Splošno

V letu 2024 bo Jupiter, glasnik sreče, prehodil del svoje poti skozi znamenje bika. Do konca maja obljublja vse vrste koristi, o katerih si upate sanjariti. To bo obdobje obilnih presenečenj s pozitivnimi in dolgoročnimi posledicami. Toda uporni Uran bo prav tako v znamenju, kar ne bo dovolilo miru in stabilnosti. Horoskop za 2024 napoveduje ostre preobrate usode in nove izzive. Postati boste morali bolj prilagodljivi in se naučiti načrtovati različne možnosti dogodkov. To je čas iskanja samega sebe, resnic življenja in globinske prenove, ki se verjetno ne bo zaključila pred koncem decembra.

Ljubezen in družabno življenje

Obeta se veliko ljubezenskih pustolovščin. Romantično vzdušje bo spremljalo samske skozi vse leto prinašajoč živahne emocije in trenutke čutnega užitka. Pomlad bo bogata z zanimivimi poznanstvi, zmenki in ljubezenskimi sanjami. Tisti, ki so poročeni, se lahko znajdejo v središču pozornosti bivših ljubimcev. Telefonski klici, darila s skritimi namigi in naključna srečanja bodo preizkušala vašo potrpežljivost in čustva. Nekateri se bodo morali soočiti s hudim ljubosumjem, ko bodo opazovali simpatije drugih do svojega partnerja. V tem primeru horoskop svetuje, da se izognete molku, ki lahko povzroči konflikte v razmerju.

Delo in finance

Za mnoge bo kariera v letu 2024 spodbujena s strani drugih. Zato vam horoskop svetuje, da pazljivo prisluhnete poslovnim nasvetom in predlogom ter da ste pripravljeni na pomembne spremembe. Morda vas bodo v letu 2024 prosili, da začasno prevzamete dolžnosti v vodstvenem položaju ali opravite del nalog v velikem projektu. Ciljno usmerjeni in delavni boste lahko pokazali svojo strokovnost in organizacijske sposobnosti. Po tem horoskop ne izključuje povabil za zasedbo delovnega mesta v resni večji organizaciji. Morda vam bodo priporočili zaposlitev v mednarodnem podjetju ali vam bodo prijatelji pomagali najti službo v drugi državi.

Počutje

V drugi polovici leta 2024 se lahko nenadoma soočite z virusnimi boleznimi. Da se zaščitite pred pomembnimi težavami, okrepite svoj imunski sistem in se izogibajte gneči. Poleg tega se ne zanašajte le na svoje občutke glede stanja telesa, temveč redno obiskujete specialistične preglede. Zvezde ne izključujejo, da vam bodo preventivni ukrepi prihranili veliko denarja in časa. Horoskop opominja, da brez dobrega počitka ni produktivnega dela in svetuje, da si čim pogosteje najdete čas za izlete, tudi za en ali dva dneva v sosednjo regijo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Bik Dnevni ljubezenski horoskop Bik Tedenski horoskop Bik Tedenski Tarot horoskop Bik Mesečni horoskop Bik Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.