Dobrodošli v 39. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!

Izberite svoje astrološko znamenje:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.

Oven Tarot Horoskopkarta tedna: Paž kelihov


Podzavest vam želi nekaj sporočiti. Poskušajte se spomniti svojih sanj ali znakov oziroma občutkov, ki jih dobite ob srečanju z drugimi ljudmi. Čaka vas nepričakovano spoznanje, s katerim se boste podali na novo pot. Ustvarjalnost in intuitivnost se bosta povečali in vam odprli vrata k uspehu. Vaše ideje bodo padle na plodna tla in se razvile v nekaj močnega. Tudi na področju medsebojnih odnosov se napovedujejo premiki, ki bodo nagradili pretekli trud. Pazite le, da ne boste želeli prehitevati toka razvoja. Potrebna je nega.


Bik Tarot Horoskopkarta tedna: Kralj novcev


Z disciplino, odgovornosti in pozornostjo na detajle ste dosegli veliko in zdaj je čas, da začnete uživati v svojih dosežkih. Tako materialno kot čustveno in duhovno je pred vami zelo lepa prihodnost. Pomembno pa je, da še naprej ostanete pragmatični in dobro informirani. Ničesar ne prepustite naključju. Vaš trud bo prinesel uspeh, tudi vaš javni ugled se bo izboljšal, s tem pa se vam bodo odprla nov vrata k dosežkom. Poskrbite le, da boste ohranjalis tik z resničnostjo, da vas materialno ne bo zavedlo.


Dvojčka Tarot Horoskopkarta tedna: Šestica mečev


Zavedajte se, da ste v obdobju prehoda iz težkega v mirnejše obdobje. Premagali ste številne izzive in preizkušnje, kar vas je utrdilo. V prihodnje se boste lažje spopadli z ovirami in problemi. Nikar pa se ne oklepajte preteklosti ali žalujte za tem, kar se je končalo. Izkoristite priložnost in spremenite svoja prepričanja, oddaljite se od podobe, ki je ne marate in postanite oseba, ki si želite biti. Napetost popušča, zato se soočite z resnico. Ne bojte se je. Ste močna oseba, ki bo premagala vse, le ne zatiskajte si oči pred težavami in ne prelagajte svoje odgovornosti.


Rak Tarot Horoskopkarta tedna: Vitez novcev


Disciplina in rutina vas bosta pripeljali k uspešno zaključenim obveznostim. Izogibajte se naglici in preskakovanju korakov. Ste v fazi, ko bodo vaša dejanja imela dolgoročne učinke. Pomembno je, da ostanete zvesti samemu sebi in sledite viziji, ki ste si jo postavili. Tako nobeno delo ne bo ostalo nedokončano, okolica pa bo v vas videla zanesljivo in organizirano osebo. Čas bo prinesel želeno, zato ostanite na poti, ki ste si jo izbrali in sledite vsakodnevni rutini. Pazite le, da se ne boste ustavili na enem mestu, da boste stremeli k razvoju.


Lev Tarot Horoskopkarta tedna: Kralj mečev


Pokazati morate več odločnosti in moči, a ostati pravični. Vaše razmišljanje je hitro in jasno, zato boste lažje prepoznali resnico. Čustva tokrat pustite ob strani, saj zanje ni prostora. Ne obremenjujte se s tem, ali ste dovolj skrbni ali ne. Zdaj je čas, da se čustveno distancirate. Bodite nepristranski, saj boste le tako lahko sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pravične in prave. Prav tako bodite pripravljeni drugim priskočiti na pomoč z objektivnim nasvetom, poleg tega pa ga biti pripravljeni tudi sprejeti. Okoli vas so namreč osebe, s katerimi boste intelektualno zrasli in dosegli višje stopnje razmišljanja.


Devica Tarot Horoskopkarta tedna: Trojka palic


Vaša motivacija in vztrajnost vas bosta nagradili s pozitivnimi rezultati, a zaradi tega ne zanemarite dolgoročnih načrtov, ki ste si jih postavili. Postati morate bolj pozorni na priložnosti, ki se stalno ponujajo. Najlažje jih boste opazili, če boste osredotočeni na trenutno dogajanja in bili odprtega uma. Začnite razmišljati veliko. Poznate svoje šibkosti in močne točke. Izkoristite to znanje. Energije vas spodbujajo, da sanjate preko okvirov in meja. Zdaj je čas, da sprejmete svojo vizijo in ste samozavestni pri realizaciji le-te.


