Splošno


Napoved za 2023 kaže na ogromno sprememb. Sprejeti boste mogli veliko odločitev, ključnih in manj pomembnih, na vseh področjih življenja. Če na to ne boste pripravljeni, boste dobili občutek, da ne uspete nadzorovati lastnega življenja in da se je le-to zarotilo proti vam. V letu 2023 ne boste mogli ravnati impulzivno. Vaša narava bo šla to leto skozi transformacijo, kar vam ne bo všeč, saj se tako radi oklepate poznanega, četudi vas rani. Tukaj boste morali vnaprej ukrepati drugače, sicer boste obstali na nulti točki in se bo to poznalo tako na vašem zdravju, kot na ljubezenskem, poslovnem in finančnem področju.

Ljubezen in družabno življenje


Leto 2023 se kaže kot zelo ljubeče leto, polno majhnih užitkov, v krogu tistih, ki jih imate najraje in oni vas. Začele vas bodo zanimati korenine in zato boste lahko raziskovali družinsko preteklost. Zaupanje in odkritost bosta temeljna kamna v vaših odnosih. To pomeni tudi, da bodite odkriti do sebe in si priznajte, kaj si zares želite. Vezani ne skrivajte svojih želja pred partnerjem, saj bi bili potem samo nestrpni, kar bi škodilo vajini zvezi. Vse dobesedno predstavite, da ne bo kasneje kakšnih nesporazumov. Od tega bo odvisno vaše nadaljnje osebno življenje. Samski, nekdo se vas bo še posebej dotaknil in v vas spodbudil željo po ljubezni. Prepustite se in zaupajte, ne zavirajte. Čaka pa vas še veliko dela na sebi, da se boste naravnali na obilje na romantičnem področju in da boste sproščeno izražali svojo lastno identiteto.

Delo in finance


Veliko strelcem se kaže za leto 2023 izboljšanje življenjskega bivališča. Mogoče se boste preselili v večje stanovanje ali naredili trenutno stanovanje udobnejše. Če se boste odločili preseliti zaradi službe, se vam bo ta selitev pokazala kot zelo osvobajajoča. Vaša kreativnost bo prekipevala in nasploh boste zelo pozitivno naravnani. Investirajte, čas bo pravi. Glede kariere se znajo odvijati določene stvari, ki vam ne bodo povšeči, a nanje ne boste imeli vpliva. To bo zagotovo preizkušalo vaše meje. Zdržite! Zavedajte pa se tudi lastnih omejitev in ne obljubljajte nemogoče.

Počutje


Zadnji čas je, da energijo usmerite tudi v dobro počutje. Začnite jesti zdravo in prenehajte samo razmišljati o tem. Preidite od besed k dejanjem. Nima smisla, če se temu posvetite le tu in tam. Zdravo prehranjevanje mora postati življenjski stil. Ne zaradi imidža, ampak ker se boste počutili mnogo bolje. Posledično bodo vsa področja življenja uspešnejša. Privoščite si počitnice z družino, ponovno se zaljubite, pojdite na zabavo, v kino, gledališče. Privoščite si malo več razvajanja. Bodite v družbi otrok, saj vas bodo spravljali v dobro voljo, znali vas bodo nasmejati.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Strelec Dnevni ljubezenski horoskop Strelec Tedenski horoskop Strelec Tedenski Tarot horoskop Strelec Mesečni horoskop Strelec Letni horoskop 2024 Strelec Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.