Dobrodošli v 8. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Oven Tarot Horoskopkarta tedna: Sedmica novcev


Razumete, da sta za dolgoročni uspeh potrebna čas in energija. Če svoj trud že dlje časa intenzivno vlagate v nekaj, bo to končno obrodilo sadove. V vaše življenje prihajajo finančne nagrade oziroma otipljivi rezultati. Pomembno je, da ste hvaležni za to, kar imate in osredotočeni na sedanjost. Težki časi se zaključujejo in stvari se obračajo na bolje, s tem pa boste morali premisliti, ali so nagrade vredne vašega truda. Analizirajte, koliko časa in energije vlagate v določene stvari. Bodite močni in stopite stran, če želenega ne dobivate v meri, ki ste si jo zamislili.


Bik Tarot Horoskopkarta tedna: As palic


Upajte si. Idejo ali projekt, ki jo imate v mislih, razvijajte. Ste polni navdiha in zagnanosti. Uporabite svojo ustvarjalno energijo in strasti, da naredite prvi korak. Četudi imate vnaprej vse načrtovano, bodite pripravljeni prisluhniti intuiciji in občutkom. Ti vas ne bodo pustili na cedilu. Če se vam ideja zdi dobra, po vsej verjetnosti je. Začnite pri osnovah, nato pa načrt razvijajte in negujte. Pomembno je, da hitro ukrepate in zapravljate več časa za načrtovanje ali raziskovanje. Vloženi trud bo obrodil sadove, zato se ne ustrašite preprek in negativnosti, ki jih boste srečali na poti.


Dvojčka Tarot Horoskopkarta tedna: Vitez palic


Sledite svojim idejam. Pogumno se soočite z vsemi izzivi, ki vam stojijo na poti do uspeha. Tudi drugim, ki jim manjka vaše zagnanosti, pomagajte. Delite z njimi svoje znanje in predanost, prav tako pa sprejmite njihovo konstruktivno kritiko. S pravo energijo in predanostjo vam bo uspelo. Vaša samozavest se bo v kratkem naglo povečala, zato pazite, da ne boste preveč impulzivni ali nepremišljeni. Kljub želji po dogajanju in akciji ostanite z nogami na trdnih tleh. Nič ni narobe s tveganjem, a bodite premišljeni.


Rak Tarot Horoskopkarta tedna: Šestica novcev


Stvari se bodo uravnotežile. Če ste finančno močni, razmislite, da bi delili svoje obilje kot tudi svoje znanje in čas. Če pa ste na položaju, na katerem denar potrebujete, bo ta našel pot do vas. Postavili se boste na svoje noge in kasneje dobili priložnost, da dobljeno pomoč vrnete. Zanašanje na druge pa naj ne postane vzorec, ampak se zazrite vase in postanite samozadostni. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo na dolgi rok prineslo blagostanje in srečo – ne le materialno, ampak tudi osebno.


Lev Tarot Horoskopkarta tedna: Trojka mečev


Pripravite se na težke čase. Srečali se boste z bolečino, žalostjo in bridkostjo, ki so nujen in sestaven del življenja. Brez težkih izzivov se ne bi naučili novih lekcij. Zadevo ali osebo, ki vas bremeni, poskušajte razumeti, saj boste le tako ponovno prevzeli vajeti v svoje roke. Edini način, da najdete točko miru in olajšanja, je, da se prebijete čez težke čase. Osvobodite se negativnih čustev, ne zadržujte jih. Osredotočite se na prihodnost, saj je ta svetla in vas bo nagradila z novimi, pozitivnimi izkušnjami. Ne zadržujte se predolgo v objokovanju preteklosti.


Devica Tarot Horoskopkarta tedna: Desetica palic


Dosegli ste, kar ste želeli. Napočil je čas, da prevzamete odgovornost in obveze, ki so s tem prišle. Če se boste ustrašili obveznosti in vse izpustili iz rok, vam bo žal. Stopite v ospredje in se soočite s posledicami, da si zagotovite nadaljnji uspeh. Ne obupajte, ampak razporedite naloge. Postavite vodja in se razbremenite. Okoli vas so osebe, ki vam bodo pomagale, le za pomoč zaprosite. Tako boste lažje začeli uživati v svojih dosežkih, ne boste začeli dvomiti, ali so bili vredni vašega truda in energije.