Tehtnica Tarot Horoskopkarta tedna: Desetica palic


Dosegli ste, kar ste želeli. Napočil je čas, da prevzamete odgovornost in obveze, ki so s tem prišle. Če se boste ustrašili obveznosti in vse izpustili iz rok, vam bo žal. Stopite v ospredje in se soočite s posledicami, da si zagotovite nadaljnji uspeh. Ne obupajte, ampak razporedite naloge. Postavite vodja in se razbremenite. Okoli vas so osebe, ki vam bodo pomagale, le za pomoč zaprosite. Tako boste lažje začeli uživati v svojih dosežkih, ne boste začeli dvomiti, ali so bili vredni vašega truda in energije.


Škorpijon Tarot Horoskopkarta tedna: Devetica palic


Pred vami so težki časi, vaša moč in odločnost bosta postavljeni pred številne preizkušnje. Zelo blizu ste uspehu in dokončanju stvari, ki jih želite uresničiti, le še zadnjo oviro morate premagati. Zavedajte se, da se v vas skriva vir moči in četudi vam primanjkuje zaupanja vase, ne obupajte. Če boste trdno stali za svojimi besedami in dejanji, vam bo uspelo doseči želeni cilj. Bodite trdoživi in si zapomnite: če ne boste takoj uspeli, poskušajte in poskušajte naprej. Ne bojte se, da bi se ponovno srečali s starimi izgubami ali slabimi odločitvami.


Strelec Tarot Horoskopkarta tedna: Štirica palic


Čas je, da se posvetite svojim ljubljenim osebam. Namenite jim več svojega časa in z njimi podelite veselje, ki ga čutite. Pri njih boste našli podporo, ki jo potrebujete za ohranjanje visokega nivoja energije in rasti. Prav tako najdite ponos v vsem, kar ste dosegli in premagali. Sprejmite svoje napake, slabe odločitve in se pogumno soočite z izzivi, ki so pred vami. Zlasti na področju odnosov pričakujte rast, harmonijo in priložnost za nekaj resnega in izjemnega.


Kozorog Tarot Horoskopkarta tedna: Kraljica palic


Ne bojte se pokazati svoje moči in ne ustrašite se izzivov. Zavzemite vodilno vlogo. Veste, kaj si želite in kako to doseči. Pri doseganju ciljev znate sodelovati z drugimi, znate jih motivirati. Delite svojo vizijo in znanje. Uresničite lahko vse, kar si boste zaželeli. Bodite pa pazljivi, da ne boste preveč trmasti in da ne boste slepo vztrajali pri načrtih, ki ne prinašajo obljubljenega. Izgoreli boste, če boste mislili, da ste nepremagljivi. Svojim strastem sledite, a do neke mere.


Vodnar Tarot Horoskopkarta tedna: Šestica novcev


Stvari se bodo uravnotežile. Če ste finančno močni, razmislite, da bi delili svoje obilje kot tudi svoje znanje in čas. Če pa ste na položaju, na katerem denar potrebujete, bo ta našel pot do vas. Postavili se boste na svoje noge in kasneje dobili priložnost, da dobljeno pomoč vrnete. Zanašanje na druge pa naj ne postane vzorec, ampak se zazrite vase in postanite samozadostni. Tako boste vzpostavili ravnovesje, ki vam bo na dolgi rok prineslo blagostanje in srečo – ne le materialno, ampak tudi osebno.


Ribi Tarot Horoskopkarta tedna: Vitez mečev


Z jasnimi nameni in močno voljo se boste usmerili k novim ciljem. Počutili se boste neustavljivo, sprejemali boste hitre odločitve. Začutili boste nenaden naval energije, s katero boste pripravljeni na vse izzive in preizkušnje, ki so pred vami. Obstajala bo tudi velika verjetnost, da se boste pri določenih korakih prenaglili in prehitevali tok razvoja. Včasih se bo to izkazalo za dobro rešitev, drugič ne. Na svet okoli sebe morate pogledati razumsko in biti pripravljeni na pogovor o tem, kar se dogaja. Ne pozabite na druge, ne potisnite jih na stranski tir na poti doseganja svojih ciljev.

Preberite še:
Dnevni horoskop Dnevni ljubezenski horoskop Tedenski horoskop Mesečni horoskop Letni horoskop 2023 Kitajski horoskop 2023