Vaš tedenski Tarot horoskop: 26. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 26. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Smrt


Karta Smrt naj vas ne navda s strahom, saj le opozarja, da se nekaterim stvarem in odnosom bliža konec. To lahko vzbudi negativne občutke, lahko pa prinese olajšanje oziroma mešanico obojega. Napoveduje spremembo in globoko preobrazbo. Ste v fazi opuščanja starih vzorcev in življenjskih slogov ter razmerij. Pričakujte nostalgijo, ker se nekaj končuje, a bodite kljub temu pripravljeni sprejeti spremembe, ki so nujne in zaželene. Zdaj je pravi čas, da naredite prostor novostim, novim energijam.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kočija


To je karta gibanja in potovanja. Napoveduje zmožnost, da svoje cilje začnete uresničevati. Pričakujete lahko hitre rezultate, zaradi katerih pa ne smete izgubiti nadzora nad dogajanjem. Hitro se lahko zgodi, da se bodo stvari spremenile v kaos. Simbol kočije združuje mirovanje in dejavnost v vašem življenju. Zdaj je najboljši čas za uveljavljanje želenih sprememb glede selitve, potovanj ali sprememb na poslovnem področju. Če si želite premikov, ukrepajte. Dolgočasno in neznosno delo bo le poudarilo tesnobo. Umirite svoje strasti in ustvarite ravnovesje. To bo vodilo k življenjski trdnosti.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž mečev


Prevzel vas bo občutek, da lahko naredite karkoli. Vendar pa pazite, da se ne boste prenaglili, saj ste šele na začetku svoje poti, projekta, ki ste si ga zastavili. Ne poskušajte si naložiti preveč obveznosti, ampak jih razporedite. Povežite se z osebami, ki bodo znale negovati vaše ideje in vam pomagale pri njihovi uresničitvi. Izrazite svoje želje in vizije ter izkoristite sposobnost jasnega komuniciranja. Pazite pa, da ne boste izdali preveliko ali se začeli zapletati v svoje besede. Ne bodite naivni, ampak premislite, preden boste kaj izrekli. Ne podcenjujte situacije, v kateri se boste znašli.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica novcev


Še naprej delajte, kar delate, saj vam bo to prineslo uspeh. Res je, da bo to od vas zahtevalo še veliko časa in energije kot tudi pripravljenosti za dodatno izobraževanje, a z vsakim dnem boste bližje svojemu cilju. Pri tem ostanite zvesti samemu sebi in vrednotam ter prepričanjem, saj bo to prineslo občutek resničnega zadovoljstva. Ne pozabite pa nase in na svoje potrebe. Če boste postali perfekcionisti, ne boste več videli širše slike ali vedeli, zakaj stremite po določenih dosežkih.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica mečev


Če boste dovolili, da vas bo strah držal na enem mestu, se bo povečala nevarnost, da si ustvarite življenje polno negativnih energij. Preveč se obremenjujete z nastalo situacijo. Dobesedno ste cele noči pokonci, ker vas razžirajo skrbi in tesnoba. Poskušajte spremeniti svoj pogled, na stvar poglejte objektivno. Spoznali boste, da vaše skrbi in obup le »prilivajo vodo na ogenj«. Odločite se za spremembo in ukrepajte. Poleg tega pa ne bodite tako zahtevni do sebe. Ne krivite se za vsako napako in ne razburjajte se za vsako stvar. Spremenite odnos do sebe, začnite se osredotočati na pozitivno, ne na negativno.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Šestica novcev


Stvari se bodo uravnotežile. Če ste finančno močni, razmislite, da bi delili svoje obilje kot tudi svoje znanje in čas. Če pa ste na položaju, na katerem denar potrebujete, bo ta našel pot do vas. Postavili se boste na svoje noge in kasneje dobili priložnost, da dobljeno pomoč vrnete. Zanašanje na druge pa naj ne postane vzorec, ampak se zazrite vase in postanite samozadostni. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo na dolgi rok prineslo blagostanje in srečo – ne le materialno, ampak tudi osebno.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka mečev