Tehtnica Tarot Horoskopkarta tedna: Paž palic


Nemir, ki ga čutite, je znak, da se morate predati toku novih idej in ustvarjalni energiji. Z vztrajnostjo in zrelim pogledom na dogajanje okrog sebe boste dosegli točko, na kateri boste lahko marsikaj spremenili. Svojo vizijo boste lahko prenesli v realnost. Sprejmite priložnosti, ki se ponujajo in se podajte na novo pot. Četudi ne veste, kam ste namenjeni, jih sprejmite z navdušenostjo. Ni treba, da se predate vsakemu impulzu, a bodite spontani in pozitivno naravnani.


Škorpijon Tarot Horoskopkarta tedna: Paž novcev


Zdaj je čas, da svoje velike ideje prenesete v resničnost. Premislite, kaj si želite doseči in ustvariti. Ste na začetku nečesa novega, ki bo zahtevalo veliko vaše pozornosti, da boste dosegli oprijemljive rezultate, a bo ves trud poplačan. Bodite si na jasnem, kaj zmorete in kaj potrebujete, da uresničite svoje načrte. Bodite skromni, vztrajni in potrpežljivi. Poleg tega pa ostanite odprti za nove informacije in nova znanja. Dodatno izobraževanje vam bo povečalo možnosti za uspeh in razširilo vaše obzorje.


Strelec Tarot Horoskopkarta tedna: Desetica mečev


Čaka vas nenaden in nepričakovan preobrat, ki bo v vaše življenje prinesel občutek izgube, žalovanja in neuspeha. Dogajanja ne boste mogli kontrolirati, okoli vas pa bo rušilo vse, kar ste ustvarili. Na trenutke se boste lahko izognili najslabšemu, a vsega ne boste mogli rešiti, zato se pripravite na zaključevanje. Nekaj se mora končati, da se naredi prostor nečemu boljšemu in novemu. Kljub neprijetnim občutkom se boste osvobodili iluzij, prevar in dvomov. Ne izgubite upanja, ampak najdite moč in sprejmite trenutno dogajanje.


Kozorog Tarot Horoskopkarta tedna: Zmernost


Ne bodite trmasti ali sebični, pripravljeni bodite sodelovati. Delite svoje ideje in vire. Drugi vas bodo podprli pri vašem udejstvovanju, le pripravljeni bodite sprejeti in dati pomoč. Premislite o srednji poti, o kompromisih. Ne mislite le nase, ampak tudi na druge in na posledice svojih dejanj. V partnerskem odnosu se ozrite na interese ljubljene osebe, saj lahko ustvarite zelo cvetoče in trdno razmerje. Odnosi vseh vrst se bodo uspešno razvijali, če bo spoštovanje, vzajemnost in iskrenost.


Vodnar Tarot Horoskopkarta tedna: Moč


Uporabite svojo moč – tako fizično kot čustveno, saj boste na ta način rešili probleme, s katerimi se srečujete. S pogumom in disciplino boste dosegli zastavljene cilje. Vaša vztrajnost in napor bosta poplačana. Zaupajte vase, saj ste na višku moči in ustvarjalnosti. Premagali boste strahove, povezane s preteklostjo, in začeli izžarevati svoj moč. Negotovost in občutek šibkosti se bosta poslovila, na njun prostor pa se bosta naselila mir in ljubezen. Kontrola nad življenjem ponovno prihaja v vaše roke.


Ribi Tarot Horoskopkarta tedna: Osmica novcev


Še naprej delajte, kar delate, saj vam bo to prineslo uspeh. Res je, da bo to od vas zahtevalo še veliko časa in energije kot tudi pripravljenosti za dodatno izobraževanje, a z vsakim dnem boste bližje svojemu cilju. Pri tem ostanite zvesti samemu sebi in vrednotam ter prepričanjem, saj bo to prineslo občutek resničnega zadovoljstva. Ne pozabite pa nase in na svoje potrebe. Če boste postali perfekcionisti, ne boste več videli širše slike ali vedeli, zakaj stremite po določenih dosežkih.

Preberite še:
Dnevni horoskop Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2024 Ljubezenski horoskop 2024 Kitajski horoskop 2024