Splošno

To leto bo prineslo veliko priložnosti. Hkrati pa horoskop napoveduje veliko tveganih trenutkov, ki lahko bistveno spremenijo običajen način življenja. Delovni bodo dosegli veliko v svoji karieri, vendar se osebni odnosi ne bodo tako hitro razvijali. Hkrati bodo družbeno aktivni bolj uspešni in zadovoljni sami s seboj. Horoskop za device za leto 2024 priporoča, da sledite svojim ciljem, hkrati pa ohranite ravnovesje v vsem. Morda boste morali nekatere načrte preložiti, saj za vse ne bo dovolj časa in energije. Pomembno je, da nadzirate svoja čustva in ne dovolite, da vas vodijo negativne misli.

Ljubezen in družabno življenje

V letu 2024 bodo vaše srčne zadeve prinesle veliko novih čustev. Vendar bodo ljubezenske zadeve potisnjene v ozadje zaradi skrbi za delo, a strastna čustva bodo imela čas, da vas zmedejo. Ljubezenski horoskop zagotavlja, da so nove romance mogoče že pozimi, nekatera pa se bodo zaključila s poroko do poletja. Malo oddiha bo koristilo poročenim parom, ki se bodo spomnili romantičnih občutkov mladosti. Pomlad vam bo zavrtela glavo, saj boste lahkotni in sanjavi v ljubezni. Zvezde svetujejo poročenim, naj najdejo čas za duhovno komunikacijo s svojo drugo polovico in samskim, naj aktivno iščejo svojo sorodno dušo. To je pravi čas za predlog in začetek priprav na poroko, toda samo slovesnost je najbolje načrtovati proti koncu leta 2024.

Delo in finance

V letu 2024 bo za vas obdobje pomembnih dosežkov na kariernem področju. V vas se bodo zbudile ambiciozne želje. Poleg tega bodo prvi rezultati vaših prizadevanj vidni že februarja. Do poletja boste tisti, ki si želite sprememb, uspešno zamenjali položaj, postali boste samostojni podjetniki ali začeli svoj posel. Ne zanašajte na podporo drugih. Poleti so možni veliki dobički prek dela ali od pasivnih prihodkov. Morda bodo prišle velike vsote od sorodnikov, čeprav so tudi veliki izdatki za potrebe ljubljenih verjetni. Jeseni 2024 bodo pogoji, da boste lahko kupili nepremičnine ali opremo, ki jo boste nato oddajali.

Počutje

Nikakor ne bi smeli zanemariti simptomov gripe ali prehlada, saj lahko takšni "podvigi" pripeljejo do nepričakovanih in neprijetnih posledic. Spomladi je nujno, da opravite zdravniški pregled, kar bo pomagalo preprečiti morebitno poslabšanje kroničnih bolezni med počitnicami. Maj in junij pa sta optimalen čas za kozmetične postopke. Posvetiti se je treba negi kože in las ter obisku zobozdravnika. Po mirnem septembru pa sledi obdobje, ki prinaša nevarnost poškodb. Horoskop priporoča kratek oddih decembru: zanimiv izlet, pohod ali nekaj dni izven mesta v prijetni družbi. Druženje z ljubljenimi bo pomagalo olajšati nepotrebni stres in obnoviti duševno ravnotežje.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Devica Dnevni ljubezenski horoskop Devica Tedenski horoskop Devica Tedenski Tarot horoskop Devica Mesečni horoskop Devica Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2024:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.