Vaš tedenski Tarot horoskop: 39. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 39. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Hudič


Sprejmite vse vidike svoje nravi, svetle in temne lastnosti. Na ta način boste lahko brez strahu sprostili energijo, ki jo zadržujete v sebi. Ne sramujte se svojih nagonov in potreb. Če jih boste tlačili in ignorirali, bo to vplivalo na osebno rast in življenjsko ravnovesje. Naučite se sprostiti in stvari ne jemati preveč resno. Najdite smisel za humor na vseh življenjskih področjih. Izražajte se in uživajte, tudi v spolnosti. Sprijaznite se s hudičkom v sebi in usmerite njegov vpliv v pozitivno smer.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica novcev


Za vas je pomembno, da živite samostojno življenje, imate redni prihodek ter dovolj prostora in časa za svojo družino in ljubljene osebe. Bodite pozorni, da ne boste v želji po balansiranju vseh področij življenja, pozabili nase. Zadovoljite svoje psihične, čustvene in fizične potrebe. Osredotočite se na vzpostavitev uravnoteženega in mirnega življenja. Pri premagovanju vsakodnevnih izzivov pa bodite bolj praktični in iznajdljivi. Tako boste lažje in hitreje rešili težave, te pa bodo povzročile manj skrbi in drame. Pri vsem, kar počnete, bodite izvirni. V vas se skriva izobilje domišljije, moči in izvirnosti.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez palic


Sledite svojim idejam. Pogumno se soočite z vsemi izzivi, ki vam stojijo na poti do uspeha. Tudi drugim, ki jim manjka vaše zagnanosti, pomagajte. Delite z njimi svoje znanje in predanost, prav tako pa sprejmite njihovo konstruktivno kritiko. S pravo energijo in predanostjo vam bo uspelo. Vaša samozavest se bo v kratkem naglo povečala, zato pazite, da ne boste preveč impulzivni ali nepremišljeni. Kljub želji po dogajanju in akciji ostanite z nogami na trdnih tleh. Nič ni narobe s tveganjem, a bodite premišljeni.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Paž novcev


Zdaj je čas, da svoje velike ideje prenesete v resničnost. Premislite, kaj si želite doseči in ustvariti. Ste na začetku nečesa novega, ki bo zahtevalo veliko vaše pozornosti, da boste dosegli oprijemljive rezultate, a bo ves trud poplačan. Bodite si na jasnem, kaj zmorete in kaj potrebujete, da uresničite svoje načrte. Bodite skromni, vztrajni in potrpežljivi. Poleg tega pa ostanite odprti za nove informacije in nova znanja. Dodatno izobraževanje vam bo povečalo možnosti za uspeh in razširilo vaše obzorje.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Petica novcev


Preučite svoj odnos do denarja in materialnih dobrin. Če je denar gonilna sila v življenju in sredstvo, s katerim merite svojo vrednost, bo njegovo pomanjkanje prineslo tesnobo in občutek izključenosti ter osamljenosti. Čakajo vas težke preizkušnje na finančnem in čustvenem področju. Občutili boste izgubo in poraz, a ne pozabite, da je rešitev na voljo. Zazreti se morate vase in dovoliti, da vas luč znotraj vas vodi. Ne pozabite na duhovne vrednote in na ljudi okoli sebe. Številni vam bodo pomagali, če boste odprli oči in se nehali osredotočati le na negativno.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As novcev


Vse skrbi, ki jih imate glede denarja ali drugih materialnih dobrinah, boste videli v drugi luči. Začutili boste naval pozitivne energije in optimizma. Lažje boste sprejemali odločitve in se odločali za nove podvige ali naložbe. V vaše življenje bodo vstopile tudi nove priložnosti, s katerimi boste lahko povečali pritok denarja. A tu se napredek ne bo ustavil. Čaka vas tudi osebno prebujenje. Prepoznali boste svoje sposobnosti in naredili načrt, kako uresničiti svoje cilje. Ste pred novim življenjskim poglavjem, v katerem bo mogoče manifestirati marsikaj.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Puščavnik


