Splošno

Na začetku leta se sentimentalno dogajanje začne spreminjati in razvijati. Pred vami je koristno leto. Če si želite, da se vaše ljubezensko življenje popolnoma in mirno razvija, boste morali vložiti nekaj truda. Pomlad označuje vrnitev k zavezam in sprejemanju odločitev. Zaupajte si. Srečanja obogatijo vaše življenje. Projekti v paru so zgrajeni na trdnih temeljih. Jesensko obdobje ponuja čudovite ponovne sestanke. Planetarni vplivi vnašajo ljubezen, harmonijo in ravnotežje v vaše življenje. Nikoli ne zamudite priložnosti za zapeljevanje.

Ljubezen in družabno življenje

V letu 2024 je ta sektor izpostavljen. Prijateljstva se gradijo s hitrostjo strel. Vezi so trdne, izmenjave iskrene. Bolj kot kdaj koli prej potrebujete druge in obratno. S prijatelji igrate pošteno. Nova znanja, ki jih pridobite, bi v kratkem lahko prinesla velike priložnosti. Novi stiki vas navdušujejo. Vaša izvirnost privlači partnerje. Ni neprijetnih presenečenj. Kar zadeva odnose imate koristi od kakovostne podpore. Spoštovani ste v svoji pravi vrednosti. Vaše ljubezensko in družabno življenje bo prežeto s prijetnimi presenečenji in močnimi vezmi.

Delo in finance

V letu 2024 bodo nebesna telesa naklonjena ovnom, ki sanjajo o višjih kariernih dosežkih. Horoskop svetuje razvoj prijateljskih odnosov s sodelavci v službi. V težkih trenutkih se bodo spomnili zaslug varovancev tega znamenja in ponudili praktičen nasvet ali finančno pomoč. Vztrajnost, poštenost in želja po koristnem delu bodo pritegnili nove ljudi v vaša življenja, ki se bodo sčasoma razvili v zanesljive poslovne partnerje ali usposobljene zaposlene. Predstavniki tega zodiakalnega znaka bodo v letu 2024 sprožili veliko zaupanje in simpatijo, kar zagotovo izkoristite.

Počutje

Na začetku leta se pojavlja stres, vendar izgine, ko pride toplo vreme. Pomlad prinaša veselje do življenja, malih užitkov in ponovno vzpostavljanje ravnotežja. Poleti ste v odlični kondiciji in lahko izkoristite to obdobje za športne aktivnosti. Vendar pa je treba opozoriti, da se lahko jeseni pojavijo manjše težave s hrbtom, zaradi katerih boste doživljali nelagodje. Pomembno je, da si privoščite počitek in se izogibate dvigovanju težkih bremen. Spodbujajte sprostitev in pozabite na prevelike napore za dobro počutje in zdravje.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Oven Dnevni ljubezenski horoskop Oven Tedenski horoskop Oven Tedenski Tarot horoskop Oven Mesečni horoskop Oven Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.