Ne zavlačujte in ne oklevajte. Sprejmite pomembno odločitev, ki jo že dlje časa prelagate. Življenje ni enostavno, zato ne bežite stran od njega. Tudi najtežje izkušnje boste premagali, če se boste z njimi soočili pogumno in dobronamerno. Zdaj je čas, da se končno premaknete naprej, saj se bo le-tako vsa napetost sprostila in prinesla duševni mir. Svojo naslednjo potezo temeljito preučite in premislite tudi o alternativah. Vse informacije še niso prišle do vas, a ko bodo, boste videli, da ste pripravljeni na večje spremembe.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Svet


Občutili boste globoko zadovoljstvo, saj boste nekaj končno dokončali. Počutili se boste eno. Točno boste vedeli, kaj morate storiti in kdaj. Na življenje boste začeli gledati iz drugega vidika, kar vam bo dodatno pomagalo pri osebni rasti. Drugi bodo v vas videli ustvarjalno, praktično in izvirno osebo. Vaša osebnost bo naravnost žarela. Okolica bo od vas zahtevala ali potrebovala vaše usluge in talente. Močno boste prispevali k višjemu dobremu. Na razpolago pa boste imeli tudi možnost potovanja oziroma večjega življenjskega premika.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Presoja


Premislite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Analizirajte stare izkušnje in jih postavite v pravo perspektivo. Sebi in drugim odpustite napake. Zdaj je čas, da se začnete ceniti, da resnici pogledate v oči. Ne podcenjujte se niti precenjujte. Uredite stare zadeve, poplačajte dolgove in se pripravite na nov začetek. Imate odlično priložnost, da uravnotežite svoje poslovno in osebno življenje. Imate sposobnost združiti oboje in pogledati na dogajanje s širšega vidika.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Svečenik


Svečenik pazi na vas skozi življenjsko potovanje. Varuje zakonski odnos in družinsko življenje. Pomaga vam uvideti, da stvari niso tako zapletene, ko se zdijo. Soočili se boste z raznimi strahovi, a vse tudi premagali. Vaša vera v duhovno se bo okrepila, zato boste lažje uresničili svoje ideje, se osredotočili na svoj namen ter si zagotovili varnost in stabilnost. Naučite se dobro poslušati in zaupati sebi ter bližnjim. Bolj kot materialnemu, se zdaj posvetite duhovnemu. Pri iskanju odgovorov uporabite svoj razum.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Devetica palic


Pred vami so težki časi, vaša moč in odločnost bosta postavljeni pred številne preizkušnje. Zelo blizu ste uspehu in dokončanju stvari, ki jih želite uresničiti, le še zadnjo oviro morate premagati. Zavedajte se, da se v vas skriva vir moči in četudi vam primanjkuje zaupanja vase, ne obupajte. Če boste trdno stali za svojimi besedami in dejanji, vam bo uspelo doseči želeni cilj. Bodite trdoživi in si zapomnite: če ne boste takoj uspeli, poskušajte in poskušajte naprej. Ne bojte se, da bi se ponovno srečali s starimi izgubami ali slabimi odločitvami.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka kelihov


Do ljudi, ki vam veliko pomenijo, bodite iskreni in pokažite svoja čustva. Uporabite svoje darove razumevanja, saj vas čakajo otipljivi rezultati, ki bodo v vaše življenje prinesli veselje in zadovoljstvo. Težave, s katerimi se srečujete v medsebojnih odnosih, se bodo razrešile, pripravljeni pa bodite na sprejemanje kompromisov. Zdaj je tudi odličen čas za skupinske projekte, saj se boste z drugimi lažje povezali in pokazali svojo ustvarjalnost. Presenečeni boste, kaj vse boste odkrili v sebi.