Vaš tedenski Tarot horoskop: 47. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 47. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kolo sreče


Karta prikazuje začetek novega življenjskega poglavja oziroma pomembno odločitev. Lahko boste oživili namen, da v življenju ustvarite obilje, harmonijo in srečo. Zdaj je čas, da nehate kriviti druge za dogajanje okoli sebe in vzamete vajeti v svoje roke. Obrnite življenje v pozitivno smer. Posvetite se rasti in širjenju zavesti. Dokončajte začeto in se lotite novih podvigov. Če boste odprti za nove priložnosti, lahko dosežete razcvet in obilje. Prevzemite odgovornost za lastne odločitve.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica kelihov


Čaka vas otipljiva sreča. Srečali se boste z izkušnjo, ki vas bo osrečila navznoter in navzven. Več časa boste namenili razmišljanju o velikih idejah in načrtih, kar bo prineslo dodatno motivacijo in občutek izpolnitve. Poleg tega se boste lahko posvetili tudi ljubezni in poglobili svoj odnos. Povsod okrog sebe boste videli popolnost in zadovoljstvo. Začeli boste živeti v tem trenutku in sanjarili. Pazite le, da vas bo zaneslo, ampak da boste ves čas z eno nogo stali na trdnih tleh in na ta način ohranjali ravnovesje.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka palic


Vaša motivacija in vztrajnost vas bosta nagradili s pozitivnimi rezultati, a zaradi tega ne zanemarite dolgoročnih načrtov, ki ste si jih postavili. Postati morate bolj pozorni na priložnosti, ki se stalno ponujajo. Najlažje jih boste opazili, če boste osredotočeni na trenutno dogajanja in bili odprtega uma. Začnite razmišljati veliko. Poznate svoje šibkosti in močne točke. Izkoristite to znanje. Energije vas spodbujajo, da sanjate preko okvirov in meja. Zdaj je čas, da sprejmete svojo vizijo in ste samozavestni pri realizaciji le-te.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Ljubimca


Karta Ljubimca napoveduje spremembe na področju ljubezni in odnosov na splošno. Začutili boste potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste vpleteni. Nekatera boste želeli poglobiti, druge razdreti. Vrednotili jih boste na način, ali vas osebe podpirajo ali ne in ali so iskrene z vami. Čakajo vas pomembne čustvene odločitve, vodila pa vas bo želja po neomajni povezanosti z nekom. Pazite, da ne boste na odnose gledali, kot si želite, da bi bili, ampak bili nepristranski. Izrazite, kaj si želite, saj bo komunikacija temelj za uspešno prihodnost in sodelovanje.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica novcev


Razumete, da sta za dolgoročni uspeh potrebna čas in energija. Če svoj trud že dlje časa intenzivno vlagate v nekaj, bo to končno obrodilo sadove. V vaše življenje prihajajo finančne nagrade oziroma otipljivi rezultati. Pomembno je, da ste hvaležni za to, kar imate in osredotočeni na sedanjost. Težki časi se zaključujejo in stvari se obračajo na bolje, s tem pa boste morali premisliti, ali so nagrade vredne vašega truda. Analizirajte, koliko časa in energije vlagate v določene stvari. Bodite močni in stopite stran, če želenega ne dobivate v meri, ki ste si jo zamislili.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica palic


Ne bojte se pokazati svoje moči in ne ustrašite se izzivov. Zavzemite vodilno vlogo. Veste, kaj si želite in kako to doseči. Pri doseganju ciljev znate sodelovati z drugimi, znate jih motivirati. Delite svojo vizijo in znanje. Uresničite lahko vse, kar si boste zaželeli. Bodite pa pazljivi, da ne boste preveč trmasti in da ne boste slepo vztrajali pri načrtih, ki ne prinašajo obljubljenega. Izgoreli boste, če boste mislili, da ste nepremagljivi. Svojim strastem sledite, a do neke mere.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka novcev


Bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in zelo potrpežljivi, ko boste usklajevali družinsko življenje, kariero, finance in skrb zase. Na jasnem si morate biti, katere so vaše prioritete in v kaj želite vložiti svoj čas in energijo. Verjetnost, da boste raztreseni zaradi vsakodnevnih izzivov, je zelo velika. Pripravite se na prihajajoče težave in potrebo, da bolje razporedite svoj čas, če želite ohraniti nadzor nad dogajanjem. To vas bo postavilo na trdna tla in zahtevalo, da se enako posvečate tako dolgoročnim ciljem kot vsakdanjim opravilom, kot je plačevanje položnic.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez mečev


