01 600 77 00 Potrebujete pomoč? Pokličite nas

Pridružite se Astrolife vedeževalcem in svetovalcem!

Kaj lahko od nas pričakujete:

1

Marketing

Vse bomo naredili za vas! Strateško bomo promovirali vaš profil in se potrudili, da vas spozna čim več ljudi. Potencial je velik, skoraj nepredstavljiv, zato boste lahko s svojimi strankami ustvarili dolgotrajne in pristne odnose, medtem ko bomo mi skrbeli za marketing.

2

Skupnost

Tudi če ste sami, niste nikoli osamljeni zahvaljujoč naši mreži vedeževalcev in svetovalcev, s katerimi si lahko delite ideje in znanje. Svoje znanje in veščine boste lahko kadarkoli nagradili s pomočjo dodatnega usposabljanja in tako še bolj razširili svoje obzorje ter kompetence.

3

Prilagodljivost

Uživajte v udobju dela od doma. Urnik se prilagodi vašim potrebam, zato lahko delate, kadarkoli želite.

4

Dobro plačilo

Združite svojo strast z delom in za to prejmite dobro plačilo. Delite svoje znanje, sposobnosti in uvide z drugimi ter jim pomagajte osebno napredovati.

Kako lahko postanete del Astrolife ekipe?

Prijavite se

Pokažite svoje sposobnosti

Nadgradite svoje znanje

Začnite pomagati ljudem

1 sposobnost, 5 področij, s katerimi jo izražate

TAROT

Je branje Tarot kart vaše najljubše področje? Pridružite se Astrolife in začnite odgovarjati na specifična vprašanja naših strank.

ASTROLOGIJA

Vam je simbolika planetov blizu? Ali lahko ustvarite rojstno karto? Pri Astrolife bomo vašemu znanju in ustvarjalnosti omogočili prosto pot, da ju boste lahko delili z vsemi našimi strankami.

JASNOVEDNOST

Jasnovednost je posebna sposobnost vedeti nekaj brez logičnega razloga. Pridružite se Astrolife ekipi in delite svoj dar v dobre namene.

JASNOVIDNOST

Imate sposobnost vnaprej predvideti, kaj se bo zgodilo? Izrazite ta poseben dar brez kakršnih koli skrbi in se prijavite, da postanete Astrolife vedeževalec.

MEDIJ

Medij se lahko poveže z duhovnim oziroma višjim svetom. Delite za poseben dar z drugimi z uporabo naše storitve.

Astrolife v medijih