih priložnosti z drugimi se boste morali prilagajati različnim položajem, pri čemer boste spoznali veliko novega. Zapomnite si, da ima samozavest veliko moč, a le če ste dovolj iskreni in verjamete sami vase.


Dnevni horoskop Ribi

Za priznanjem in uspehom se boste gnali do take mere, da boste nekaj ljudi obrnili proti sebi. Zdelo se vam bo, da vam drugi ne dajejo dovolj podpore in priznanja, oni pa bodo mnenja, da ste preveč zahtevni in da se morate zavedati, da je poleg vas v kolektivu tudi še kdo drug.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski horoskop Mesečni horoskop Tedenski Tarot horoskop Letni horoskop 2023 Kitajski horoskop 2023
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.
horoskop ujemanje znamenj

Odkrij, ali sta ti in tvoj partner usklajena z astrološkim ujemanjem.

Vas zanima več o horoskopu?

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, se nahaja v horoskop dnevni. Spoznajte, kaj za vas skriva ali pripravlja dan, kaj vam prinaša. Kakšne ovire, izzivi, priložnosti in novosti vas čakajo. Ugotovite, ali je dan primeren za ukrepanje in pravi za korake naprej. Poiščite svoje astrološko znamenje in si preberite svoj dnevni horoskop. Poglobljena, podrobna in natančna napoved ponuja navdihe, nasvete, opozorila in vpoglede v to, kako lahko resnično in čim bolje izkoristite današnji in tudi jutrišnji dan! Prav tako lahko na spletni strani preberete tedenski, mesečni in letni horoskop za svoje znamenje zodiaka.
Se sprašujete, kako nastane dnevni horoskop in zakaj je tako točen? Da astrolog lahko napiše vaš horoskop za določen dan, preuči položaj Sonca, Lune in planetov glede na obdobje vašega astrološkega znamenja. Astrolog nato uporabi tabelo, s katero ustvari karto, ki razkrije teme in energije, ki so trenutno na vesoljnem prizorišču. In vse to mu pomaga pri pisanju dnevnega horoskopa. Astrolog se s pomočjo astrološke karte osredotoči tudi na določene teme, kot so ljubezen, odnosi, počutje, finance in kariera.

Za vsakim horoskopom – tudi horoskop dnevni - se skriva starodavna modrost, ki razkriva usklajenost planetov in zvezd v vesolju. Precej neverjetno, kajne?

Vsak dan je drugačen in prihaja z novimi darili. Ko si prizadevate za uspeh, šteje vsak dan. Spremljajte svoj dnevni horoskop, da kar najbolje izkoristite dan. Preverite svoj današnji horoskop, da boste pripravljeni na dogajanje. Ustrezno načrtujte svoj dan in se izogibajte stvarem, ki prinašajo negativnost. Odstranite nepredvidljivost. Poskrbite, da ne boste zamudili sporočila zvezd za današnji horoskop. Z dnevnim horoskopom boste obveščeni o tem, na kaj morate biti pozorni in kaj se vam napoveduje v prihodnosti! Upamo, da se boste vsak dan vrnili po svoj odmerek dnevnega horoskopa. Še bolje, prijavite se na naše e-novice in prejmite vsak dan osebni dnevni horoskop neposredno v svoj nabiralnik.