SMS vedeževanje Ljubezen

Ti je partner zvest? Te partnerica ljubi? Izkušeni svetovalci imajo vse odgovore na tvoja vprašanja.

SMS vedeževanje

Vse kar potrebujemo, je ljubezen. Da ljubezen dajemo in jo sprejemamo. Da s svojimi ljubljenimi živimo v harmoniji, v miru in sreči. Zakaj je torej tako težko doseči srečno in ljubezensko življenje?Na začetku smo živimo sami s seboj, imamo svoje navade in vzorce. Potrebujemo čas, da spoznamo, kdo smo. Sčasoma pa se razvije pripravljenost in želja po ljubezni, po odnosu. Običajno, ko spoznamo novo osebo, čutimo izjemno privlačnost, vse poteka kot po načrtu. Nato pa se začnejo pojavljati dvomi.Mnogi od nas se znajdemo v težkem ljubezenskem položaju enkrat v življenju. Včasih imamo stabilna obdobja ljubezni, drugič pa situacije, ki nas iztirijo in povzročijo burna nerazumevanja, za katere niti ne vemo, od kod so prišla. Prisotna je slaba komunikacija, čudno obnašanje, neprijetna tišina, sumljivo oddaljevanje in celo spanje na kavču. Skoraj vsaka zveza se sreča z omenjenimi problemi – in tedaj smo tu za vas MI!
SMS vedeževanje

Te zanima, kdaj v tvoje življenje prihaja nova oseba? Si želiš izvedeti, kaj si simpatija misli o tebi in kdaj se bo razvila ljubezen?


Vprašaš nas lahko karkoli! Ne glede na to, ali si v odnosu ali ne, zastavi vsa vprašanja, ki jih imaš o ljubezni. Če imaš pomisleke, ali bo odnos trajal ali bosta zmogla premagati vse ovire, pošlji SMS s ključno besedo LJUBEZEN na 3040. Prejmi nasvete in usmeritve, s katerimi boš odnos popeljal/a na pravo pot.

Primer:


»LJUBEZEN Ana 8.11.1974 Kaj me čaka v ljubezni? Kdaj bom spoznala sorodno dušo? «

»LJUBEZEN Ime mi je Sara (5.10.1999). Zanima me, če bova z bivšim partnerjem ponovno skupaj?«


Včasih se lahko ti problemi tako zaostrijo, da se ne vidi rešitve. Zveza se začne vrteti v krogu in na koncu se zgodi neizogiben konec ljubezni. V drugih primerih pa se lahko zgodi, da tretja oseba povzroči razpda zveze. V takih primerih lahko občutimo jezo, sovraštvo in ljubosumje. Znajdemo se v težki situaciji, kjer je močen občutek poraza v ljubezni. Izkusimo neštete neprespane noči, premetavanje v spanju in nenehno razmišljanje o življenju in točki, na kateri smo se znašli. Želimo si le, da bi se vrnili nazaj, ko smo ob sebi imeli ljubečo in pravo osebo.


• Kaj me čaka v ljubezni?
• Zakaj sva se razšla?
• Se bo partner vrnil?
• Je vredno vztrajati?
• Se škoda lahko popravi?

Svetovalci vam lahko podajo iskrene odgovore na ta vprašanja. Ne prepusti se negativnim mislim ali dvomom o ljubezni. Zdaj je čas, da začneš uživati v ljubezni in izražati vse, kar čutiš. Z nami deli svoje skrbi. Ne čakaj, da se ljubezen zgodi. Bodi ustvarjalec svojega življenja in ljubezni. Zavedamo se, da odnosi zahtevajo čas in trud. Tu smo zate, da ti pomagamo najti srečo v dvoje.


Napoved in življenjski vpogled vam lahko ponudi dodaten uvid in motivacijo, da sprejmete svojo odločitev, ter nudi upanje za lepšo prihodnost. Vsakemu od vas bodo odgovorili iskreno in s sočutjem. Naredite lahko resničen korak naprej v ljubezni in življenju.


SMS vedeževanje ljubezen

Te zanima, ali se z ljubljeno osebo ujemata? Se sprašuješ, kaj si misli o tebi in kakšne načrte ima za prihodnost?


Pošljite SMS s ključno besedo UJEMANJE na 3040 in prejmite odgovore, ki bodo spremenili vaš pogled na odnos. Vprašate lahko za simpatijo, da ugotovite, ali se je vredno truditi zanjo, ali pa vprašate za partnerja oziroma partnerico, ali imata podobne načrte za prihodnost ali ne. Pošljite vajina datuma rojstva in spoznajte na katerih področjih se ujemate in na katerih bo potrebno več truda.

Odkrij področja vedeževanja


Morda vas zanima tudi

O nas
Astrolife je storitev, ki vztrajno raste in se razvija. Stremimo k ekipi najboljših svetovalcev na področju ezoterike. Vsak od njih ima večletne izkušnje na svojem izbranem področju in svoje, izvirne zgodbe. Izbirate lahko med številnimi duhovnimi svetovalci, kot so astrologi, numerologi, jasnovidci in vedeževalci.
Ponujamo vam osebno storitev, individualni pogovor, v katerem boste našli odgovore na vsa življenjska vprašanja. Poleg tega nas odlikuje raznolikost znanj in metod, s katerimi se ukvarjamo. Z nami boste prejeli vpogled v katerokoli situacijo, ki vas zanima. Spoznajte nas – naj vam pomagamo vzeti vajeti življenja v svoje roke.
Postanite ustvarjalec svojega življenja, nam pa dovolite, da vam pri tem olajšamo delo. Pogovor s svetovalcem o osebnem razvoju vam lahko nudi prednost in ostrino v življenju, ki jo potrebujete. Spoznajte svojo situacijo anonimno in prejmite zaupanja vreden nasvet.
Naše poslanstvo je zagotavljati duhovno pomoč in usmeritev tistim, ki to najbolj potrebujejo. Pomagali vam bomo v trenutkih sreče in upanja ter žalosti in izgube.