Vaš tedenski Tarot horoskop: 26. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 26. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Zmernost


Ne bodite trmasti ali sebični, pripravljeni bodite sodelovati. Delite svoje ideje in vire. Drugi vas bodo podprli pri vašem udejstvovanju, le pripravljeni bodite sprejeti in dati pomoč. Premislite o srednji poti, o kompromisih. Ne mislite le nase, ampak tudi na druge in na posledice svojih dejanj. V partnerskem odnosu se ozrite na interese ljubljene osebe, saj lahko ustvarite zelo cvetoče in trdno razmerje. Odnosi vseh vrst se bodo uspešno razvijali, če bo spoštovanje, vzajemnost in iskrenost.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka palic


Stopite iz območja udobja in raziščite, kaj vse vam življenje ponuja. Zberite pogum in naredite prvi korak. Ne iščite izgovorov, zakaj vam ne bi uspelo in ne zavlačujte. Svoje dolgoročne cilje poznate, zdaj je čas, da nekaj storite v tej smeri. Ponuja se vam odlična priložnost, da nadgradite svoje življenje. Odločitev je vaša: ali boste ostali na znani, utečeni poti ali si upali in stopili v neznano. Globoko v sebi veste, da vam je namenjeno nekaj več. Bodite potrpežljivi in vztrajni, osredotočite se na svojo dobro namero. Premaknite se naprej in počakajte na nagrade, ki bodo posledica vaših uresničenih idej.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica palic


Dosegli ste, kar ste želeli. Napočil je čas, da prevzamete odgovornost in obveze, ki so s tem prišle. Če se boste ustrašili obveznosti in vse izpustili iz rok, vam bo žal. Stopite v ospredje in se soočite s posledicami, da si zagotovite nadaljnji uspeh. Ne obupajte, ampak razporedite naloge. Postavite vodja in se razbremenite. Okoli vas so osebe, ki vam bodo pomagale, le za pomoč zaprosite. Tako boste lažje začeli uživati v svojih dosežkih, ne boste začeli dvomiti, ali so bili vredni vašega truda in energije.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Trojka palic


Vaša motivacija in vztrajnost vas bosta nagradili s pozitivnimi rezultati, a zaradi tega ne zanemarite dolgoročnih načrtov, ki ste si jih postavili. Postati morate bolj pozorni na priložnosti, ki se stalno ponujajo. Najlažje jih boste opazili, če boste osredotočeni na trenutno dogajanja in bili odprtega uma. Začnite razmišljati veliko. Poznate svoje šibkosti in močne točke. Izkoristite to znanje. Energije vas spodbujajo, da sanjate preko okvirov in meja. Zdaj je čas, da sprejmete svojo vizijo in ste samozavestni pri realizaciji le-te.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kralj mečev


Pokazati morate več odločnosti in moči, a ostati pravični. Vaše razmišljanje je hitro in jasno, zato boste lažje prepoznali resnico. Čustva tokrat pustite ob strani, saj zanje ni prostora. Ne obremenjujte se s tem, ali ste dovolj skrbni ali ne. Zdaj je čas, da se čustveno distancirate. Bodite nepristranski, saj boste le tako lahko sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pravične in prave. Prav tako bodite pripravljeni drugim priskočiti na pomoč z objektivnim nasvetom, poleg tega pa ga biti pripravljeni tudi sprejeti. Okoli vas so namreč osebe, s katerimi boste intelektualno zrasli in dosegli višje stopnje razmišljanja.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica novcev


Uspešno ste premagali vse izzive in neuspehe. Zdaj je čas, da se lotite gradnje temeljev za prihodnost. Navdal vas bo občutek uspeha, ki bo prišel kot rezultat pozitivnih sprememb na poslovni poti, finančnem področju in znotraj domačega okolja. Svoje dosežke boste želeli deliti z drugimi, kar bo utrdilo medsebojne odnose in prineslo zaupanje v prihodnost. Ker boste končno lahko poskrbeli za druge in jim omogočili varnost ter stabilnost, se boste počutili srečno in izpopolnjeno.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica mečev


