Splošno


V letu 2023 se boste spopadali z različnimi preprekami, a le zato, da se boste naučili nečesa novega. Velikokrat se vam bo zdelo, da ne glede na to, koliko se trudite, ne pridete nikamor. To bo predvsem zato, ker vas bodo planetarni vplivi v letu 2023 ščitili. Zapomnite si, da ni vse, kar si želite, tudi dobro za vas. Pomislite, kolikokrat ste si že rekli: »Še sreča, da tega nisem naredil/a!«. Glede na to, da boste dokaj impulzivni, kar bo sicer čudovito, saj bo tako vaše življenje bolj razgibano in vam bo ponujalo veliko novih priložnosti, boste morali vsake toliko vseeno stopiti na zavoro, da boste v miru premislili, kdaj bi bil skok v neznano pravzaprav dobra izbira za vas.

Ljubezen in družabno življenje


Ko bo šlo za družabno življenje, pričakujte nepričakovano. Nič namreč ne kaže na kakšno trajnost. Obljube znajo biti prelomljene, zato ne zaupajte prehitro. Neka oseba se bo lahko pokazala v drugačni luči od tiste, v kakršni je nastopila na začetku. To vam bo lahko prineslo veliko razočaranje, da ni takšna, kot ste upali, da je. Nekateri vezani boste zelo romantični in boste lahko zato v zvezi pričakovali preveč. Bodite pazljivi, da ne boste dušili ljubljene osebe s pozornostjo in ji dajte potreben prostor. Samski ne vložite vseh upov v prvo izbiro, več se zabavajte. Mnogokrat se romanca razvije ravno iz prijateljstva, še posebej, ker nihče ne išče, ampak se v družbi druge osebe le uživa.

Delo in finance


Vaša finančna slika bo šla v letu 2023 skozi velike spremembe. Morda se vam bo zdelo, da ste se znašli na nenadzorovanem vrtiljaku usode. Nič ne jemljite za samoumevno. Prihodki in odhodki bodo nihali, a nikar ne skrbite, saj se zaradi tega ne boste znašli na dnu. Postati morate bolj samozavestni, morate si začeti zaupati, ne glede na denar, ki ga zaslužite. Na ta način boste vedno znali stati z obema nogama trdno na realnih tleh in trezno razmišljati, ne glede na to, kako vas bo življenje preizkušalo. V preteklosti ste si nakopali kar nekaj bremen, ki vas spravljajo v stresne situacije. Leto 2023 bo leto, ko boste morali postati resni glede vaših ciljev. Premislite, kje se vidite čez nekaj let. Poskusite poiskati službo, kjer boste lahko kaj privarčevali, kjer boste lahko pognali korenine in delali majhne korake k lepši prihodnosti.

Počutje


V letu 2023 postanite pozorni na to, kako preteklost še vedno kroji vašo sedanjost. Dokler ne boste razrešili nekdanjih težav, se bodo te lahko nepričakovano pojavljale, ko boste to najmanj želeli. To leto bo odlično za določena globoka spoznanja o sebi. Odkrili boste sence v vaši notranjosti, ki jih morate prepoditi. Veliko boste delali na sebi in do začetka leta 2024 se boste osvobodili omejitev, ki vas ovirajo pri rasti in vam stojijo na poti do dobrega počutja.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Rak Dnevni ljubezenski horoskop Rak Tedenski horoskop Rak Tedenski Tarot horoskop Rak Mesečni horoskop Rak Letni horoskop 2024 Rak Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.