dnevni horoskop

Dnevni splošni horoskopDnevni horoskop Oven

Zmanjkalo vam bo motivacije in energije, da bi dokončali začeto. Vztrajajte, da ne boste spet ostali praznih rok pri izkupičku ne glede na to, da ste prav vi spravili stvari v tek.


Dnevni horoskop Bik

V ljubezni bodite potrpežljivi, saj še ni še čas za akcijo. Trenutni položaj vas ne navdušuje, ker se prepogosto ponavlja nekaj, kar vam ne diši preveč. Napetost se kaže tudi v financah, saj denarnica postaja vedno bolj tanjša.


Dnevni horoskop Dvojčka

Nekaj boste naredili spontano, vendar pa vedite, da bo treba veliko natančneje načrtovati, sicer se boste znašli v čudnem položaju. V popoldanskih urah urejajte administrativne in uradne obveznosti.


Dnevni horoskop Rak

Pričakujete lahko trenutek, v katerem boste povsem samozavestni, številni vas bodo občudovali. Vzdušje bo dobro in tudi vi boste povsem pripravljeni na nove življenjske korake. V službi sprejmite stvari ali priložnosti, ki jih dobro poznate, otepajte pa se nejasnih predlogov.


Dnevni horoskop Lev

V službi vam bodo misli uhajale na vse strani neba. Preveč stvari vas bremeni, da bi lahko sproščeno opravljali svoje delo. Prepustite se sproščujočim občutkom, saj je pomembno, da znova najdete svoje bistvo, ki ste ga v zadnjem času kar malo izgubili.


Dnevni horoskop Devica

Končno se boste opogumili in stopili iz sence. Nekomu boste povedali nekaj, kar vam že dolgo leži na duši. Na splošno boste bolj dovzetni za spopade, ne boste več pustili, da vas drugi tlačijo. Končno boste spoznali svojo vrednost.


Dnevni horoskop Tehtnica

Ker se teorija in praksa med seboj lahko zelo razlikujeta, ne izgubite upanja, če vam na začetku ne bo kazalo najbolje in se bodo stvari zatikale. Vaš čas bo še prišel in prinesel uresničenje želja.


Dnevni horoskop Škorpijon

Prevzela vas bo želja nekoga poklicati. Ta oseba bo stalno v vaših mislih, zato bodite previdni z odzivom, če se bo nepričakovano pojavila na vaših vratih. Dan bo vsekakor v znaku presenečenj.


Dnevni horoskop Strelec

Zadnjih nekaj tednov je bilo poslovno naravnost odličnih in denar prihaja k vam iz vseh strani. Tudi dnevi pred vami tega ne bodo spremenili in dopoldne boste prav z veseljem urejali poslednje finančne stvari pred sproščeno zabavo. Spoznali boste izjemno zanimivo osebo, ki bo igrala pomembno vlogo v vašem življenju.


Dnevni horoskop Kozorog

Pri delu se boste zelo težko osredotočili, pri poslovnih pogajanjih pa boste preveč neposredni ravno tam, kjer bi morali uporabiti diplomatsko noto. Ravnali se boste bolj po srcu kot po glavi. Vaše razpoloženje bo danes močno nihalo, zato pazite, da vas ne bo zaneslo na stranske poti kot pred kratkim.


Dnevni horoskop Vodnar

Odličen dan, da izpolnite zadane naloge. Odločitve, ki jih boste sprejeli danes, bodo prinesle dolgoročne rezultate. Logično razložite svoje namene, saj vas bodo tako tudi nasprotniki spoštovali.


Dnevni horoskop Ribi

Ne odrecite se zastavljenim ciljem, če boste nepričakovano dobili mamljivo ponudbo. Če se boste lotili več stvari hkrati, se bodo stvari zapletle in vodile k preobremenjenosti.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski horoskop Mesečni horoskop Tedenski Tarot horoskop Ljubezenski horoskop 2024 Letni horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Vas zanima več o horoskopu?

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, se nahaja v horoskop dnevni. Spoznajte, kaj za vas skriva ali pripravlja dan, kaj vam prinaša. Kakšne ovire, izzivi, priložnosti in novosti vas čakajo. Ugotovite, ali je dan primeren za ukrepanje in pravi za korake naprej. Poiščite svoje astrološko znamenje in si preberite svoj dnevni horoskop. Poglobljena, podrobna in natančna napoved ponuja navdihe, nasvete, opozorila in vpoglede v to, kako lahko resnično in čim bolje izkoristite današnji in tudi jutrišnji dan! Prav tako lahko na spletni strani preberete tedenski, mesečni in letni horoskop za svoje znamenje zodiaka.
Se sprašujete, kako nastane dnevni horoskop in zakaj je tako točen? Da astrolog lahko napiše vaš horoskop za določen dan, preuči položaj Sonca, Lune in planetov glede na obdobje vašega astrološkega znamenja. Astrolog nato uporabi tabelo, s katero ustvari karto, ki razkrije teme in energije, ki so trenutno na vesoljnem prizorišču. In vse to mu pomaga pri pisanju dnevnega horoskopa. Astrolog se s pomočjo astrološke karte osredotoči tudi na določene teme, kot so ljubezen, odnosi, počutje, finance in kariera.

Za vsakim horoskopom – tudi horoskop dnevni - se skriva starodavna modrost, ki razkriva usklajenost planetov in zvezd v vesolju. Precej neverjetno, kajne?

Vsak dan je drugačen in prihaja z novimi darili. Ko si prizadevate za uspeh, šteje vsak dan. Spremljajte svoj dnevni horoskop, da kar najbolje izkoristite dan. Preverite svoj današnji horoskop, da boste pripravljeni na dogajanje. Ustrezno načrtujte svoj dan in se izogibajte stvarem, ki prinašajo negativnost. Odstranite nepredvidljivost. Poskrbite, da ne boste zamudili sporočila zvezd za današnji horoskop. Z dnevnim horoskopom boste obveščeni o tem, na kaj morate biti pozorni in kaj se vam napoveduje v prihodnosti! Upamo, da se boste vsak dan vrnili po svoj odmerek dnevnega horoskopa. Še bolje, prijavite se na naše e-novice in prejmite vsak dan osebni dnevni horoskop neposredno v svoj nabiralnik.