Vaš tedenski Tarot horoskop: 5. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 5. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Petica palic


V kratkem boste dobili priložnost za opustitev tesnobe in frustracij, ki jih doživljate, ter starih vedenjskih vzorcev, ki so se pojavili zaradi razočaranja in razdraženosti. Osebno stisko oziroma konflikt boste premagali, premislite pa o spremembi perspektive. Spremenite svoj pristop. Spremembe se dogajajo in prihajajo, ne glede na to, ali si jih želite ali ne. Tudi s strani okolice boste prejeli nasprotujoča si močna mnenja, ki vas bodo izzivala na vsakem koraku. Vaše mnenje se bo nenehno spreminjalo, a prineslo tudi pozitiven učinek: razširili boste svoje obzorje, spoznali stališče drugih in na dogajanje ter druge ljudi pogledali objektivno.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica kelihov


Bodite pazljivi, kaj si želite in kakšne odločitve boste sprejeli. Sanjarjenje vam bo prineslo motivacijo in navdih, a na dolgi rok se boste morali spustiti na trdna tla in nehati zidati gradove v oblakih. Čakajo vas pomembne odločitve, za katere si morate vzeti čas. Odlične priložnosti lahko kasneje pokažejo svoje slabosti, neugodne in manj privlačne pa svoje odlike in dodatne možnosti za napredek. Otresite se strahu, saj ta povzroča občutek omejenosti in neproduktivnosti. Ne bojte se niti uspeha in kakšne nagrade boste z njim prejeli.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica kelihov


Zaupajte intuiciji in prisluhnite notranjemu glasu. Sprejmite občutke, ki jih dobivate iz zunanjega okolja. Bodite bolj sočutni, osredotočite se na dobro drugih in ne na logične razlage ali pojasnila. Tukaj ste, da podpirate druge in jim predajate svoje znanje. Spoznajte, kako se drugi spopadajo z življenjskimi izzivi. Nekomu, ki vam veliko pomeni, podarite objem. Na svet okoli sebe poglejte s čustvi, ne z golim razumom. Z domišljijo in ustvarjalnostjo, kot oblikami samo-izražanja, boste dosegli velike uspehe.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž palic


Nemir, ki ga čutite, je znak, da se morate predati toku novih idej in ustvarjalni energiji. Z vztrajnostjo in zrelim pogledom na dogajanje okrog sebe boste dosegli točko, na kateri boste lahko marsikaj spremenili. Svojo vizijo boste lahko prenesli v realnost. Sprejmite priložnosti, ki se ponujajo in se podajte na novo pot. Četudi ne veste, kam ste namenjeni, jih sprejmite z navdušenostjo. Ni treba, da se predate vsakemu impulzu, a bodite spontani in pozitivno naravnani.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica palic


Ne zavlačujte ali prikrivajte. Zdaj je čas za akcijo. S hitrimi dejanji in jasnim izražanjem boste rešili vse ovire in neugodne položaje ter pretrgali negativne vzorce. V vas se skrivata visoka raven energije in zagon, ki vas bosta vodila k uspehu. Osredotočite se na razvoj in rast. V kratkem boste uresničili svojo idejo, saj ste največje prepreke že premagali. Nič vas ne more ustaviti. Bodite odprti tudi za novosti, za drugačne pristope, da si tako razširite tudi svoja obzorja.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica kelihov


Ustavite se za trenutek in se veselite vsega, kar ste dosegli. Bodite hvaležni za uspeh, srečo in ljubezen, ki vam jo dajejo ljubljene osebe. Vaša prizadevanja bodo obrodila sadove, te pa podelite z drugimi. Napoveduje se vam zaobljuba ljubezni, zato odprite oči in se prepustite vsem občutkom, ki so v vas. Odprite roke harmoniji in miru. Zdaj imate priložnost, da ustvarite izpopolnjujoč odnos, s katerim boste tudi v prihodnje doživljali srečo in globoko ljubezen.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Cesarica


