01 600 77 00 Potrebujete pomoč? Pokličite nas

Zagotovite si cenejše vedeževanje

Zakup minut


vedezevanje

Kaj je zakup minut?

Z zakupom minut v paketu si zagotovite cenejše pogovore z našimi priznanimi vedeževalci, svetovalci, numerologi, astrologi. Brez klica na direktno linijo 090.

Ne vem, na kakšen način lahko plačam.

Pokličite običajno stacionarno številko 01 600 77 00, kjer se bo oglasil prijazen operater, ki vam bo pomagal in razložil možnosti plačila (kreditna kartica, Valu, plačilo na transakcijski račun) ter vas nato povezal k izbranemu svetovalcu. Postopek je enostaven!

Kdaj lahko pokličem?

Od 8. do 22. ure pokličite 01 600 77 00. Po 22. uri se vaš klic zabeleži in v čim krajšem možnem času vas bomo poklicali nazaj. Dosegljivost naših vedeževalcev pa lahko preverite na urniku.

Ali moram porabiti vse zakupljene minute hkrati?

Ne, minute si lahko razdelite na več klicev. Ob vsakem pogovoru z vedeževalcem se vam odšteje toliko minut, kolikor boste dejansko govorili z njim.

Ali moram vse zakupljene minute porabiti pri istem vedeževalcu?

Ne, minute lahko izkoristite za pogovore z različnimi vedeževalci.

Ali so pri zakupu minut še kakšni dodatni stroški?

Ko zakupite minute, plačate dejanski čas pogovora z vedeževalcem ter klic na stacionarno številko 01 600 77 00 (nekateri operaterji imajo možnost brezplačnih klicev na stacionarne številke – v tem primeru tudi ta strošek odpade).

Naši vedeževalci

Naše vedeževalke in vedeževalci so več let izpolnjevali svoje sposobnosti in darove v želji, da bi pomagali ljudem, ki iščejo odgovore na skrivnosti življenja.

Astrolife v medijih