Splošno

V letu 2024 boste imeli najširšo paleto priložnosti za uresničitev svojih načrtov in sanj. Na poslovnem področju bo sreča, le izkoristiti je treba ugodne okoliščine. Zvezde napovedujejo uspeh v izbrani dejavnosti in v popolnoma novih dejavnostih. Kljub nenehni zaposlenosti boste našli srečo v ljubezni, razvijali osebne talente in izboljševali poklicne veščine. Horoskop obljublja stabilen finančni položaj in manj stresen odnos do denarja. Novi prijatelji bodo obogatili življenje s iskrim toplim komuniciranjem, dobro zdravje pa vam bo omogočilo, da v celoti uživate v vseh darilih usode.

Ljubezen in družabno življenje

V prvih mesecih bodo samski iskali popolnega partnerja. Horoskop jim obljublja romance, a resna povezava se bo razvila kasneje. Vendar pa se bodo pari odločili za registracijo zveze v tem obdobju. Intimno življenje zakoncev se bo spomladi nekoliko razburilo s pridihom pomladne romance, kar bo odnosu dodalo energijo in strast. V vročem poletju boste doživeli resnično obsežno evforijo ljubezni. V letu 2024 horoskop vidi veliko prelomljenih src in trenutno vzplamenelih čustev. Do septembra bo čas napolnjen s prijetnimi zmenki, flirtanjem in sprehodi pod luno.

Delo in finance

V letu 2024 imate vse pogoje za napredovanje v karieri. Tisti, ki želite zamenjati poklic, to storite spomladi. V tem času boste imeli veliko idej in veselo optimističen odnos. Strast do tega, kar ljubite, bo dala močan zagon k velikim dosežkom in prvi uspehi bodo vžgali strastno željo po delu brez počitka. Ne smete imeti strahu pred spremembami. Hitro se boste lahko prilagodili novi ekipi in pridobili zaupanje. Sposobnost ugajanja in dobre komunikacije z ljudmi bodo pomagala najti zaveznike ali poslovne partnerje ter odpreti vsaka vrata. V letu 2024 je pomembno, da ohranite in razvijate prijateljske vezi z drugimi.

Počutje

V letu 2024 boste še posebej aktivni. Zaradi tega se lahko poruši vaš vzorec spanja, neuravnotežena prehrana pa povzroči hudo pomanjkanje vitaminov. Horoskop napoveduje alergije pozno spomladi ali zgodaj poleti. Morda se vas bo nekaj zredilo, nato pa boste telo stradali s strogimi dietami. Tveganje za živčno izčrpanost in stres lahko oslabi imunski sistem in poslabša kronične bolezni. Temu se lahko izognete, če uspete zaužiti potrebno količino vitaminov in več časa preživeti na svežem zraku med trenutki velike napetosti. Slabe navade ne bodo pomagale pri sprostitvi in pomlajevanju.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Lev Dnevni ljubezenski horoskop Lev Tedenski horoskop Lev Tedenski Tarot horoskop Lev Mesečni horoskop Lev Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.