Dobrodošli v 12. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!

Oven Tarot Horoskopkarta tedna: Kralj mečev


Pokazati morate več odločnosti in moči, a ostati pravični. Vaše razmišljanje je hitro in jasno, zato boste lažje prepoznali resnico. Čustva tokrat pustite ob strani, saj zanje ni prostora. Ne obremenjujte se s tem, ali ste dovolj skrbni ali ne. Zdaj je čas, da se čustveno distancirate. Bodite nepristranski, saj boste le tako lahko sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pravične in prave. Prav tako bodite pripravljeni drugim priskočiti na pomoč z objektivnim nasvetom, poleg tega pa ga biti pripravljeni tudi sprejeti. Okoli vas so namreč osebe, s katerimi boste intelektualno zrasli in dosegli višje stopnje razmišljanja.


Bik Tarot Horoskopkarta tedna: Šestica mečev


Zavedajte se, da ste v obdobju prehoda iz težkega v mirnejše obdobje. Premagali ste številne izzive in preizkušnje, kar vas je utrdilo. V prihodnje se boste lažje spopadli z ovirami in problemi. Nikar pa se ne oklepajte preteklosti ali žalujte za tem, kar se je končalo. Izkoristite priložnost in spremenite svoja prepričanja, oddaljite se od podobe, ki je ne marate in postanite oseba, ki si želite biti. Napetost popušča, zato se soočite z resnico. Ne bojte se je. Ste močna oseba, ki bo premagala vse, le ne zatiskajte si oči pred težavami in ne prelagajte svoje odgovornosti.


Dvojčka Tarot Horoskopkarta tedna: Desetica kelihov


Ustavite se za trenutek in se veselite vsega, kar ste dosegli. Bodite hvaležni za uspeh, srečo in ljubezen, ki vam jo dajejo ljubljene osebe. Vaša prizadevanja bodo obrodila sadove, te pa podelite z drugimi. Napoveduje se vam zaobljuba ljubezni, zato odprite oči in se prepustite vsem občutkom, ki so v vas. Odprite roke harmoniji in miru. Zdaj imate priložnost, da ustvarite izpopolnjujoč odnos, s katerim boste tudi v prihodnje doživljali srečo in globoko ljubezen.


Rak Tarot Horoskopkarta tedna: Štirica mečev


Vzemite si čas zase, za okrevanje. Premagali ste številne izzive in čas je, da se sprostite. Nenehna napetost in stres vas bosta zlomila, če si ne boste vzeli odmora. Zdaj je čas, da si naberete novo energijo in se osredotočite na pot pred sabo. Ustavite se za hip in se umaknite od vsega kaosa, ki se razvija. Ostanite pazljivi, da ne boste izgubili trdnih tal pod nogami. Karta obljublja vrnitev izzivov, a šele, ko boste nanje pripravljeni. Boja še ni konec, zato se ga ne bojte niti se ga ne izogibajte. Ne poskušajte zanikati bolečine niti je potlačiti, saj bodo s tem prihajajoči izzivi postali večji, kot dejansko so.


Lev Tarot Horoskopkarta tedna: Devetica mečev


Če boste dovolili, da vas bo strah držal na enem mestu, se bo povečala nevarnost, da si ustvarite življenje polno negativnih energij. Preveč se obremenjujete z nastalo situacijo. Dobesedno ste cele noči pokonci, ker vas razžirajo skrbi in tesnoba. Poskušajte spremeniti svoj pogled, na stvar poglejte objektivno. Spoznali boste, da vaše skrbi in obup le »prilivajo vodo na ogenj«. Odločite se za spremembo in ukrepajte. Poleg tega pa ne bodite tako zahtevni do sebe. Ne krivite se za vsako napako in ne razburjajte se za vsako stvar. Spremenite odnos do sebe, začnite se osredotočati na pozitivno, ne na negativno.


Devica Tarot Horoskopkarta tedna: Zmernost


Ne bodite trmasti ali sebični, pripravljeni bodite sodelovati. Delite svoje ideje in vire. Drugi vas bodo podprli pri vašem udejstvovanju, le pripravljeni bodite sprejeti in dati pomoč. Premislite o srednji poti, o kompromisih. Ne mislite le nase, ampak tudi na druge in na posledice svojih dejanj. V partnerskem odnosu se ozrite na interese ljubljene osebe, saj lahko ustvarite zelo cvetoče in trdno razmerje. Odnosi vseh vrst se bodo uspešno razvijali, če bo spoštovanje, vzajemnost in iskrenost.


