Vaš tedenski Tarot horoskop: 48. teden

Preberite si, kaj se skriva v Tarot kartah za vaše astrološko znamenje ta teden!


od Astrolife.si Astrologov

Dobrodošli v 48. tednu! Vsak teden bomo izbrali karto za vaše astrološko znamenje ter vam ponudili smernice in vpoglede, ki so potrebni, da povečate svoje priložnosti in se izognete kakršnimkoli oviram na poti. Odkrijte sporočilo, ki ga ima Astrolife za VAS!


Kliknite na svoje znamenje:

Oven Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Desetica palic


Dosegli ste, kar ste želeli. Napočil je čas, da prevzamete odgovornost in obveze, ki so s tem prišle. Če se boste ustrašili obveznosti in vse izpustili iz rok, vam bo žal. Stopite v ospredje in se soočite s posledicami, da si zagotovite nadaljnji uspeh. Ne obupajte, ampak razporedite naloge. Postavite vodja in se razbremenite. Okoli vas so osebe, ki vam bodo pomagale, le za pomoč zaprosite. Tako boste lažje začeli uživati v svojih dosežkih, ne boste začeli dvomiti, ali so bili vredni vašega truda in energije.


Bik Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sedmica novcev


Razumete, da sta za dolgoročni uspeh potrebna čas in energija. Če svoj trud že dlje časa intenzivno vlagate v nekaj, bo to končno obrodilo sadove. V vaše življenje prihajajo finančne nagrade oziroma otipljivi rezultati. Pomembno je, da ste hvaležni za to, kar imate in osredotočeni na sedanjost. Težki časi se zaključujejo in stvari se obračajo na bolje, s tem pa boste morali premisliti, ali so nagrade vredne vašega truda. Analizirajte, koliko časa in energije vlagate v določene stvari. Bodite močni in stopite stran, če želenega ne dobivate v meri, ki ste si jo zamislili.


Dvojčka Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Dvojka mečev


Ne zavlačujte in ne oklevajte. Sprejmite pomembno odločitev, ki jo že dlje časa prelagate. Življenje ni enostavno, zato ne bežite stran od njega. Tudi najtežje izkušnje boste premagali, če se boste z njimi soočili pogumno in dobronamerno. Zdaj je čas, da se končno premaknete naprej, saj se bo le-tako vsa napetost sprostila in prinesla duševni mir. Svojo naslednjo potezo temeljito preučite in premislite tudi o alternativah. Vse informacije še niso prišle do vas, a ko bodo, boste videli, da ste pripravljeni na večje spremembe.


Rak Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica kelihov


Čas je, da se vprašate, kaj vam bo prineslo globoko zadovoljstvo in veselje. Kaj je tisto, kar pogrešate in se ne dotika materialnega sveta? Napovedujejo se vam nezadovoljstvo in razočaranja. Začeli boste dvomiti o poti, na kateri ste in ali je cilj vreden težav, ki jih morate še premagati. Okrepilo se bo tudi razmišljanje, da le vi dajete, vrnjenega pa ne dobite. Dosegli boste točko čustvene in fizične izčrpanosti. Zazrite se vase, saj se v vas skriva odgovor, kaj morate storiti.


Lev Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: As palic


Upajte si. Idejo ali projekt, ki jo imate v mislih, razvijajte. Ste polni navdiha in zagnanosti. Uporabite svojo ustvarjalno energijo in strasti, da naredite prvi korak. Četudi imate vnaprej vse načrtovano, bodite pripravljeni prisluhniti intuiciji in občutkom. Ti vas ne bodo pustili na cedilu. Če se vam ideja zdi dobra, po vsej verjetnosti je. Začnite pri osnovah, nato pa načrt razvijajte in negujte. Pomembno je, da hitro ukrepate in zapravljate več časa za načrtovanje ali raziskovanje. Vloženi trud bo obrodil sadove, zato se ne ustrašite preprek in negativnosti, ki jih boste srečali na poti.


