O sebi nisem kaj dosti govorila. Sem oseba, ki se vedno uči, išče nove stvari in raziskuje. Moji najbližji me poznajo kot osebo, ki rada svetuje in posluša ter vedno pomaga.


V življenju sem se zelo velikokrat znašla v težkih preizkušnjah, ki so me izoblikovale in me naredile v to, kar sem danes. Za te izkušnje sem izjemno hvaležna, saj sem ravno zaradi njih oseba, ki sem in zato lahko pomagam tudi vam.


Ker sem na svoji poti spoznala veliko ljudi, ki so rabili pomoč, sama pa imam le dve roki in deset prstov :), sem prišla do točke, ko sem morala nekaj narediti. Zato sem se odločila, da najdem osebe, ki so mi podobne, da lahko skupaj pomagamo drugim. Tako je nastal Astrolife.si.


Tudi sama sem se na svoji poti do sreče znašla v zelo težkih situacijah, iz katerih enostavno nisem našla izhoda, podobno kot tudi vi. Zato vas popolnoma razumem in vam na tej poti lahko pomagam. Preizkusila sem veliko stvari, kot so različni vedeževalci, svetovalci, terapevti... Ampak nihče mi ni znal pomagati celostno in mi dati napotkov, ki sem jih tisti trenutek potrebovala. Po nekajletnem raziskovanju in preizkušanju sem se odločila združiti svetovalce iz različnih področij na enem mestu. Moji svetovalci vam bodo z veseljem pomagali in svetovali na vseh področjih vašega življenja ter vas usmerili na pot srečnega in izpopolnjenega življenja.


Ker mi je izjemno pomembno vaše zadovoljstvo, mi lahko vedno sporočite, ali ste zadovoljni z mojimi svetovalci.Z ljubeznijo, Katarina