Splošno

Horoskop v letu 2024 napoveduje pomemben napredek na področjih, ki vas bodo iskreno zanimala. Sreča čaka aktivne, samozavestne na poslovnem področju, še posebej pa bodo uspešni lastniki podjetij. Ljubezen in strastna čustva bodo vodila do novih višin, dala energijo in optimizem v boju proti življenjskim težavam. Družinski odnosi bodo prinesli mir in stabilnost. Vse leto boste kot neumorni bojevniki stremeli k temu, da pokažete svojo učinkovitost, sposobnost reševanja kompleksnih problemov in sprejemanja izjemnih odločitev. Notranja moč in samozavest bosta zbrala zveste zanesljive partnerje okoli vas, zaradi česar bodo vaši posli šli še bolje.

Ljubezen in družabno življenje

Ljubezenske izkušnje vam bodo prinesle veliko vzburjenja. Horoskop napoveduje tako trepetajoča čustva z živimi upi kot tudi trpljenje zaradi neutemeljenih pričakovanj. Pozimi se lahko samski nadejate srečanja z zanimivo osebo. Morda bodo ugotovili, da vas privlači nekdo iz kroga starih znancev ali sodelavcev. Spomladi ne boste mogli skriti strasti v svojih očeh in priznali boste svoja strastna čustva. Vendar ne hitite in preverite razmerje sčasoma. Hitra poroka se bo nemudoma sesula in razpadla. Pomembno je, da se prepričate, da se vaše prioritete in pogled na življenje ujemajo s prepričanji vašega partnerja.

Delo in finance

V letu 2024 boste prevzeli dodatne delovne odgovornosti. Večja odgovornost pa vam bo pomagala izstopati med drugimi zaposlenimi. Vodstvo bo bolj naklonjeno takšnim podrejenim, poslušalo bo vaše mnenje in spodbujalo poslovne pobude. Aktivni in vztrajni bodo dobili več svobode delovanja, hitro bodo dočakali napredovanje in višjo plačo. Spomladi se lahko uspešno podate v novo področje ali se ukvarjate s poslom. Morda do konca leta ne bo veliko dohodka, vendar vam bo hitro uspelo ustvariti podobo zanesljivega in vestnega poslovneža. Glavna stvar je, da ne goljufate, ko želite hitro doseči rezultate.

Počutje

Na začetku leta se lahko nenadoma soočite s težavo negativnih čustev. Navadno ne trpite zaradi pretirane občutljivosti, vendar tvegate, da se ne boste mogli spopasti s stresom. Čeprav horoskop ne napoveduje hudega stresa ali dolgotrajne depresije je vseeno bolje, da se zaščitite. Popoln recept je ravnotežje v vsem. Vitamini, svež zrak in redna telesna dejavnost bodo pomagali zelo zaposlenim. V slabem razpoloženju je pomembno, da se izogibate škodljivim "zdravilom" - tobaku, alkoholnim pijačam, prenajedanju in vikendom pred televizijo.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Strelec Dnevni ljubezenski horoskop Strelec Tedenski horoskop Strelec Tedenski Tarot horoskop Strelec Mesečni horoskop Strelec Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.