Splošno

Leto 2024 bo posebej naklonjeno rasti bogastva in hitremu napredku v karieri. Odlikovali se boste po odgovornem odnosu do dolžnosti in ustvarjalnem pristopu k delu. Znate najti pristop do sodelavcev, prepričati vodstvo in kolege, da imajo prav. Zvezde vas bodo nagradile z valom moči, samozavesti in pravično mero ambicij v prihajajočem letu. Prav teh lastnosti vam je običajno primanjkovalo v življenju. Bodite odprti za spremembe, sprejmite izzive in si drznite sanjati veliko. Skupaj z vašo močjo in podporo planetov boste premikali gore in dosegli velike uspehe.

Ljubezen in družabno življenje

Postali boste tako očarljivi, da boste zmogli osvojiti najtrdnejša srca. Družinske vezi bodo prišle na prvo mesto. Spomladi se bodo trajne vezi še okrepile. Poroka bo postala bližja. Pomembno je, da se naučite podpirati partnerja v težkih časih, se pobotati po prepiru in najti prave besede. Bolj boste odprti, pripravljeni na iskrenost in pogovore. Imeli boste zaupanje vase, v svojo izbiro. Aprila se bodo na obzorju pojavili stari prijatelji. Zavidljivi ter nevredni ljudje bodo iz vašega življenja odšli kot voda. Ljubezen in prijateljska podpora bosta spremljala drugi del leta. Komunikacija, srečanja, skupni oddihi bodo prinašali veselje in občutek sreče.

Delo in finance

Na področju kariere boste doživeli srečo in hiter karierni vzpon. Izkoristite vse svoje kompetence: sposobnost razmišljanja vnaprej, iskanja izvirnih rešitev za vsak problem, sposobnost prepričevanja in dobro razumevanje s sodelavci. V prvih 3 mesecih leta boste morali večkrat prilagoditi načrte in delovati glede na situacijo. Zlasti pomembni sta sodelovanje in prijateljska podpora sodelavcev. Skupaj boste premagali ovire in dosegli velik uspeh. Vodstvo bo opazilo znanje in veščine pridnih, ponudilo višji položaj v ekipi ali novo službo.

Počutje

V prvih mesecih bo prišlo do rahlega neravnovesja, vendar bo pomladno sonce pregnalo vse oblake in izboljšalo vaše počutje. Prva polovica leta lahko prinese bolezni, prehlade. Zaradi težkih delovnih obremenitev bi morali bolje skrbeti zase, več hoditi, se sproščati, spreminjati okolje. Nihanja razpoloženja in napadi apatije so značilni za čustvene ribe. Pravilna prehrana, dober spanec in šport vam bodo dodali moč, počutili se boste energično in zdravo. V drugi polovici leta ne bodo težav z zdravjem. Pomembno je, da opustite slabe navade, se držite dnevne rutine in se izogibate stresu.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Ribi Dnevni ljubezenski horoskop Ribi Tedenski horoskop Ribi Tedenski Tarot horoskop Ribi Mesečni horoskop Ribi Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.