Splošno

To leto bo zelo razburljivo. Večkrat vas bo čakala izbira, od katere bo v veliki meri odvisna vaša prihodnja usoda. Vendar pa bo skupaj s preizkušnjami usoda poslala dovolj priložnosti za razvoj in krepitev osebnega blagostanja. Uspeh bo dosegel tiste, ki si bodo želeli veliko spremeniti v življenju, pa tudi tiste, ki se bodo odločili, da ne bodo spreminjali prej določenih ciljev. Horoskop napoveduje zanimive poslovne dogodke, nova poznanstva, romantične pustolovščine in cikel nenavadnih izkušenj in izzivov, ki vam ne bo dovolil, da bi se dolgočasili ali sprostili.

Ljubezen in družabno življenje

Parom se obeta stabilen odnos. Priporoča se ohranjanje romantičnega vzdušja in iskre strasti. Kozorogi ste nagnjeni k fantaziranju v spalnici ali pretirani pozornosti, toda redno izražanje čustev bo preprečilo mnoga zakonska nesoglasja. Samski, ki se niste prenaglili pri iskanju ljubezni, boste resno zamislili o prihodnosti. Poletje je najboljši čas za obetavna osebna poznanstva. Vendar je za neposredne kozoroge bolje, da se izognete romancam v letoviščih in odnosom s skrivnimi občudovalci.

Delo in finance

V zimskem času bodo delovni dnevi minili mirno in premišljeno. V tem času določite jasne poslovne cilje in pripravite načrt za ukrepanje. Tisti, ki si želite sprememb, boste preverili nova prosta delovna mesta in razmislili o možnostih za začetek lastnega posla. Pomembno je, da ne odlašate, ampak tudi ne sprejemate spontanih odločitev. Spomladi se lahko pojavijo zanimive poslovne ponudbe, vključno iz tujih podjetij. Prijatelji bodo nekatere povabili k sodelovanju pri svojih projektih, vendar bi morali skrbno analizirati povabilo. Ker znate upravljati z denarjem, se bo vaše blagostanje povečevalo in krepilo. Morda bo potrebno začasno zmanjšati izdatke, na primer ob zamenjavi zaposlitve.

Počutje

V letu 2024 bosta največji izziv za vas zmanjšana imunost in poslabšanje kroničnih bolezni. Vendar se jim je mogoče izogniti, če zaščitite svoje telo pred nepotrebnim stresom. Ne bodite leni in pojdite na popoln zdravniški pregled dvakrat na leto. Ob koncu zime je nujno poskrbeti za uravnoteženo prehrano z veliko zelenjave, opustiti pozne večerje in piti manj kave. Ogrožata vas pridobivanje prekomerne teže in težave s kožo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Kozorog Dnevni ljubezenski horoskop Kozorog Tedenski horoskop Kozorog Tedenski Tarot horoskop Kozorog Mesečni horoskop Kozorog Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.