Z jasnimi nameni in močno voljo se boste usmerili k novim ciljem. Počutili se boste neustavljivo, sprejemali boste hitre odločitve. Začutili boste nenaden naval energije, s katero boste pripravljeni na vse izzive in preizkušnje, ki so pred vami. Obstajala bo tudi velika verjetnost, da se boste pri določenih korakih prenaglili in prehitevali tok razvoja. Včasih se bo to izkazalo za dobro rešitev, drugič ne. Na svet okoli sebe morate pogledati razumsko in biti pripravljeni na pogovor o tem, kar se dogaja. Ne pozabite na druge, ne potisnite jih na stranski tir na poti doseganja svojih ciljev.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica mečev


Zdaj ni čas za sprejemanje pomembnejših odločitev, saj ne razmišljate jasno in ste sami sebi največja ovira. Položaja, v katerem ste, ne vidite takšnega, kot je. Najprej se morate otresti omejujočih prepričanj in pogledati na stvari z drugega zornega kota. Lahko, da boste imeli veliko idej, kaj storiti, a vse ne bodo izvršljive, zato se ne prenaglite. Vsak svoj korak premislite. Ste v začaranem krogu, potisnjeni v kot. Ne glede na to, ali ste se vanj spravili sami, ali so vas drugi, se zavedajte, da vedno obstaja možnost izbire. Tudi če vam izbira ni všeč, bodite hvaležni, da obstaja.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica palic


Pripravite se na zagovarjanje stvari, ki jih cenite, in odločitev, ki ste jih sprejeli. Zaradi preteklih uspehov se bo od vas zahtevalo vedno več. Če boste dovolj pogumni, odločni in vztrajni, se bodo stvari uredile in začele razvijati. Lažje boste premagali svoje tekmece in sovražnike, če boste zavzeli trden položaj in zaupali vase. Zdrava mera tekmovalnosti bo ključna, zato se ne bojte pokazati svojih spodobnosti. Ne glede na zunanje pritiske in pričakovanja morate ostati zvesti samemu sebi. Vse boste premagali, če se boste potrudili in bili pri tem jasni, kaj si želite doseči.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Svečenik


Svečenik pazi na vas skozi življenjsko potovanje. Varuje zakonski odnos in družinsko življenje. Pomaga vam uvideti, da stvari niso tako zapletene, ko se zdijo. Soočili se boste z raznimi strahovi, a vse tudi premagali. Vaša vera v duhovno se bo okrepila, zato boste lažje uresničili svoje ideje, se osredotočili na svoj namen ter si zagotovili varnost in stabilnost. Naučite se dobro poslušati in zaupati sebi ter bližnjim. Bolj kot materialnemu, se zdaj posvetite duhovnemu. Pri iskanju odgovorov uporabite svoj razum.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka novcev


Če boste še naprej stremeli k uresničenju svojih želja in pri tem ne dovolili, da bi vas razočaranja odvrnila od vztrajanja, boste na koncu uspeli. Ukvarjati se morate z nečim, kar vas veseli in kar vas bo navdalo s ponosom. Svoje sanje boste uresničili z odločnostjo, vztrajanjem in trdim delom. Pri tem pa bodite odprti za pomoč in nasvete drugih. Preko komunikacije, deljenja idej in izkušenj boste lažje uresničili svoje načrte. Prav tako bodite odprti za kritiko, da ne boste vztrajali pri načinu, ki vas nehote omejuje. Naredite si načrt, pomislite na vsako podrobnost in sledite določenemu ritmu dela oziroma urniku.


Dnevni horoskop

Dnevni horoskop

Kaj danes napovedujejo zvezde? Usmeritev, ki jo iščete, je tukaj. Več »

Dnevni ljubezenski horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop

Zadeve srca so lahko popolnoma nepredvidljive. Odkrijte, kaj vas čaka danes! Več »

Tedenski Tarot horoskop

Tedenski Tarot horoskop

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden! Več »

Letni horoskop 2020

Letni horoskop 2020

Odkrij svoje najboljše priložnosti in največje ovire v novem letu! Več »

Horoskop ujemanje

Horoskop ujemanje

Odkrijte, kako se vi in vaša ljubljena oseba ujemata! Več »

Tarot karta dneva

Tarot karta dneva

Odkrijte prednosti, če dan začnete s Tarot karto! Več »

Tarot napovedi

Tarot napovedi

Spoznajte brezčasno modrost Tarot kart in odkrijte njihovo mistično moč. Več »

Brezplačno vedeževanj

Brezplačno vedeževanje

Prejmite odgovor na vprašanje, ki je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Več »

Vedeževalci Astrolife

Spoznajte nas

Naši izkušeni svetovalci imajo večletne izkušnje na področju astrologije ...Več »