Vaš tedenski Tarot horoskop: 15. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 15. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trdnjava


Pomembno je, da uresničite svoje zamisli ter opustite omejujoča prepričanja in navade. Stari vzorci vas zaustavljajo v uspehu. Naredite prostor novim stvarem in bodite radovedni. Podvomite o stvareh. Vrnite se k temu, kar je v vas pravo in resnično, in k temu, kar ustreza vaši notranji naravi. Zdaj je čas za osebno rast in prebujenje. Razmislite, kdo ste in kaj potrebujete, ne glede na to, kaj vam okolica ali bližnji govorijo. Bodite pozorni na nove priložnosti in ideje. Prenovite se in nadgradite.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Čarovnik


Karta prinaša božansko zaščito. Na življenjski poti vas varujejo višje energije, zato najdite pogum in stopite korak naprej, pri tem pa prisluhnite svojim občutkom. Vse je mogoče, saj so vam energije naklonjene. Osredotočite se na razvoj svojih jasnovidnih sposobnosti. Meditirajte. Sposobni ste se sporazumevati na visoki ravni. Z močjo volje in odločnostjo boste premagali vse težke preizkušnje, ki jih boste srečali. Začutite upanje in vero, da obstaja nekaj več in da vam to pomaga. Če menite, da niste na pravi poti, se zazrite vase in začnite verjeti, da ste. Zdaj je primeren čas za občutljive naloge, ki zahtevajo natančnost in pravočasno.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka novcev


Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in zelo potrpežljivi, ko boste usklajevali družinsko življenje, kariero, finance in skrb zase. Na jasnem si morate biti, katere so vaše prioritete in v kaj želite vložiti svoj čas in energijo. Verjetnost, da boste raztreseni zaradi vsakodnevnih izzivov, je zelo velika. Pripravite se na prihajajoče težave in potrebo, da bolje razporedite svoj čas, če želite ohraniti nadzor nad dogajanjem. To vas bo postavilo na trdna tla in zahtevalo, da se enako posvečate tako dolgoročnim ciljem kot vsakdanjim opravilom, kot je plačevanje položnic.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez palic


Sledite svojim idejam. Pogumno se soočite z vsemi izzivi, ki vam stojijo na poti do uspeha. Tudi drugim, ki jim manjka vaše zagnanosti, pomagajte. Delite z njimi svoje znanje in predanost, prav tako pa sprejmite njihovo konstruktivno kritiko. S pravo energijo in predanostjo vam bo uspelo. Vaša samozavest se bo v kratkem naglo povečala, zato pazite, da ne boste preveč impulzivni ali nepremišljeni. Kljub želji po dogajanju in akciji ostanite z nogami na trdnih tleh. Nič ni narobe s tveganjem, a bodite premišljeni.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka palic


Stopite iz območja udobja in raziščite, kaj vse vam življenje ponuja. Zberite pogum in naredite prvi korak. Ne iščite izgovorov, zakaj vam ne bi uspelo in ne zavlačujte. Svoje dolgoročne cilje poznate, zdaj je čas, da nekaj storite v tej smeri. Ponuja se vam odlična priložnost, da nadgradite svoje življenje. Odločitev je vaša: ali boste ostali na znani, utečeni poti ali si upali in stopili v neznano. Globoko v sebi veste, da vam je namenjeno nekaj več. Bodite potrpežljivi in vztrajni, osredotočite se na svojo dobro namero. Premaknite se naprej in počakajte na nagrade, ki bodo posledica vaših uresničenih idej.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž mečev


Prevzel vas bo občutek, da lahko naredite karkoli. Vendar pa pazite, da se ne boste prenaglili, saj ste šele na začetku svoje poti, projekta, ki ste si ga zastavili. Ne poskušajte si naložiti preveč obveznosti, ampak jih razporedite. Povežite se z osebami, ki bodo znale negovati vaše ideje in vam pomagale pri njihovi uresničitvi. Izrazite svoje želje in vizije ter izkoristite sposobnost jasnega komuniciranja. Pazite pa, da ne boste izdali preveliko ali se začeli zapletati v svoje besede. Ne bodite naivni, ampak premislite, preden boste kaj izrekli. Ne podcenjujte situacije, v kateri se boste znašli.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž kelihov


