Ljubezen

V vašem horoskopu se čuti sapica pomladi. Načrtujejo se spremembe v osebnem življenju: družinski odnosi postajajo bolj harmonični, samski pa bodo našli svojo sorodno dušo. Edina stvar, ki lahko vpliva na ljubezen, je ljubosumje. Oven je naravni vodja in se nikoli ne predaja težavam. Mirnost in vztrajnost bosta pomagali rešiti najtežje situacije v mesecu ovna. Pomembno je, da znate pravilno postaviti prioritete in dosledno sledite ciljem. Svetovanje trenerja vam bo pomagalo potrditi pravilnost izbrane poti. Sončev mrk v aprilu odpira veliko priložnosti za učenje in osebni razvoj. Veliko se lahko naučite, če ne boste leni.

Kariera / Finance

Prvih nekaj dni aprila je zaznamovano z zmagovalnim vzdušjem, kar kaže na duhovno blagostanje. Zavedanje, da so težave nepomembne in čas beži, vas bo privedlo do spoznanja, da je treba pohiteti in živeti. Horoskop svetuje, da pretehtate svoje navade in se odpoveste vsemu odvečnemu, kar vas vleče nazaj. Lahko si najdete novo dejavnost, ki bo navdihovala in napolnila življenje s pomenom. Pod vplivom Venere v ribah, ki vas postavlja v sentimentalno razpoloženje, bo težko obvladovati čustva. Kljub temu boste ovni, ki ste po značaju mirni, odlično kos tej nalogi. Intuicija bo igrala veliko vlogo pri normalizaciji situacije, saj bodo njena vodila omogočila, da se izognete nevarnim trenutkom. Če usmerite energijo v pravo smer, se bo življenje izboljšalo.

Zdravje

Zdravje bo stabilno. V prvih dneh meseca boste občutili vitalnost in dobro počutje. Razumeli boste, da so težave nepomembne in se osredotočili na trenutek. Svetujemo vam, da preverite svoje navade in se znebite vsega, kar vas ovira. Odkrijte novo dejavnost, ki bo navdušila in napolnila vaše življenje s pomenom. Vpliv Venere v ribah bo v vas vzbudil čustveno razpoloženje, vendar boste uspešno obvladali čustva. Intuicija bo igrala pomembno vlogo pri reševanju situacij, zato poslušajte njene nasvete. Z usmerjeno energijo boste izboljšali svoje življenje in dosegli notranje ravnovesje.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Oven Dnevni ljubezenski horoskop Oven Tedenski horoskop Oven Ljubezenski horoskop 2024 Oven Letni horoskop 2024 Oven Tedenski Tarot horoskop Oven Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za mesečni horoskop:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.