Splošno

Horoskop vam svetuje, da natančno opazujete zunanje spremembe in ne sprejemate nepremišljenih odločitev. V kariernih zadevah bodo pomladni meseci najuspešnejši, celo včerajšnji študentje bodo lahko dosegli veliko. Maj in junij bosta odločilna za osebne odnose. Horoskop zagotavlja, da boste razumeli svoja čustva in razumeli, kam se premikajo. Jesen 2024 je pravi čas za velike posle in napredovanje poslovnih projektov. Lahko se boste dogovorili ugodno, celo s konkurenti. Možno bo doseči, kar želite, če boste razumeli, kako modro uporabljati razpoložljive vire in ne ponavljati napak preteklih let.

Ljubezen in družabno življenje

V zimskih mesecih pazite na nadležne neznance. Možnosti za srečanje bodočega partnerja v tem obdobju so zelo majhne. Nova razmerja se bodo razvijala počasi in verjetno se bodo šele proti koncu leta razvila v trden odnos. Spomladi ne bo večjih težav z vašo drugo polovico. Kljub temu je bolje, da ne prezrete čustev partnerja in ste pripravljeni odprto razpravljati o nastalih težavah. Junij in julij lahko varno posvetite sprostitvi, prijetnemu druženju z dragimi ljudmi, romantičnim dogodivščinam in ljubezenskim avanturam, saj vas strast lahko popolnoma preplavi.

Delo in finance

Januar bo najmirnejši mesec za vas v letu 2024. Od februarja naprej bodo okoliščine bolj naklonjene aktivni rešitvi delovnih problemov. Vendar ne smete preveč hiteti in prevzemati preveč odgovornosti, saj se od vas pričakuje veliko. Spomladi boste pogosto morali delovati v novih pogojih in se hitro prilagajati situacijam. Načrtujte svoje aktivnosti tako, da bo čas za učenje. Do poletja se lahko zaposleni odločite za povečanje svojih plač, nekateri pa bodo morda dobili višji položaj. Junija horoskop napoveduje službene poti in pomembna poznanstva, ki bodo prispevala k prihodnjim dobičkom.

Počutje

Horoskop obljublja dobro voljo in telesno dejavnost v prvih mesecih leta. Upoštevati morate prehrano, da ne bi pridobili odvečno težo in ne bi sprožili bolezni prebavnega sistema. Sredi aprila se bo energija zmanjšala, kar pomeni, da je čas za sprostitev. Malo manj se obremenjujte s poslovnimi težavami in se pogosteje sproščajte v naravi. Dovolj spite, saj bo prekomerno delo slabo vplivalo na stanje imunosti. Krajši izlet, nova poznanstva in prijetno preživljanje prostega časa z ljubljenimi vas bodo osvežili.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Vodnar Dnevni ljubezenski horoskop Vodnar Tedenski horoskop Vodnar Tedenski Tarot horoskop Vodnar Mesečni horoskop Vodnar Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.