Ljubezen

Povezana s planetom Marsom v tehtnici, Venera še naprej spodbuja vaše odnose. Razvijate se v svetu, ki vam ustreza in ki vam je všeč. Posledično imate občutek, da pridobivate dolgo želeno ravnotežje. Ko gre za čar in zapeljevanje, se popolnoma predate. V tem izjemno pozitivnem stanju uma je vse mogoče. Vendar, če želite, da se stvari razvijajo, nadzirajte svojo vnemo s spoštovanjem občutkov drugih ljudi. Samski, nedavno srečanje se lahko spremeni v čustven odnos. Da se vse zgodi v najboljših pogojih, ne ponavljajte napak preteklosti. To pomeni, da ne poskušate spreminjati svojih ljubljenih, sprejmite jih s svojimi kvalitetami in pomanjkljivostmi.

Kariera / Finance

Vaša legendarna očarljivost vam prihrani čas. A žal vam ta prednost lahko prinese težave, ker ta mesec konservativni umi verjamejo v vrline dobro opravljenega dela in spretnosti. Čeprav vam to morda povzroča težave, delajte toliko, kot zmorete. Bodite profesionalni, ne glede na vse. S tem boste utišali namigovanja, ki jih ne razumete in ki vam postavljajo ovire. Kar zadeva finance, čeprav ta sektor ne povzroča posebnih težav, občasno preverite, ali vse poteka v redu.

Zdravje

Vaše zdravje bo dobro, vendar se lahko pojavi nekaj težav s prehladom. Bodite pozorni na svoj imunski sistem in poskrbite za preventivne ukrepe. Skrbno si umivajte roke, ohranjajte primerno telesno kondicijo in se izogibajte stresu. Prav tako se prepričajte, da se ustrezno oblečete glede na spremembe vremena. S skrbnim ravnanjem in počitkom boste hitro premagali prehlad in se ponovno počutili bolje.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tehtnica Dnevni ljubezenski horoskop Tehtnica Tedenski horoskop Tehtnica Letni horoskop 2023 Tehtnica Tedenski Tarot horoskop Tehtnica Kitajski horoskop 2023
Izberite svoje astrološko znamenje za mesečni horoskop:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.
horoskop ujemanje znamenj

Odkrij, ali sta ti in tvoj partner usklajena z astrološkim ujemanjem.