Devica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Smrt


Karta Smrt naj vas ne navda s strahom, saj le opozarja, da se nekaterim stvarem in odnosom bliža konec. To lahko vzbudi negativne občutke, lahko pa prinese olajšanje oziroma mešanico obojega. Napoveduje spremembo in globoko preobrazbo. Ste v fazi opuščanja starih vzorcev in življenjskih slogov ter razmerij. Pričakujte nostalgijo, ker se nekaj končuje, a bodite kljub temu pripravljeni sprejeti spremembe, ki so nujne in zaželene. Zdaj je pravi čas, da naredite prostor novostim, novim energijam.


Tehtnica Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Osmica palic


Ne zavlačujte ali prikrivajte. Zdaj je čas za akcijo. S hitrimi dejanji in jasnim izražanjem boste rešili vse ovire in neugodne položaje ter pretrgali negativne vzorce. V vas se skrivata visoka raven energije in zagon, ki vas bosta vodila k uspehu. Osredotočite se na razvoj in rast. V kratkem boste uresničili svojo idejo, saj ste največje prepreke že premagali. Nič vas ne more ustaviti. Bodite odprti tudi za novosti, za drugačne pristope, da si tako razširite tudi svoja obzorja.


Škorpijon Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Čarovnik


Karta prinaša božansko zaščito. Na življenjski poti vas varujejo višje energije, zato najdite pogum in stopite korak naprej, pri tem pa prisluhnite svojim občutkom. Vse je mogoče, saj so vam energije naklonjene. Osredotočite se na razvoj svojih jasnovidnih sposobnosti. Meditirajte. Sposobni ste se sporazumevati na visoki ravni. Z močjo volje in odločnostjo boste premagali vse težke preizkušnje, ki jih boste srečali. Začutite upanje in vero, da obstaja nekaj več in da vam to pomaga. Če menite, da niste na pravi poti, se zazrite vase in začnite verjeti, da ste. Zdaj je primeren čas za občutljive naloge, ki zahtevajo natančnost in pravočasno.


Strelec Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Cesar


Če se s težavo uveljavljate in izrazite svoje ideje, je zdaj pravi čas, da ukrepate. Vaše voditeljske sposobnosti in ustvarjalnost so na vrhuncu. Pokažite, kaj se skriva v vas, kaj vas je preteklost naučila in se otresite starih, neproduktivnih vzorcev vedenja. Prav tako so vam naklonjene energije, da razrešite odnose z moškimi figurami v življenju. Odpirajo se vam nova področja v življenju. Zdaj ni čas za predajo, ampak za zaupanje v svojo avtoriteto. Pogumno se spopadite z izzivi, ki so okoli vas.


Kozorog Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Presoja


Premislite, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Analizirajte stare izkušnje in jih postavite v pravo perspektivo. Sebi in drugim odpustite napake. Zdaj je čas, da se začnete ceniti, da resnici pogledate v oči. Ne podcenjujte se niti precenjujte. Uredite stare zadeve, poplačajte dolgove in se pripravite na nov začetek. Imate odlično priložnost, da uravnotežite svoje poslovno in osebno življenje. Imate sposobnost združiti oboje in pogledati na dogajanje s širšega vidika.


Vodnar Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Hudič


Sprejmite vse vidike svoje nravi, svetle in temne lastnosti. Na ta način boste lahko brez strahu sprostili energijo, ki jo zadržujete v sebi. Ne sramujte se svojih nagonov in potreb. Če jih boste tlačili in ignorirali, bo to vplivalo na osebno rast in življenjsko ravnovesje. Naučite se sprostiti in stvari ne jemati preveč resno. Najdite smisel za humor na vseh življenjskih področjih. Izražajte se in uživajte, tudi v spolnosti. Sprijaznite se s hudičkom v sebi in usmerite njegov vpliv v pozitivno smer.


Ribi Tarot Horoskop

Vaša karta tedna: Sonce


Napoveduje se čas zadovoljstva in napredka na vseh področjih življenja. Notranja moč in ustvarjalnost se odpirata. Svoje želje in ideje boste lahko realizirali na praktičen in uporaben način. Tudi druge boste navdihnili in jih dvignili s svojo energijo. Zdaj je čas, da v odnosih ukrepate in nekaj spremenite. Rešite se neplodnih partnerskih in poslovnih zvez, ki izčrpavajo vašo energijo. Pri svojem delovanju pa bodite zmerni, da se ne bo razvila pretirana samozavest ali neobčutljivost.