Začutili boste potrebo po razjasnjevanju čustvenih zadev. V vašem življenju se bodo pojavile osebe, preko katerih boste spoznali, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Pretrgali boste vzorce razdajanja in čustvene zaprtosti. Lažje boste pokazali svoje vodstvene sposobnosti in dobro sodelovali z drugimi. Ustvarjalnost bo postala vaša strast. Stopili boste v globoka čustvena razmerja in zlahka uredili odnose z ženskimi osebami, ki imajo posebno mesto v vašem srcu.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Čarovnik


Karta prinaša božansko zaščito. Na življenjski poti vas varujejo višje energije, zato najdite pogum in stopite korak naprej, pri tem pa prisluhnite svojim občutkom. Vse je mogoče, saj so vam energije naklonjene. Osredotočite se na razvoj svojih jasnovidnih sposobnosti. Meditirajte. Sposobni ste se sporazumevati na visoki ravni. Z močjo volje in odločnostjo boste premagali vse težke preizkušnje, ki jih boste srečali. Začutite upanje in vero, da obstaja nekaj več in da vam to pomaga. Če menite, da niste na pravi poti, se zazrite vase in začnite verjeti, da ste. Zdaj je primeren čas za občutljive naloge, ki zahtevajo natančnost in pravočasno.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka kelihov


Nahajate se v obdobju, v katerem boste uravnotežili svoja čustva. Začutili boste zadovoljstvo in toplino, saj boste v enaki meri dajali in sprejemali ljubezen. V ospredju bodo odnosi in njihov razvoj. Ne le na ljubezenskem področju, tudi v poslu se boste povezali z ljudmi in začeli ustvarjati nove uspehe. Čakajo vas vzajemnost, sodelovanje in iskrenost. V tem času pa ne pozabite nase. Spoznajte, kaj potrebujete, začnite se ljubiti in spoštovati. Ko se boste videli v pozitivni luči, bodo tudi drugi do vas ljubeči in pravični.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Moč


Uporabite svojo moč – tako fizično kot čustveno, saj boste na ta način rešili probleme, s katerimi se srečujete. S pogumom in disciplino boste dosegli zastavljene cilje. Vaša vztrajnost in napor bosta poplačana. Zaupajte vase, saj ste na višku moči in ustvarjalnosti. Premagali boste strahove, povezane s preteklostjo, in začeli izžarevati svoj moč. Negotovost in občutek šibkosti se bosta poslovila, na njun prostor pa se bosta naselila mir in ljubezen. Kontrola nad življenjem ponovno prihaja v vaše roke.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Štirica kelihov


Začutili boste zdolgočasenost in nezadovoljstvo. Primanjkovalo vam bo motivacije, redko kaj ali kdo vas bo razveselil. To boste premagali, če se boste zazrli vase in ponovno ocenili položaj, v katere ste. Obrnite se navznoter, stran od zunanjega vpliva. Raziščite želje svojega srca in usmerite svojo pozornost vase, da najdete resnico, ki jo iščete. Bodite odprti za nova spoznanja in izkušnje, saj vam te ponujajo uspeh in pozitiven razplet. Izogibajte pa se obrambni drži in naglim reakcijam, saj od tega ne bo nobene koristi.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sonce


Napoveduje se čas zadovoljstva in napredka na vseh področjih življenja. Notranja moč in ustvarjalnost se odpirata. Svoje želje in ideje boste lahko realizirali na praktičen in uporaben način. Tudi druge boste navdihnili in jih dvignili s svojo energijo. Zdaj je čas, da v odnosih ukrepate in nekaj spremenite. Rešite se neplodnih partnerskih in poslovnih zvez, ki izčrpavajo vašo energijo. Pri svojem delovanju pa bodite zmerni, da se ne bo razvila pretirana samozavest ali neobčutljivost.