dnevni horoskop

Dnevni splošni horoskopDnevni horoskop Oven

Potrudite se okoli vseh ustvarjalnih in umetniških načrtov. Pripravljeni bodite na druženja, kramljanja in nova sodelovanja. Vse, kar boste izvedeli, pa si zabeležite, da ne bo pomote ali nerazumevanja.


Dnevni horoskop Bik

Oddolžiti se morate sodelavcu za svoje neprimerno ravnanje. Poskušajte biti bolj strpni do ljudi, ki vas ne razumejo, saj niso zlobni. Nič ne bo narobe, če boste povečali mero solidarnosti in ustrežljivosti do soljudi. Da bi bilo tega preveč, se ne more se zgoditi.


Dnevni horoskop Dvojčka

Pri delu se vedno zanašajte na pravilnost svojih odgovorov in rešitev. Tako boste še naprej izredno dobro in z veliko mero iniciative opravljali svoje naloge. S financami pa bodite previdni, ker boste dolgove odplačevali vi, medtem ko se bodo vaši bližnji umaknili stran. Poskrbite tudi, da boste svoje telo okrepčali z vitamini in minerali.


Dnevni horoskop Rak

Sledili boste svojim občutkom po vzajemnosti z drugimi, tudi če bo treba kdaj prilagoditi svoje mnenje. Tudi sami si konec koncev želite sprostitve in druženja z ljudmi, ki vas ljubijo takšne, kot ste.


Dnevni horoskop Lev

Ne gre za to, da vas nihče ne podpira, preprosto vas ne razumejo. Vzemite si čas in drugim podrobno razložite tudi stvari, ki se vam zdijo še kako logične.


Dnevni horoskop Devica

Danes boste zelo razneženi in malo preveč zaupljivi. Neki osebi boste verjeli vse, čeprav bo očitno, da je njen način razmišljanja precej nenavaden in zmeden. Vaša presoja bo res zmedena, saj po drugi strani ne boste verjeli nekomu, ki ga dobro poznate in vas še nikoli ni razočaral.


Dnevni horoskop Tehtnica

Nekdo se več kot očitno zanima za vas, a mu ne pustite do besede. Tako kot velikokrat doslej, skrivate svoja prava čustva in se nikakor nočete izpostaviti, dokler se ne ustvarijo boljši pogoji.


Dnevni horoskop Škorpijon

Lepo se boste zabavali z nekom, ki vas bo razumel brez odvečnih besed. Vseeno pa se boste spraševali, če je pri tem iskren, saj se vam zadnje čase dogaja, da se ljudje okoli vas obnašajo nekoliko čudno in precej nesproščeno.


Dnevni horoskop Strelec

Na delu ne bodite preveč radovedni, ker lahko vpliva na obstoječe dobre odnose. Morebitnim težavam, ki znajo zrasti iz vaše trenutne živčnosti, se skušajte izogniti s prijaznostjo, četudi jo boste morali zaigrati.


Dnevni horoskop Kozorog

Vizije, ki jih imate, lahko dobijo trdno osnovo, zato le pogumno stopite naprej proti zastavljenemu cilju. Ne ustavljajte se niti, če vas bodo vaši najbližji želeli ustaviti.


Dnevni horoskop Vodnar

Prvi pogoj za rešitev nesporazuma s prijateljico oziroma prijateljem, je odkrita komunikacija. Na poslovnem področju pokažite več samozavesti, kljub temu, da boste morali sprejeti kompromis, sicer se lahko poslovite od ugodnih priložnosti.


Dnevni horoskop Ribi

Vzemite si čas zase, pojdite v naravo ali preberite kakšno knjigo, ki vas bo razsvetlila. Danes se pustite razvajati. Nič ne bo narobe, če bodo enkrat drugi poskrbeli za vas.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski horoskop Mesečni horoskop Tedenski Tarot horoskop Ljubezenski horoskop 2024 Letni horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Vas zanima več o horoskopu?

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, se nahaja v horoskop dnevni. Spoznajte, kaj za vas skriva ali pripravlja dan, kaj vam prinaša. Kakšne ovire, izzivi, priložnosti in novosti vas čakajo. Ugotovite, ali je dan primeren za ukrepanje in pravi za korake naprej. Poiščite svoje astrološko znamenje in si preberite svoj dnevni horoskop. Poglobljena, podrobna in natančna napoved ponuja navdihe, nasvete, opozorila in vpoglede v to, kako lahko resnično in čim bolje izkoristite današnji in tudi jutrišnji dan! Prav tako lahko na spletni strani preberete tedenski, mesečni in letni horoskop za svoje znamenje zodiaka.
Se sprašujete, kako nastane dnevni horoskop in zakaj je tako točen? Da astrolog lahko napiše vaš horoskop za določen dan, preuči položaj Sonca, Lune in planetov glede na obdobje vašega astrološkega znamenja. Astrolog nato uporabi tabelo, s katero ustvari karto, ki razkrije teme in energije, ki so trenutno na vesoljnem prizorišču. In vse to mu pomaga pri pisanju dnevnega horoskopa. Astrolog se s pomočjo astrološke karte osredotoči tudi na določene teme, kot so ljubezen, odnosi, počutje, finance in kariera.

Za vsakim horoskopom – tudi horoskop dnevni - se skriva starodavna modrost, ki razkriva usklajenost planetov in zvezd v vesolju. Precej neverjetno, kajne?

Vsak dan je drugačen in prihaja z novimi darili. Ko si prizadevate za uspeh, šteje vsak dan. Spremljajte svoj dnevni horoskop, da kar najbolje izkoristite dan. Preverite svoj današnji horoskop, da boste pripravljeni na dogajanje. Ustrezno načrtujte svoj dan in se izogibajte stvarem, ki prinašajo negativnost. Odstranite nepredvidljivost. Poskrbite, da ne boste zamudili sporočila zvezd za današnji horoskop. Z dnevnim horoskopom boste obveščeni o tem, na kaj morate biti pozorni in kaj se vam napoveduje v prihodnosti! Upamo, da se boste vsak dan vrnili po svoj odmerek dnevnega horoskopa. Še bolje, prijavite se na naše e-novice in prejmite vsak dan osebni dnevni horoskop neposredno v svoj nabiralnik.