Postaviti se morate zase in biti bolj samostojni. Upajte si sprejeti pomembne odločitve. Zanesite se na moč razuma in stare izkušnje. Analizirajte vsako podrobnost, nato pa pogumno naredite korak naprej. Čustva pa tokrat postavite na stranski tir, saj vas bodo le zmotila in iztirila iz začrtane smeri. Pomembno je, da razmišljate s svojo glavo, ne srcem. Zdaj je čas, da svoje občutke zadržite zase. Z drugimi se boste lažje povezali z razumevanjem njihovega načina razmišljanja, ne čustvovanja.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Ljubimca


Karta Ljubimca napoveduje spremembe na področju ljubezni in odnosov na splošno. Začutili boste potrebo po prevrednotenju vseh razmerij, v katera ste vpleteni. Nekatera boste želeli poglobiti, druge razdreti. Vrednotili jih boste na način, ali vas osebe podpirajo ali ne in ali so iskrene z vami. Čakajo vas pomembne čustvene odločitve, vodila pa vas bo želja po neomajni povezanosti z nekom. Pazite, da ne boste na odnose gledali, kot si želite, da bi bili, ampak bili nepristranski. Izrazite, kaj si želite, saj bo komunikacija temelj za uspešno prihodnost in sodelovanje.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As kelihov


Pred vami nov začetek, ki prinaša ljubezen, srečo in sočutje. Napovedujeta se stanje čustvene celovitosti in sposobnost jasnega izražanja svojih občutkov. Z drugimi boste ustvarili tople odnose, v katerih bo vladala pozitivna energija. Zaradi tega se bo izboljšala tudi samopodoba in življenje na splošno. Za vas je pomembno, da prejemate in dajete, da izkusite brezpogojno ljubezen, zato bodite odprti novim energijam. Čakajo vas zelo plodni dnevi, vaša ustvarjalnost bo na vrhuncu, rojevale se bodo nove ideje.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Kraljica kelihov


Zaupajte intuiciji in prisluhnite notranjemu glasu. Sprejmite občutke, ki jih dobivate iz zunanjega okolja. Bodite bolj sočutni, osredotočite se na dobro drugih in ne na logične razlage ali pojasnila. Tukaj ste, da podpirate druge in jim predajate svoje znanje. Spoznajte, kako se drugi spopadajo z življenjskimi izzivi. Nekomu, ki vam veliko pomeni, podarite objem. Na svet okoli sebe poglejte s čustvi, ne z golim razumom. Z domišljijo in ustvarjalnostjo, kot oblikami samo-izražanja, boste dosegli velike uspehe.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Obešenec


Čas je, da prekinete stare vzorce, ki vas omejujejo. Drugače poglejte na položaj, v katerem ste se znašli. Premagajte ego in se poglobite vase. Da nekaj spremenite ali dosežete, morate nekaj prostovoljno žrtvovati. Odpovejte se nečemu, da boste v življenju napredovali in izstopili iz labirinta, v katerem ste ujeti. Na voljo imate več možnosti, ko se vam zdi, in na katere ste bili sedaj osredotočeni. Lahko se boste predali globoki ljubezni in modrosti, ki čakata v vaši duhovni notranjosti. Zaupajte, upajte in verjemite vase.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Cesarica


Začutili boste potrebo po razjasnjevanju čustvenih zadev. V vašem življenju se bodo pojavile osebe, preko katerih boste spoznali, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Pretrgali boste vzorce razdajanja in čustvene zaprtosti. Lažje boste pokazali svoje vodstvene sposobnosti in dobro sodelovali z drugimi. Ustvarjalnost bo postala vaša strast. Stopili boste v globoka čustvena razmerja in zlahka uredili odnose z ženskimi osebami, ki imajo posebno mesto v vašem srcu.