Podzavest vam želi nekaj sporočiti. Poskušajte se spomniti svojih sanj ali znakov oziroma občutkov, ki jih dobite ob srečanju z drugimi ljudmi. Čaka vas nepričakovano spoznanje, s katerim se boste podali na novo pot. Ustvarjalnost in intuitivnost se bosta povečali in vam odprli vrata k uspehu. Vaše ideje bodo padle na plodna tla in se razvile v nekaj močnega. Tudi na področju medsebojnih odnosov se napovedujejo premiki, ki bodo nagradili pretekli trud. Pazite le, da ne boste želeli prehitevati toka razvoja. Potrebna je nega.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Šestica mečev


Zavedajte se, da ste v obdobju prehoda iz težkega v mirnejše obdobje. Premagali ste številne izzive in preizkušnje, kar vas je utrdilo. V prihodnje se boste lažje spopadli z ovirami in problemi. Nikar pa se ne oklepajte preteklosti ali žalujte za tem, kar se je končalo. Izkoristite priložnost in spremenite svoja prepričanja, oddaljite se od podobe, ki je ne marate in postanite oseba, ki si želite biti. Napetost popušča, zato se soočite z resnico. Ne bojte se je. Ste močna oseba, ki bo premagala vse, le ne zatiskajte si oči pred težavami in ne prelagajte svoje odgovornosti.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica novcev


Razumete, da sta za dolgoročni uspeh potrebna čas in energija. Če svoj trud že dlje časa intenzivno vlagate v nekaj, bo to končno obrodilo sadove. V vaše življenje prihajajo finančne nagrade oziroma otipljivi rezultati. Pomembno je, da ste hvaležni za to, kar imate in osredotočeni na sedanjost. Težki časi se zaključujejo in stvari se obračajo na bolje, s tem pa boste morali premisliti, ali so nagrade vredne vašega truda. Analizirajte, koliko časa in energije vlagate v določene stvari. Bodite močni in stopite stran, če želenega ne dobivate v meri, ki ste si jo zamislili.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj kelihov


Vse življenjske izzive in težave boste najlažje rešili, če se boste zazrli vase in vzpostavili ravnovesje med čustvi in razumom. Čustvena zrelost vam bo pomagala bolje razumeti dogajanje okoli sebe in medsebojne odnose. Ne tlačite občutkov in besed, ampak bodite odprti. Sprejmite vse, kar se znotraj vas dogaja. Do drugih pa bodite bolj obzirni in jih poskušajte razumeti. Z diplomatskim pristopom boste lažje dosegli želeno in pomirili še tako napete situacije.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj mečev


Pokazati morate več odločnosti in moči, a ostati pravični. Vaše razmišljanje je hitro in jasno, zato boste lažje prepoznali resnico. Čustva tokrat pustite ob strani, saj zanje ni prostora. Ne obremenjujte se s tem, ali ste dovolj skrbni ali ne. Zdaj je čas, da se čustveno distancirate. Bodite nepristranski, saj boste le tako lahko sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pravične in prave. Prav tako bodite pripravljeni drugim priskočiti na pomoč z objektivnim nasvetom, poleg tega pa ga biti pripravljeni tudi sprejeti. Okoli vas so namreč osebe, s katerimi boste intelektualno zrasli in dosegli višje stopnje razmišljanja.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Pravica


Na dogajanje okoli sebe poglejte skozi pogled pravičnika. Na poti do cilja si lahko pomagate samo vi. V ospredje bo stopila težnja po redu, jasnosti in ravnotežju. Naveličali se boste iluzij, negotovosti in razočaranj. Stopili boste na pot resnice in pristnosti. Ne boste si več lagali. Uredili boste lahko denarne in poslovne zadeve ter odnose. Vse, kar je trenutno kaotično in neuravnoteženo, se bo razrešilo. Lahko boste realizirali ideje, o katerih zdaj le razmišljate. Te lahko marsikomu pomagajo.