Splošno


Na vas in vašo osebnost je vplivalo že toliko stvari, da se boste zmožni prilagoditi tudi vsem, ki vas šele bodo doletele. Delovali boste kot kameleon, ki spretno menja barve, da se zlije z okolico. Leto 2023 bo leto raziskovanj in potovanj. Možno je, da bo finančno stanje nekoliko nihalo, vendar z dobrim načrtom ne boste imeli večjih težav. Če zaradi določenih okoliščin ne boste mogli potovati daleč, pa bodo v vaše življenje vstopali ljudje od vsepovsod, ki bodo poskrbeli za širjenje vaših obzorij. V kolikor obstaja mesto, kamor si že od nekdaj želite iti, bo oktober 2023 najboljši mesec za obisk.

Ljubezen in družabno življenje


Več boste razmišljali o delu kot o ljubezni, vaše misli bodo prevzemali vaši cilji. Veliko boste premlevali, kako bi jih v letu 2023 lahko dosegli, zato boste z lahkoto pozabili na najbližje, kar jim seveda ne bo prav. Pomembne datume si zapišite, nastavite si zanesljive opomnike za ključne dogodke, da ne boste česa spregledali, saj bi se vam potem slabo pisalo. Če boste preveč osredotočeni na posel in socialni ter materialni status, bo vaše zasebno življenje raztreščeno. Vendar očitno to ne bo vplivalo na spolnost, saj se pred vami riše vroče leto. To leto boste v ljubezni želeli vse ali nič, kar bo šlo z roko v roki z vašo željo po pomembnih doživetjih.

Delo in finance


V letu 2023 nikar ne zapravljajte, kot da jutri ne bo prišel. Več vas zagotovo ne bo osrečilo. In četudi vam gre zadnje čase kar dobro, to še ne pomeni, da bo vedno tako, zato vložite denar za varno prihodnost ali varčujte. Ne glede na to, kako uspešni ste v življenju, si vedno zapomnite težak začetek. V poslovnem svetu ste si priborili določen ugled, nabrali ste si že kar nekaj spoštovanja. Bodite ponosni na to, a ne bodite zato arogantni. V letu 2023 se znate povzpeti na vodstveno pozicijo, samo nikar se ne pritožujte nad količino naloženega dela.

Počutje


Preveč ste utrujeni, v letu 2023 se boste morali vsaj malce umiriti, drugače bo to terjalo svoj davek. Ustavite se in zadihajte. Poskusite se sprostiti in se ne trudite tako močno za popolnost, saj ta ne obstaja. Če boste še naprej perfekcionist, se boste zlomili. Prizanesite si. Ne očitajte si za napake, ki so že bile storjene. Glejte naprej in delujte drugače. Zaradi napak se svet ne bo podrl, vam pa bodo dale pomembne lekcije, za katere je prav, da jih sprejmete kot take in ne kot znak neuspešnosti ali nesposobnosti. Kot se vlaga čas v delo, se mora tudi v osebno dobrobit.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Oven Dnevni ljubezenski horoskop Oven Tedenski horoskop Oven Tedenski Tarot horoskop Oven Mesečni horoskop Oven Letni horoskop 2024 Oven Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.