Splošno


To leto ne bo dolgočasno ali monotono. Počeli boste reči, ki jih radi počnete in veliko boste v družbi ljudi, s katerimi se dobro počutite. Če ste še zmedeni, kako naprej, si vzemite trenutek in premislite o vaših čustvih, željah in razčlenite, kako boste delovali v letu 2023. Prihaja namreč čas, ko boste lahko želi, kar ste v preteklosti sejali. Ne zamudite priložnosti, vaš trud bo poplačan. Pred vami je močan nov začetek na materialnem oziroma praktičnem področju. Naučite se ločiti pomembne od nepomembnih stvari v vašem življenju. Posvetite se sami sebi in svoji osebnosti. Po naravi ste bolj sramežljivi in nagnjeni k temu, da lahko tiho nosite občutke in bolečino v sebi. Letos delajte na tem, da boste to spremenili. Čustev ne zadržujte več v sebi, izrazite jih in se večkrat postavite zase, lažje vam bo.

Ljubezen in družabno življenje


Nepričakovani ljudje se bodo lahko pojavili v vašem življenju in bodo vplivali tako na vašo zvezo kot na kariero. Ne branite se nasvetov in komentarjev svojih prijateljev in družine, kajti oni bodo situacijo videli jasneje. Vezani znate doživeti konec razmerja, ker vas čaka globlja in pomembnejša veza. Tisti, ki boste ostali skupaj s svojim partnerjem, pa boste ugotovili, da gre vajina ljubezen skozi proces rasti in izboljšanja. Samski boste že na začetku leta streljali Kupidove puščice. Zna se zgoditi, da se boste zaljubili v osebo, ki se bo predstavljala za drugačno, kot je v resnici. Spoznavajte se – bolj, ko se boste poznali, bolj boste vedeli, kaj želite v razmerju. Izbirajte knjige o osebni rasti – brez skrbi, ko boste stopili v knjižnico ali knjigarno, vam bodo skočile v oči. Če ste samski in boste imeli jasno izoblikovano predstavo o tem, kdo ste, boste tudi privabili partnerja, ki bo imel izoblikovano lastno identiteto.

Delo in finance


Vse se vrti okoli vaše samozavesti. Ugotovite, kako želite, da vas ljudje dojemajo in se tako tudi obnašajte ter ne dopustite, da bi vas podcenjevali. Tudi denar bo pritekal vzporedno z vašim lastnim samospoštovanjem. Poskrbite za pametne vložke in investicije, ki bodo prislužen denar obrnile v vaš prid. Sedaj je pravi čas za vaše profesionalno življenje. Veliko več boste v družbi ljudi tudi na delovnem mestu. Povejte svoje mnenje, podajajte ideje, vključujte se in sodelujte. Ne držite se več v senci. Do oktobra so možna tudi daljša potovanja, ki vas bodo veliko naučila. Če želite delati v tujini, vam bo Jupiter stal ob strani.

Počutje


Lahko se zgodi, da vas bodo doletele krajše, neresne bolezni ali alergije. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se obrnili po pomoč še k alternativnim metodam. Joga, manifestiranje, meditacija so primerni načini za uravnovešanje. Poskrbite za obvladovanje misli in čustev, naj bodo v harmoniji. S tem se bo izboljšalo tudi fizično počutje. Z našimi mislimi namreč v življenje privlačimo situacije in okoliščine. Kreirajte v pozitivnosti in radosti.
Preberite letni horoskop 2023 še za ostala znamenja.

Za svoje znamenje preberite še:
Dnevni horoskop Devica Dnevni ljubezenski horoskop Devica Tedenski horoskop Devica Tedenski Tarot horoskop Devica Mesečni horoskop Devica Letni horoskop 2024 Devica Kitajski horoskop 2024
Izberite svoje astrološko znamenje za letni horoskop 2023:
Oven
21.3. - 20.4.
Bik
21.4. - 21.5.
Dvojčka
22.5. - 21.6.
Rak
22.6. - 22.7.
Lev
23.7. - 23.8.
Devica
24.8. - 22.9.
Tehtnica
23.9. - 23.10.
Škorpijon
24.10. - 22.11.
Strelec
23.11. - 21.12.
Kozorog
22.12. - 20.1.
Vodnar
21.1. - 18.2.
Ribi
19.2. - 20.3.