Splošno

V letu 2024 boste v svojem naravnem okolju. Iz vašega življenja bodo nekatere ovire, ki so ovirale napredek, tiho in neopazno izginile. Horoskop zagotavlja, da si boste dovolili, da počnete, kar vaša duša hrepeni in za to boste lahko dobro nagrajeni. Tvegali boste pogosteje in si postavljali cilje, ki ste jih prej smatrali za nedosegljive. Tisti osredotočeni na kariero bodo doživeli neverjeten uspeh. Ne bodo samo zasedli nov položaj, ampak pridobili tudi močan vpliv v profesionalni skupnosti. Horoskop obljublja harmonično partnerstvo z drugo polovico, medtem ko bodo samski začeli dolgotrajno ljubezensko zgodbo.

Ljubezen in družabno življenje

V ljubezni se obetajo harmonija in srčni odnosi. Na začetku leta 2024 boste doživeli priznanje strastnih čustev, nekateri pa bodo prejeli ponudbo za uradno registracijo zveze. Spomladi bodo skeptiki, ki niso verjeli v strastno ljubezen, že ob prvem srečanju čutili močno privlačnost do komaj znane osebe. Po premišljevanju se bodo odločili za aktivno delovanje in ne bodo obupali. Za mnoge se bo ljubezenska avantura razvila v strastno romanco in končala s čudovito poroko. Poročeni pari bodo izkoristili pomladni vzpon čustev, da ponovno oživijo svojo ljubezen. Ne čakajte, da partner naredi prvi korak.

Delo in finance

V prvih tednih leta se uprite skušnjavi, da se brezglavo lotite novih zanimivih nalog. Bolje je, da dosledno dokončate trenutne projekte, saj bo vaša marljivost opažena in cenjena s strani vodstva. Ni potrebe, da skrivate svoje zasluge - napredovanje čaka tistega, ki najbolje pokaže svoje profesionalne veščine. V tem obdobju se bodo pojavile dobre priložnosti za pomoč sodelavcem, kar bo bistveno izboljšalo odnose z njimi. Spomladi morate delovati odločno in slediti zastavljeni poti. Pred poletjem se lahko srečate s privlačnimi ponudbami za prehod na višji položaj v drugi organizaciji ali postanete partner v družinskem podjetju.

Počutje

Naravnajte se na pozitivno in verjemite vase. Konec leta boste morda občutili utrujenost in padec volje. Mnogi bodo dvomili, ali vam bo uspelo uresničiti vse svoje načrte. Vendar zvezde ne vidijo večjih težav, telesna aktivnost in prehrana bogata z vitamini bosta trenutno pregnala začasno slabo voljo. Do poletja se boste lahko enostavno prilagodili svoji teži in razvili lepe mišice. V tem obdobju boste učinkovito obvladali bolezni prebavnega sistema. Horoskop svetuje, da svoje počitnice izkoristite za razvijanje dobrih navad. Na primer, izvajajte dnevne vaje ali se utrjujte.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Tehtnica Dnevni ljubezenski horoskop Tehtnica Tedenski horoskop Tehtnica Tedenski Tarot horoskop Tehtnica Mesečni horoskop Tehtnica Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.