Splošno

Tranzit Plutona bo prebudil željo, da se znebite bremen zastarelih načel in prepričanj ter najdete nove ideale in cilje. Vendar horoskop vidi tudi strah pred izgubo že pridobljenega. Ker se boste postopoma premikali proti svojim ciljem, ne poskušajte sprejemati drastičnih ukrepov. Neptun v ribah vas bo naredil bolj tolerantne do pomanjkljivosti drugih ljudi in bo ostril že tako občutljivo intuicijo. Njegov vpliv vas bo potisnil k aktivnemu ustvarjanju, k iskanju novih idej in podob. To leto boste ustvarjalci še posebej produktivni. Kljub velikim ambicijam in želji po dobrem zaslužku bodo družina in ljubljeni ostali na prvem mestu za vas.

Ljubezen in družabno življenje

V ljubezenskih zadevah se bo situacija pogosto spreminjala. V prvi polovici leta horoskop napoveduje novo strast za samske, ki bo po vsej verjetnosti privedla do razočaranja, ker na začetku ne boste opazili pomanjkljivosti partnerja. Pomladne romance se bodo v redkih primerih razvile v močne odnose, prijateljstva, začeta jeseni, pa se lahko končajo s poroko. V letu 2024 se ozrite k dobrim prijateljem in sodelavcem. Verjetno je, da je med njimi prihodnji partner. Za nekatere življenje pomeni, da pogledajo svojega ljubljenega z drugega zornega kota in se nato odločijo, ali bodo sprejeli zvezo, kot se je razvila.

Delo in finance

Imeli boste odlične priložnosti za kariero in srečo v poslu, vključno z ambicioznimi podjetniki. Preizkusite svoje sposobnosti na novih področjih, iščite pogoje, v katerih boste lahko v celoti uresničili svoje osebne sposobnosti. Za zaposlene je pomembno, da pokažete strokovnost in prijaznost, da bi prehiteli konkurente. Imeli boste stabilno rast dohodka, kljub vsem pretresom v življenju. Čeprav strast do potratnosti ne bo izginila, boste postali bolj razumni in praktični glede osebnih izdatkov. Mnogi bodo lahko več prihranili, načrtovali za prihodnje nakupe ali se naučili, kako vlagati.

Počutje

Zdravje bo odlično, vendar med hladno sezono dobro poskrbite zase. Kronične bolezni ne bodo motile tistih, ki redno opravljajo preglede in se ukvarjajo s preventivo. Tisti, ki so nagnjeni k prekomerni teži, bodo leta 2024 lahko stabilizirali svojo težo in ne pridobili odvečnih kilogramov. Ne bo lahko, vendar vas bodo rezultati zelo razveselili in vas napolnili z navdušenjem za dolgo časa. Mnogi bodo vzpostavili optimalno prehrano, ki bo tiho odpravila redne manifestacije pomanjkanja vitaminov. Poleti počivajte v letovišču ob morju, se udeležite masažnih terapij in negujte svoje telo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Škorpijon Dnevni ljubezenski horoskop Škorpijon Tedenski horoskop Škorpijon Tedenski Tarot horoskop Škorpijon Mesečni horoskop Škorpijon Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.