Karta predstavlja duhovno zaščito. Zdaj je čas, da se zazrete vase, da raziščete globine duše in se umaknete stran od kaosa v življenju. Naučite se biti sami – ne osamljeni, ampak zadovoljni s tem, kdor ste in kaj imate. Na ta način se boste otresli strahu, da bi ostali za vse sami, in se naučili sprejeti odgovornost za svoja dejanja. Dokončajte nerazrešene zadeve, da ponovno začutite umirjenost in red. Vzemite si čas zase, za meditacijo in sproščanje. Opustite stara prepričanja in navade iz mladosti.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez kelihov


Prepustite se svojim čustvom in intuiciji. Idejo, ki jo imate, boste lahko uresničili, le prenesite jo v realnost. Zdaj je čas, da naredite prvi korak. Če imate v načrtu nov projekt, k njemu pogumno pristopite. Na poti do cilja bodite pa pazljivi, da ne boste začeli preveč sanjariti ali zapadli v romantično stanje. Fantaziranje vas vznemirja in poganja naprej, a če ji ne boste dali elementa resničnosti, ne bo otipljivih rezultatov. Raziščite svoje strasti in velike ideje. Lahko se zgodi, da vas bo začelo privlačiti nekaj novega.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka kelihov


Do ljudi, ki vam veliko pomenijo, bodite iskreni in pokažite svoja čustva. Uporabite svoje darove razumevanja, saj vas čakajo otipljivi rezultati, ki bodo v vaše življenje prinesli veselje in zadovoljstvo. Težave, s katerimi se srečujete v medsebojnih odnosih, se bodo razrešile, pripravljeni pa bodite na sprejemanje kompromisov. Zdaj je tudi odličen čas za skupinske projekte, saj se boste z drugimi lažje povezali in pokazali svojo ustvarjalnost. Presenečeni boste, kaj vse boste odkrili v sebi.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Moč


Uporabite svojo moč – tako fizično kot čustveno, saj boste na ta način rešili probleme, s katerimi se srečujete. S pogumom in disciplino boste dosegli zastavljene cilje. Vaša vztrajnost in napor bosta poplačana. Zaupajte vase, saj ste na višku moči in ustvarjalnosti. Premagali boste strahove, povezane s preteklostjo, in začeli izžarevati svoj moč. Negotovost in občutek šibkosti se bosta poslovila, na njun prostor pa se bosta naselila mir in ljubezen. Kontrola nad življenjem ponovno prihaja v vaše roke.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Vitez mečev


Z jasnimi nameni in močno voljo se boste usmerili k novim ciljem. Počutili se boste neustavljivo, sprejemali boste hitre odločitve. Začutili boste nenaden naval energije, s katero boste pripravljeni na vse izzive in preizkušnje, ki so pred vami. Obstajala bo tudi velika verjetnost, da se boste pri določenih korakih prenaglili in prehitevali tok razvoja. Včasih se bo to izkazalo za dobro rešitev, drugič ne. Na svet okoli sebe morate pogledati razumsko in biti pripravljeni na pogovor o tem, kar se dogaja. Ne pozabite na druge, ne potisnite jih na stranski tir na poti doseganja svojih ciljev.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj novcev


Z disciplino, odgovornosti in pozornostjo na detajle ste dosegli veliko in zdaj je čas, da začnete uživati v svojih dosežkih. Tako materialno kot čustveno in duhovno je pred vami zelo lepa prihodnost. Pomembno pa je, da še naprej ostanete pragmatični in dobro informirani. Ničesar ne prepustite naključju. Vaš trud bo prinesel uspeh, tudi vaš javni ugled se bo izboljšal, s tem pa se vam bodo odprla nov vrata k dosežkom. Poskrbite le, da boste ohranjalis tik z resničnostjo, da vas materialno ne bo zavedlo.Morda vas zanima tudi