Tehtnica Tarot Horoskopkarta tedna: Petica novcev


Preučite svoj odnos do denarja in materialnih dobrin. Če je denar gonilna sila v življenju in sredstvo, s katerim merite svojo vrednost, bo njegovo pomanjkanje prineslo tesnobo in občutek izključenosti ter osamljenosti. Čakajo vas težke preizkušnje na finančnem in čustvenem področju. Občutili boste izgubo in poraz, a ne pozabite, da je rešitev na voljo. Zazreti se morate vase in dovoliti, da vas luč znotraj vas vodi. Ne pozabite na duhovne vrednote in na ljudi okoli sebe. Številni vam bodo pomagali, če boste odprli oči in se nehali osredotočati le na negativno.


Škorpijon Tarot Horoskopkarta tedna: Ljubimca


Karta Ljubimca napoveduje spremembe na področju ljubezni in odnosov na splošno. Začutili boste potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste vpleteni. Nekatera boste želeli poglobiti, druge razdreti. Vrednotili jih boste na način, ali vas osebe podpirajo ali ne in ali so iskrene z vami. Čakajo vas pomembne čustvene odločitve, vodila pa vas bo želja po neomajni povezanosti z nekom. Pazite, da ne boste na odnose gledali, kot si želite, da bi bili, ampak bili nepristranski. Izrazite, kaj si želite, saj bo komunikacija temelj za uspešno prihodnost in sodelovanje.


Strelec Tarot Horoskopkarta tedna: Kolo sreče


Karta prikazuje začetek novega življenjskega poglavja oziroma pomembno odločitev. Lahko boste oživili namen, da v življenju ustvarite obilje, harmonijo in srečo. Zdaj je čas, da nehate kriviti druge za dogajanje okoli sebe in vzamete vajeti v svoje roke. Obrnite življenje v pozitivno smer. Posvetite se rasti in širjenju zavesti. Dokončajte začeto in se lotite novih podvigov. Če boste odprti za nove priložnosti, lahko dosežete razcvet in obilje. Prevzemite odgovornost za lastne odločitve.


Kozorog Tarot Horoskopkarta tedna: Štirica palic


Čas je, da se posvetite svojim ljubljenim osebam. Namenite jim več svojega časa in z njimi podelite veselje, ki ga čutite. Pri njih boste našli podporo, ki jo potrebujete za ohranjanje visokega nivoja energije in rasti. Prav tako najdite ponos v vsem, kar ste dosegli in premagali. Sprejmite svoje napake, slabe odločitve in se pogumno soočite z izzivi, ki so pred vami. Zlasti na področju odnosov pričakujte rast, harmonijo in priložnost za nekaj resnega in izjemnega.


Vodnar Tarot Horoskopkarta tedna: Paž kelihov


Podzavest vam želi nekaj sporočiti. Poskušajte se spomniti svojih sanj ali znakov oziroma občutkov, ki jih dobite ob srečanju z drugimi ljudmi. Čaka vas nepričakovano spoznanje, s katerim se boste podali na novo pot. Ustvarjalnost in intuitivnost se bosta povečali in vam odprli vrata k uspehu. Vaše ideje bodo padle na plodna tla in se razvile v nekaj močnega. Tudi na področju medsebojnih odnosov se napovedujejo premiki, ki bodo nagradili pretekli trud. Pazite le, da ne boste želeli prehitevati toka razvoja. Potrebna je nega.


Ribi Tarot Horoskopkarta tedna: Štirica novcev


Prevzel vas bo strah pred finančno in čustveno izgubo. Težje se boste odločali za tvegane odločitve in korake v neznano. Zaradi tega boste poskušali stvari kopičiti, kar pa vam bo prineslo le nezadovoljstvo in občutek neizpolnjenosti. Tudi odnosi se bodo poslabšali, saj boste delovali nezaupljivo in odmaknjeno. Začeli boste razmišljati, kdo v resnici ste in ali ste zaradi hitrega uspeha pozabili na svoje vrednote. Ne upirajte se spremembam in ne obremenjujte se vnaprej, kako bodo te vplivale na vas, vaša čustva in materialne dobrine. Pomembno je, da v svoje življenje znova prinesete zaupanje, stabilnost in mirnost.